Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
اي بابا دوبار رفتم بار سوم ديگه نرفتم :|

بازم دوباره ازاينا ميده؟
---------------------
اين كلت يوپلي هم منو ياد پليس اهني ميندازه :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

تا وقتی که فورترس های هر محل رو نگیری بازم میان
فورترسا همین N , P , Y , D هستن!!
ولی اگه رفتی و بازم میخوای بیان برو توی آپشن بازی reset outposts رو بزن
-------------------
خب نکته اش اینه که خود کلت پلیس آهنیه:|:|:|:|

من یه مشکل دارم اینه که یه فول آپگرید یکی قفله میگه باید دو تا مرحله shangari la متاسفانه فقط تو نقشه 5 تا اینا بود حالا نیست کلا میشه راهنمایی کنین
اگه بازی رو از اول بازی کنم اسکیل هام میمونه ؟

Far Cry 4 | PS4

تا وقتی که فورترس های هر محل رو نگیری بازم میان
فورترسا همین N , P , Y , D هستن!!
ولی اگه رفتی و بازم میخوای بیان برو توی آپشن بازی reset outposts رو بزن
-------------------
خب نکته اش اینه که خود کلت پلیس آهنیه:|:|:|:|

اين كلت ه ديگه خيلي op ايه! هر مرقع يه جا زررتون نزسيد به حيووني يا ادمي با اون بزنيد :|
يجا يهو يه جگرنانت اومد توو صورتم هول شدم اين كلترو دراوردم(اسنايپ دستم بود) بعد همين طوري بي هدف شروع كردم بهش شليك كردن...ظرف كمتر از ٢ ثانيه مرد...بدبخت فرصت نكرد داد بزنه كه من اونجام :D

میخوام بازیو از جایی کرایه کنم :d حدودا چند روز طول میکشه تمومش کنیم ؟ :d
مراحل اصلیش بخوای بری یکم فرعی اینا حوالی 10 الا 15 ساعت اینطورا . بخوای زیاد فرعی بری و کامل بری میتونه 20 ساعت یا بیشتر سرگرم بشی .
یه قسمت هم داره مردم مرحله میسازن میزارن که خیلی عالیه !_!

نميدونم شايد با موس بازي ميكردم راحتر بود!
٤ ساعت بازي كردم 12.67% بازي رو رفتم.

من يه outpost رو گرفتم بعد هي ٢ دقيقه يبار بهش حمله ميشد...فك كنم باگ بود اخر بيخيلش شدم رفتم bell tower اونجا رو گرفتم
---------------------------------
بازي به شدت جذاب ه...مراحل فرعي اين قدر متنوع هستن كه من همش دارم اونا ميرم...حتي اون مرحله هايي كه از يك نوع ان بازم توي بعضي چيزا باهم فرق ميكنن

در كل همه چي عالي

احتمال داره D:
ولی کلا سیستم shooting فرقه خاصی نکرده . به نظرم بهتر شده ×_× مثلا توی FC3 هم نمیشد مثلا با AK47 در بهترین حالت دور رو راحت زد ... سیتسم Shooting کلا خیلی خوبه . بیشتر واقعی گرانه هست ...
لول
احتمالا باگ بوده لول

دوستان برای کو آپ باید پلاس داشته باشی؟؟؟
من هرکاری میکنم نمیتونم کو آپ بازی کنم! سرعتم خوبه

بله
ترجیحا سعی کن با یکی از دوستات بازی کنی چون با خارجی ها یکم طول میکشه تا سرچ کنه وکسی پیدا بشه که بخواد co op بازی کنه :d

ذوستان بدون این که هیچ گونه اسپویلری در مورد داستان بشه میخواستم بدونم که بازی چند تا پایان داره؟

چون من یه پایانشو دیدم ولی به نظرم میشد بیشتر از دو تا پایان متفاوت دیگه هم دید.

ذوستان بدون این که هیچ گونه اسپویلری در مورد داستان بشه میخواستم بدونم که بازی چند تا پایان داره؟

چون من یه پایانشو دیدم ولی به نظرم میشد بیشتر از دو تا پایان متفاوت دیگه هم دید.
1. اوله بازی سره میز 15 دقیقه وایسی برمیگرده و یه endinge دیگه نشون میده
2. یه دونه اینکه اخره بازی پاگان رو بکشی
3. یه دونش هم که پاگان رو نمیکشی و با helicopter میره
4. پاگان رو نمیشکی ولی وقتی داره با helicopter میره میزنی helicopter رو منفجر میکنی لول
5. اگر sabal رو leader برای golden path کرده باشی بری jalunda temple یه پایان دیگه هست
6. اگر amita رو leader کرده باشی میری Tirtha و پایاه دیگه نشون میده

دوستانی که Co Op هنوز بازی نکردن پیشنهاد میکنم حتما یکی از دوستان ایرانی رو هماهنگ کنید و باهاشون بازی کنید که اگر بازی نکنید نصف عمرتون بر فناست . در کل پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ممکنه دچار قطع و وصل شید اما در کل لذت بخش هستش .

دوستان من هم به جمع کنسول داران ایکس وان ملحق شدم :d
یه سوال دارم قرار بود تمام بازیهارو بصورت آفلاین نصب و بازی کنیم اما من نتونستم فارکرای 4 رو آفلاین نصب کنم و مجبور شدم 640 مگ آپدیت اجباری رو دانلود کنم تا بتونم وارد بازی بشم:-/
لطفا دوستان راهنمایی کنن طریقه نصب و بازی آفلاین چطوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or