Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
مطمئنا شما آنلاین بودی که آپدیت خواسته. اگر بخواین آفلاین نصب کنین حتما از بخش Setting --> Network اینترنت رو به صورت آفلاین در بیارید
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
پس با این تفاسیر قبل از اینکه دیسک بازی رو بزارم داخل دستگاه باید network را به صورت آفلاین قرار بدم ؟؟؟

دوستان یه سوال :| چرا پقتی میرم تو کو آپ کسی همرام نیس؟تنهام :|

شما باید با یکی از دوستانتون هماهنگ کنید و بعد با هم برید بازی کنید . چون در واقع Co Op مراحلی هست که شما با دوستانتون اون رو انجام میدید شبیه مولتی پلیر میمونه اما میتونید مراحل خاصی رو با دوستاتون انجام بدین .

یعنی نمیشه همینجوری شانسی با یه خارجی رفت؟

چرا نشه...من پريشب توو بازي بودم همين طوري درخواست دادم يكي بهم جوين شه...بعد يكي دو دقيقه يه خارجي بهم جوين شد و باهم رفتيم يدونه از اين فورت هارو گرفتيم...راستي arena رو ميشه coop رفت؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا یه جوون مردی پیدا میشه من باهاش ترافی coop رو بگیرم ؟ همین یه ترافی مونده تا پلات .... این خارجیان زبون نفهمن میگردم یه کامیون پیدا میکنم زرت میزنه میترکونتش ..... یکی مردی کنه
اینم یوزرم : AshkaN_RiotaN

Far Cry 4 | PS4

اين تروپي اي كه گفته 50 نفر رو با اتش بكشيد منظورش مولوتوف ه ؟

يه دست كامل هم مولتي پليرش رو رفتم اون تروپي battle of kyrat رو نداد

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or