Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
دوستان چطور میشه اسحله جدید خرید یا اپگرید کرد من تو بازیهایی بعضی ایتم رو ها می گیریم الان کیفم پر شده دیگه نمیتونم چیزیی از زمین بر دارم نمیتونم اونایی رو هم که از زمین برداشتم بفروشم
اگه بخش داستانی بازی رو تموم کنیم امکان داره بعضی از تروفی ها رو ازدست بدیم بعد باید از اول بخش داستانی رو تموم کنیم تا تروفی جا مانده رو بگیریم؟

آخرین ویرایش:
دوستان چطور میشه اسحله جدید خرید یا اپگرید کرد من تو بازیهایی بعضی ایتم رو ها می گیریم الان کیفم پر شده دیگه نمیتونم چیزیی از زمین بر دارم نمیتونم اونایی رو هم که از زمین برداشتم بفروشم
اگه بخش داستانی بازی رو تموم کنیم امکان داره بعضی از تروفی ها رو ازدست بدیم بعد باید از اول بخش داستانی رو تموم کنیم تا تروفی جا مانده رو بگیریم؟
اسلحه فروشی و بخشه cotumize هاش توی safe house ها هست. یه کمد اسلحه هست باید اونجا بری !
برای اینکه بخوای اسلحه های بیشتر هم حمل کنی باید بری شکاره حیواناته مربوطه که توی منوی crafting هست !
وقتی روی کمده اسلحه ها کلیک میکنی بخشه sell که باز میکنی مربع رو بزنی quick sell میکنه همه loot های غیر نیاز داره . در ضمن میتونی کیفه پوله و کوله craft کنی برای حمله بیشتر loot و پول !
im not so sure !
فک کنم trophy guide بازی موجود باشه ..

اسلحه فروشی و بخشه cotumize هاش توی safe house ها هست. یه کمد اسلحه هست باید اونجا بری !
برای اینکه بخوای اسلحه های بیشتر هم حمل کنی باید بری شکاره حیواناته مربوطه که توی منوی crafting هست !
وقتی روی کمده اسلحه ها کلیک میکنی بخشه sell که باز میکنی مربع رو بزنی quick sell میکنه همه loot های غیر نیاز داره . در ضمن میتونی کیفه پوله و کوله craft کنی برای حمله بیشتر loot و پول !
im not so sure !
فک کنم trophy guide بازی موجود باشه ..
نمی فروشه نمیدونم چرا ازمایش هم کردم

نمی فروشه نمیدونم چرا ازمایش هم کردم
اره دوستمون راست میگه
کیف پول هم max داره بسته به level که هستی از نظره crafting اش !
وقتی پر باشه loot نمیفروشه چون پوله بیشتر نمیتونه نگه داره ^_^
اسلحه و نقشه اینا بخر

بالاخره بعد از کلی گشت و گذار توی kyrat (متاسفانه:|) بازی تموم شد.
واقعا بهترین fps امسال کمترین چیزی هست که میشه به بازی نسبت بدیم.از نظر گیم پلی بازی وحشتناک خوبه و به هیچ وجه اجازه نمیده ذره ای تا پایان بازی احساس خستگی بکنید(به نظرم برخلاف نسخه ی قبل).اسلحه ها هرکدوم طراحی فوق العاده خوبی دارند و شما رو مجبور میکنند محدود به یک اسلحه نباشید و با همه ی اسلحه هاتون بازی رو پیش ببرید.
از نظر گرافیکی بازی در سطح خوبی قرار داره و طراحی kyrat واقعا فوق العادست.نکته ی مثبت دیگه طراحی مراحل ـه که هرکدوم سبک خاصی دارند و تا آخر بازی 2 مرحله ی تکراری نمیبینیم و هیجان بازی از بین نمیره.مراحل جانبی هم در سطح بالایی قرار داره و تا آخر بازی جذاب میمونه.که در این بین میشه به shangri la اشاره کرد که واقعا طراحی خوبی داشت و جا داره dlc بشه.اولین بار که وارد shangri la میشید بعیده از نگاه کردن به منظره ها دست بردارید:d
تم هندی بازی هم واقعا خوبه و موسیقی هم با توجه به این مورد عالیه.
هرچقدر گیم پلی خوبه داستان ضعیفه:d.شخصیت منفی بازی اصلا بهش پرداخته نمیشه و اصلا از پتانسیل ـش استفاده نمیکنند.شخصیت های جانبی خیلی بلاتکلیف ـن و اصلا بهشون پرداخته نمیشه.آخر کار هم یه گوشه رها میشند بدون اینکه بفهمی چی شد:d.خود داستان هم خیلی یهویی روایت میشه و مشخص ـه که زیاد روش کار نکردن.
ولی البته 100% گیم پلی اونقدر خوبه که این مسائل رو آدم نبینه و به کشت و کشتار ـش برسه:d.

سلام چرا دموش 23 گيگه؟
چون کله بازی هست منتهی نمیتونی تکی بازی کنی
باید کده دموش رو از کسی که بازی رو داره و هم ریجنه اکانتت هست بگیری و باهاش coop بازی کنی !!!
بعد اگر دوست داشتی میتونی بازی رو بخری و بازی unlock میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or