Far Cry 3 قطعی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283075882.jpg

X360 Cover

هفته پیش PC Gamer در ستون شایعات خود نوشت که FARCRY 3 در دست ساخت می باشد.

دیروز دو فروشگاه سوئدی این بازی را همراه با قیمت، مشخصات کامل و کاور اصلی در لیست فروش خود قرار دادند.

این بازی که برای PC، PS3 و 360 در نظر گرفته شده از نسخه آپدیت شده موتور Dunia استفاده می‌کند و در همین امسال منتشر می‌شود.

به گفته Amazon قفل امنیتی DRM بر روی این بازی قرار دارد.

Source

• Like
Reactions: FrankinG
دوش دیوونه کننده بود ! هر ده کیلومتر باید ماشین و آچار کشی میکردی :دی
نمیدونم من آی کیو پایینی دارم یا کلا هر جا میخواستم برم 200 بار مپشو نگاه میکردم :دی
داستانش هم اصلا جذاب نبود ...

والا شماره دوم بازی اصلا هیچ ربطی به فارکرای نداشت .. اسم بازیو باید میزاشتن : A long walking into the dessert of unknown African country with a bit of monotonous action.
کل بازی همین یه خط بود .

عزيز دلم شما وقتي از يه بازي خوشت نمياد لازم نيست اين چنانن ابراز احساسات كني كجاي far cry 2 مزخرف بود ؟!
توصيه ميكنم قيد شماره سوم را هم بنا به دلايلي بزني !
اولا که ابراز احساسات نبود . نظرم رو گفتم . خدا رو شکر اکثریت بچه ها رو همین نظر دارند. اگه شماره 3 هم به همین اندازه بد باشه نه تنها من بلکه خیلی های دیگه هم قیدش میزنند.
شماره 1 :x و نسخه ساخته شده برای کنسول ها کجا و نسخه 2 :-&:-&کجا!!
با حرف امیر کاملا موافقم

آخرین ویرایش:
farcry2 بازیه بسیار خسته کننده ای بود.البته ایده های جالبی داشت ولی اصلا خوب از اب در نیومده بود.امیدوارم شماره بعدی یه چیزی مثل شماره اولش بشه که کولاکی بود.

Box Shot فریاد میزنه که Fake هست. اینو از PC خودم انداختم. عکسی که زوم کردم یکی از Wallpaper های Far Cry 2 هست. Font هم که 2 ساعت کمتره کارش

لینک Wallpaper خوده Far Cry 2

http://ihadabadname.net/durp/sites/default/files/wallpaper_far_cry_2_02_1920x1200_0.jpg
این دوستمون با دلیل داره میگه بازی BOXSHOT فیک داره بعد شما میگید بازی خوب بود یا بد؟ میاد با RDR بازی رو مقایسه میکنید اینم شده تاپیک مافیا نخبه ها ریختن

اولا که ابراز احساسات نبود . نظرم رو گفتم . خدا رو شکر اکثریت بچه ها رو همین نظر دارند. اگه شماره 3 هم به همین اندازه بد باشه نه تنها من بلکه خیلی های دیگه هم قیدش میزنند.
شماره 1 :x و نسخه ساخته شده برای کنسول ها کجا و نسخه 2 :-&:-&کجا!!
با حرف امیر کاملا موافقم
جالبه ولي من F2 رو بيشتر از يكش دوست داشتم و از همه چيزش خوشم ميومد.

شماره قبلیش بر خلاف نظر بعضی از دوستان یکی از بهترین بازی های عمر من بود بی صبرانه منتظر شماره بعدی هستم

شما بازی کم بازی می کنید

امیدوارم نسخه سوم مثل نسخه دوم مزخرف از آب در نیاد .

:eek::bash::eek:

دیگه خبر از این بهتر؟>:d<
شماره 2 که آشغالی بیش نبود. دقیقا بعد از دو سه ساعت بازی کاملا خسته کننده می شد. ظاهرا گفتن این نسخه باز هم تو آفریقاست. اگه اینجوری بشه احتمالا میشه یه چیزی تو مایه های شماره 2.
اگه Ubisoft بتونه روند بازیرو به نسخه اول نزدیک کنه (بخصوص از لحاظ داستانی) چه شود.

مشکل بازی این بود که صحرای یک دست بود و همه جا نزدیک هم بود سیو هم که درست حسابی نمیشد اصلا بازی قسمت یکش کولاکی بود که مجبور شدم سال 2004 کارتم را بفروشم و یه x800 بخرم که اون زمان کولاک بود ....بازی در همه چیز عالی بود هم داستان و هم گیم پلی
کلا گرافیک دنیای بازی را یک پله اورد بالا ...............

مشکل بازی این بود که صحرای یک دست بود و همه جا نزدیک هم بود سیو هم که درست حسابی نمیشد اصلا بازی قسمت یکش کولاکی بود که مجبور شدم سال 2004 کارتم را بفروشم و یه x800 بخرم که اون زمان کولاک بود ....بازی در همه چیز عالی بود هم داستان و هم گیم پلی
کلا گرافیک دنیای بازی را یک پله اورد بالا ...............

کاملا باهات موافقم.
به نظر من فارکرای 1 بازیی بود که با هیچکدوم از نسخه های بعدیش تکرار نشد !
چه نسخه کنسولی چه نسخه 2 !
به نظرم فقط خود کرایتک تونست توی کرایسیس خودش رو به اون تحول نزدیک کنه !
تازه من باز Crysis هم با فارکرای 1 عوض نمی کنم. بازیی بود که هنوز توی FPS ها برام تکرار نشده ! ( یه جهش بزرگ) البته این نظر شخصیمه !:">

شماره اول خوب یعنی ارزش بازی کردن را داشت
شماره دوم کمی بد بود ولی باز ارزش یک بار بازی را داشت اما چون کرایتک از یوبی جدا شده بود انتظار ها را از بازی براورد نکرد

شماره ی اول بازی واقعا فوق الاده و تکرار نشدنی نبود! مهم تر اینکه crytek سازندش بود اما قسمت دومش واقعا حالمو بهم زد! به نظر من که قسمت دوم به غیر از گرافیکش هیچ حرف دیگه ای برای گفتن نداشت! امیدارم قسمت سوم خوب از اب در بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or