شایعه Far Cry 4 می آید!

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
13996020003922133321.jpg

آقای Cliff Martinez آهنگساز فیلم هایی چون Drive, Only God Forgives, Contagion, Solaris و Traffic طی مصاحبه ای که با یک سایت داشته، پروژه جدید شرکت Ubisoft را لو داده و گفته است:
مشغول کاری محرمانه هستم که نمی توانم خیلی درباره آن صحبت کنم، آهنگسازی سریالی به کارگردانی آقای سودربرگ به نام The Knick و در حال کار برای یک بازی ویدیویی که Far Cry 4 نامیده می شود.
من تمام هفته را مشغول کار هستم.

چندی پیش هم مدیر بازاریابی و فروش شرکت Ubisoft از موفقیت این سری بازی ابزار خوشحالی کرده بود و وعده ساخت بازی جدیدی از این سری را داده بود.

1

یوبی سافته دیگه نمی ساخت باید شک می کردیم!!
هر بازی پولسازی رو که داره شخم نزنه ول کن نیست!!
فارکرای 3 هم سود آوری داشته و قزعا از خیلی وقت پیش ساختش شرو شده!
اگه یک روز شنیدی که اعلام کردن قصد عرضه ی سالانه ی این بازی رو داریم زیاد تعجب نکنید!
البته اعتراف می کنم که بازی های یوبی رو خیلی خیلی دوست دارم!

نسخه که بعد از سری بایوشاک برای من بهترین شوتر این نسل بود! امیدوارم اگه قراره اینم بیاد فاصله دوسال یه بار یا بیشتر داشته باشه! نه مثل Cod و ac هرسال بیاد ایطنوری کیفیت بالای بازی حفظ میشه

آخرین ویرایش:
من اصلا از نسخه ی 3 خوشم نیومد خودمم تعجب کردم چون تقریبا هر کسیرو که میشناسم از بازی خوشش اومده بود اصلا نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم

من اصلا از نسخه ی 3 خوشم نیومد خودمم تعجب کردم چون تقریبا هر کسیرو که میشناسم از بازی خوشش اومده بود اصلا نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم
منم اول حالم بهم خورد بعد که فهمیدم قوائد بازی کردن این بازی چطوریه اون موقع جوری بهم چسبید که برام بهترین بازی سال 2012 شد! :ط
خیلیا اول بدشون اومد بعد راهنماییشون کردم عاشقش شدن!

شک ندارم شما همون اول شروع به رفتن مراحل اصلی کردین و بخاطر همین بدتون اومده! باید از اول دنبال شکار حیوانات یا حمله به مغر دشمن بصورت مخفیانه و رفتن ماموریت های فرعی باشید تا بهتون بچسبه! در غیر این صورت عمرا اگه بچسبه چون مراحل اصلی بازی به تنهایی جذابیتی ندارن! وقتی تمام حیووانات خواسته رو شکار میکنی تازه قشنگ میشه بازی:x

بشدت منتظر این نسخه هستم!
شاهکار نسل بود :x تمام خواسته های من از یک شوتر رو بر آورده کرده بود نسخه سوم!

Farcry 3 یکی از بهترین بازی های شوتر/ادونچر این چند سال اخیر بود که بازی کردم و بشدت هم الان منتظر بعدی هستم . یهب ازی فوق العاده عالی و کامل با پیشرفتی فوق العاده عجیب نسبت به نسخه قبلش .

گرافیک، گیم پلی و داستانی عالی. نسخه سوم واقعا از همه نظر کامل بود و من از تک تک لحظا بازی کردنم لذت بردم.:x امیدوارم یوبی قدر این ip رو بدونه و خرابش نکنه.
امیدوارم دوباره یه بازی از همه نظر کامل رو بازی کنم.

منم اول حالم بهم خورد بعد که فهمیدم قوائد بازی کردن این بازی چطوریه اون موقع جوری بهم چسبید که برام بهترین بازی سال 2012 شد! :ط
خیلیا اول بدشون اومد بعد راهنماییشون کردم عاشقش شدن!

شک ندارم شما همون اول شروع به رفتن مراحل اصلی کردین و بخاطر همین بدتون اومده! باید از اول دنبال شکار حیوانات یا حمله به مغر دشمن بصورت مخفیانه و رفتن ماموریت های فرعی باشید تا بهتون بچسبه! در غیر این صورت عمرا اگه بچسبه چون مراحل اصلی بازی به تنهایی جذابیتی ندارن! وقتی تمام حیووانات خواسته رو شکار میکنی تازه قشنگ میشه بازی:x

بشدت منتظر این نسخه هستم!
شاهکار نسل بود :x تمام خواسته های من از یک شوتر رو بر آورده کرده بود نسخه سوم!
اتفاقا قبل اینکه بازیرو شروع کنم میدونستم که باید با ماموریتای اصلی شروع نکرد و حسابی تو محیط گشت زد و چیزای مختلف رو پیدا کرد تا اسلحه ها ارتقاء پیدا کنن و جای اسلحه ها و.... بیشتر بشه و خلاصه حسابی قوی بشی تا بتونی از بازی و ماموریتاش لذت ببری همه ی اینکارارم کردم اما اصلا بازی بهم نچسبید سلیقست دیگه بعضی موقع ها نمیشه با یه چیزی ارتباط برقرار کنی

منم نه با 2 تونستم ارتباط برقرار کنم نه 3 . نمیدونم کلا ماموریت هاش برام کسل کنندس فارق از محیط و باقی مکارد..
تقریبا واسه همه ی ما نسخه ی اول فوق العاده بوده.
نسخه 2 وقتی اومد من فقط محو فضا ها و جو افریقایی بازی و شدم.
نسخه ی 3 هم ترکیبی از اتمسفر خوب 2 (البته جنگلی) و گیم پلی خوب 1 بوده که قابل قبول بوده.
از نسخه ی 4 هم بسیار استقبال میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or