Far Cry 3 قطعی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283075882.jpg

X360 Cover

هفته پیش PC Gamer در ستون شایعات خود نوشت که FARCRY 3 در دست ساخت می باشد.

دیروز دو فروشگاه سوئدی این بازی را همراه با قیمت، مشخصات کامل و کاور اصلی در لیست فروش خود قرار دادند.

این بازی که برای PC، PS3 و 360 در نظر گرفته شده از نسخه آپدیت شده موتور Dunia استفاده می‌کند و در همین امسال منتشر می‌شود.

به گفته Amazon قفل امنیتی DRM بر روی این بازی قرار دارد.

Source

• Like
Reactions: FrankinG
به جان خودم مشکل FC2 فقط OW بودنش بود وگر نه همه چیزش در حده خیلی خوب بود فقط OW بودنش باعث شد بازی فوق کسل کننده بشه و دچار کمبود های فراوون بشه
سبک FC1 خیلی سبک نابی بود امیدوارم برگرده به همون سبک
گرچه فعلا با وضعیتی که یوبی داره اگر مقداری هم نسبت به FC2 پیشرفت داشته باشه شخصا وظیفه امام جماعت نماز شکر این بازی رو به گردن میگیرم #:-s

Farcry 2 رو 1 ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم.
امیدوارم Ubisoft یه درسی گرفته باشه و بازی رو اگه هم میخواد تو افریقا بسازه,گیم پلی رو Sandbox طراحی کنه!

شاید اگه توی نسخه ی دوم طی الارض میشد کرد خیلی طرفداراش بیشتر میشد.منظورم اینه که مثل IV و RDR توی نقشه رو Waypoint زد و با تاکسی ای چیزی از اونجا در اومد.ولی کلا تغییر خیلی جالبی بود که از مناطق استوایی جزیره ای به آفریقا برن و تیمشون هم واقعا زحمت کشیدن براش ولی بزرگترین مشلش نام Far Cry بود و هسته ی گیم پلی یعنی مثل 1 خطی نبود ولی اگه خطی بود خیلی بهتر از آب در میومد.

شاید اگه توی نسخه ی دوم طی الارض میشد کرد خیلی طرفداراش بیشتر میشد.منظورم اینه که مثل IV و RDR توی نقشه رو Waypoint زد و با تاکسی ای چیزی از اونجا در اومد.ولی کلا تغییر خیلی جالبی بود که از مناطق استوایی جزیره ای به آفریقا برن و تیمشون هم واقعا زحمت کشیدن براش ولی بزرگترین مشلش نام Far Cry بود و هسته ی گیم پلی یعنی مثل 1 خطی نبود ولی اگه خطی بود خیلی بهتر از آب در میومد.
تو farcry 2 یه ایستگاه اتوبوسایی وجود داشت که فقط میشد بین اونا تردد کرد. یعنی فقط تو ایستگاه اتوبوس پیاده میشد. همین هم باز کسل میکرد آدمو. چون باید یه مسافت زیادی رو میرفتی تا میرسیدی به ایستگاه بعد که تو ایستگاه مورد نظر پیاده شدی باید یه مسافت زیادی رو میرفتی میرسیدی به هدفت.
پ.ن: محیط آفریقا و گرافیکش برای من خیلی لذت بخش بود. طوری که باعث شد تا 60 درصد بازی رو برم اما بعدش خسته کننده شد:|

میگم برا ماموریت باید هی سفر کنی.اشتباه میگم؟!
خوب عزیز بازی Open world یعنی همین دیگه. البته RDR واقعا جوری ساخته شده بود که با وجود اینکه میتونستید با زدن کمپ به هر جای مپ میخواید نقل مکان کنید؛ باز هم آدم دلش میخواست با اسب بره و از مناظر جدید لذت ببره. اما فارکرای 2...

امیدوارم نسخه سوم مثل نسخه دوم مزخرف از آب در نیاد .
عزيز دلم شما وقتي از يه بازي خوشت نمياد لازم نيست اين چنانن ابراز احساسات كني كجاي far cry 2 مزخرف بود ؟!
توصيه ميكنم قيد شماره سوم را هم بنا به دلايلي بزني !

عزيز دلم شما وقتي از يه بازي خوشت نمياد لازم نيست اين چنانن ابراز احساسات كني كجاي far cry 2 مزخرف بود ؟!
توصيه ميكنم قيد شماره سوم را هم بنا به دلايلي بزني !

گیم پلی که از مهم ترین ارکان یه بازی هست تکراری بود خب میخوای بازی برات تکراری نشه ؟ !

دیگه خبر از این بهتر؟>:d<
شماره 2 که آشغالی بیش نبود. دقیقا بعد از دو سه ساعت بازی کاملا خسته کننده می شد. ظاهرا گفتن این نسخه باز هم تو آفریقاست. اگه اینجوری بشه احتمالا میشه یه چیزی تو مایه های شماره 2.
اگه Ubisoft بتونه روند بازیرو به نسخه اول نزدیک کنه (بخصوص از لحاظ داستانی) چه شود.

اگه میخوای یه بازی با کیفیت ولی خسته کننده رو تعریف کنی، far cry2 یه نمونه بینظیر براش خواهد بود.
گیمپلی خوب ولی خسته کننده(بعد یه مدتی).گرافیک خوب ولی خسته کننده و تکراری(بعد یه مدتی). داستان خوب ولی بازم خسته کننده(به خاطر طولانی بودن)
حالا بحران جایی به اوج خودش میرسه که برا جابه جایی حتی تا اون اخرای بازی هی باید از میون کمیته ایست و بازرسی یه عده وحشی کاکاسیا ، بارها بارها و....... عبور میکردی.اونجاها بود که کم کم فحشهای ابدار گیمرا به سازنده ها شروع میشد:d

2 ــش گرافیکش خوب بود ولی اینقدر خسته کننده بود که اصلا گرافیکو فراموش می کردم...
بیشتر رکورد پیاده روی می زدیم تا اینکه گیمو پیش ببریم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or