شایعه Far Cry 4 می آید!

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
13996020003922133321.jpg

آقای Cliff Martinez آهنگساز فیلم هایی چون Drive, Only God Forgives, Contagion, Solaris و Traffic طی مصاحبه ای که با یک سایت داشته، پروژه جدید شرکت Ubisoft را لو داده و گفته است:
مشغول کاری محرمانه هستم که نمی توانم خیلی درباره آن صحبت کنم، آهنگسازی سریالی به کارگردانی آقای سودربرگ به نام The Knick و در حال کار برای یک بازی ویدیویی که Far Cry 4 نامیده می شود.
من تمام هفته را مشغول کار هستم.

چندی پیش هم مدیر بازاریابی و فروش شرکت Ubisoft از موفقیت این سری بازی ابزار خوشحالی کرده بود و وعده ساخت بازی جدیدی از این سری را داده بود.

1

درود
یه کاربری به نام ScuderiaPaul در سایت N4G این عکس و گذاشته و زیرش نوشته: 04.04.2014

دوست عزیر این عددو تو عکس نوشتن و خود فرد میگه هست اما من ندیدمش
نکته دوم:واس مرد تو بازی قبل اما این واسه و تو لباس روانیها
نکته سوم :بالای سر واسه no one can kill me کسی نمیتواند مرا بکشد یعنی واس نمرده و زنده هست قطعا اگه عکس واقعیت داشته باشد واس زنده میمونه و اتفاقاتی بعد از اون مبارزه جیسون باهاش میوفته
نکته چهارم:بازم بالای سرش far cry3 is only a game که مبهمه از یک طرف میتونه دلالت بر فیک بودن عکس باشه از یک طرف میتونه نشاندهنده توهم و خواب و خیال بودن داستان قبل باشه
نکته پنجم : نوشته i am you که خیلی جالبه و میتونه دلالت بر حضور واس باشه
اگه عکس واقعی باشه با داستانی جالب همراه با معماهای داستانی زیبا همراه خواهیم بود در 4 اپریل 2014

- - -ویرایش - - -

نوشته قبلی رفت ،دیوار خیلی جالبیه:
1.عکس رو بزرگ کنید کنار let s play بغل follow me نوشته 2014.4.4
2.no one can kill me
3.بالای اون you are vass
4.far cry 3 is only a game
5.پایین اون it is a dream
6.i am you i kill you again chris
7.wake up

- - -ویرایش - - -

چرا ثبت نمیشه

- - -ویرایش - - -