Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
این باندل فارکری چقدر خشکله
far cry 3 که عالی بود بهترین بازی بود که تو چند سال اخیر بازی کرده بودم البته نسخه پی سی کنسولهاش رو که میدونید زیاد جالب نبود به دلیل ضعف کنسولها ولی روی ps4 قشنگ جواب میده و مقابل پی سی کم نمیاره ولی بازم این بازی تو پی سی یه چیز دیگست مخصوصا با یه موس گیم لاجیتک

به شدت منتظرشم ! گيم پلي سريع و رمبو گونه ي بازي ناجور چشمك ميزنه
گونه هاي حيوانات بيشتر و متنوع تر شده كه همين يكي از مهمترين نكات مثبت بازي است :d

به شدت منتظرشم ! گيم پلي سريع و رمبو گونه ي بازي ناجور چشمك ميزنه
گونه هاي حيوانات بيشتر و متنوع تر شده كه همين يكي از مهمترين نكات مثبت بازي است :d

خدا کنه یه داستان زیبا و احساسی عین 3 داشته باشه:d از اینایی که میشه انتخاب کرد :d

Far Cry 4: karma and chaos in Kyrat | VG247
“If someone wants to play the game without killing animals you can do that. It’s about defending yourself. Leopards are cute, but if you’re facing one in the jungle it might want to bite your face off.”
“The gameplay mechanics, the feeling and the core of the game is still built on the foundation of Far Cry 3 and everything that worked well.”
“There’s retaliations where you will need to go back and defend your outposts. So you’re not just taking over outposts you’re also defending them.”

آخرین ویرایش:
بچه ها من تو تریلری که در مورد صلاح های موجود بازی بود متوجه یه چیزی شدم که حالا نمیدونم درست فکر کردم یا نه . ولی یه دقیقه به این عکس نگاه کنید ( عذرخواهی بابت کیفیت)

این یارو شبیه یکی از شخصیت های یکی از بازی ها نیست ؟ اونی که یه عینک گرد میزد و ریش پروفسوری داشت ؟

یکی در پرسیده که چرا بازی 60FPS نیست ، Creative Director بازی آقای Alex Hutchinson هم جواب داده که "اون وقت باید تعداد افراد و اتّفاقات صحنه رو کاهش می دادیم یا چیز های دیگه رو قربانی می کردیم."

35676848386731358234.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or