Far Cry 2

اگر فکر میکنید Far Cry بازی خوش ساخت و عالی بود پس اظهارات سازندگان بازی دربارهFar Cry 2 را بخوانید.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
چند سال پیش وقتی سازنده آلمانی بازی یعنی Crytek با ساخت نسخه اول این بازی همه را شگفت زده کرد,ناشر فرانسوی بازی یعنی Ubisoft بعد از موفقیت اجتناب ناپذیر این بازی به جای تمدید قرار داد با Crytek برای نسخه های بعدی شروع به کار بر روی نسخه های کنسول این بازی کرد.در همین بین هم Crytek که به موفقیت عظیمی دست پیدا کرده بود بر روی موتور جدیدش همون کرای انجین 2 کار کرد و با بزرگترین ناشر آمریکایی و دنیا قرار داد ساخت بازی Crysis را بست.ولی Ubisoft بی کار ننشسته و از چندی پیش خبر ساخت نسخه وم این بازی را اعلام کرد.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
در زیر مصاحبه ای با Louis-Pierre Pharand : تولید کننده و Clint Hocking : کارگردان بازی

Louis-Pierre Pharand:ما یک تعهد بزرگ داریم اون هم این است که ما قصد داریم دوباره Far Cry را درست و زنده کنیم و همچنین Ubisoft را به عنوان یکی از بهترین ناشران بازی مطرح کنیم پس به همین خاطر اخت این بازی زمان زیادی می گیرد.
Q: بازی Far Cry یک بازی گیرا و تاثیر گذار بود و در بعضی جاها این صحبت بود که این بازی حتی از Half-Life 2 هم بهتر بوده و حالا آیا بازی Far Cry 2 به همون مقدار یا بیشتر تاثیر گذار و گیرا هست و آیا می تواند از بقیه بازی های هم سبک خودش در این دوره بهتر باشد؟

Pharand:ما می دانیم که توقع از بازی Far Cry 2 بسیار بالا هست.ما در این 2 سال اخیر خیلی خیلی سخت بر روی این بازی کار کردیم تا از بازی قبلی بسیار بهتر باشد و Ubisoft از این بازی یک high-quality title انتظار دارد.
در همین راستا برای رسیدن به هدفمان یک موتور کاملا اختصاصی و جدید همراه با تکنولوژی های بی نظیر برای این بازی طراحی کردیم.
صادقانه بگم با این موتور ما توانایی ساخت دنیایی به بزرگی 50 کیلومتر مربع را داریم.و همچنین ایم موتور شامل یک سیستم انیمشن جدید به نام LivePosture هست.با این موتور یک دنیای پویا طراحی کردیم.یعنی در این بازی گیاهان و ... قابلیت تخریب دارند همچنین همه عوامل بر روی هم تاثیر میگذارند.وهمچنین ما یک سیستم آب و هوای پویا نیز داریم.(بارندگی,طوفان,روز یا شب و همچنین سیستم ابرهای متحرک)
ما همچنین سیسمی برای آتش داریم که با وجود ین سیستم هر چیز قابل اشتعال در بازی قابلیت سوختن و آتش گرفتن دارد.
همه این المان ها برای واقعی تر و قابل باور تر کردن بازی ایجاد شده اند.

PCG178.pre_far.grab1--screenshot_large.jpg

Pharand: ما وجه اشتراک زیادی بین این دو بازی برای مقایسه کردنشان نمی بینیم.ما یک بازی بزرگ برای گیمرها تهیه کردیم و مطمئن هستیم تمام PC بازها این دو بازی شگفت انگیز را در کنار هم تجربه میکنند.
بازی در Far Cry 2 در منطقه ای از آفریقا دنبال می شود.که هنوز در آشوب به سر می برد.شما به این منطقه اعزام می شوید تا یک دلال اسلحه فراری که به دو طرفی که در حال جنگ هستند اسلحه می فروشد را پیدا کرده و دستگیر کنید تا به جنگ های داخلی پایان دهید.شما برای پیدا کردن این دلال اسلحه باید به طرفین جنگ باج یا رشوه بدهید یا ماموریتی برای انها انجام دهید.

PCG178.pre_far.grab2--screenshot_large.jpg

Pharand: Far Cry 2 چیزی بیشتر از 30 اسلحه مختلف را در بر دارد مثل machine guns, flamethrower, mortar or rocket launcher همچنین قابلیت آپگرید هم برای آنها در نظر گرفته شده.

در یک بازی open world مثل Far Cry 2 وسایل نقلیه خیلی مهم هستند.در این بازی چیزی حدود 14 ماشین وجود دارد مثل:4X4, jeeps, ATV, multiple water vehicles و البته glider! (همون هواپیمای بدون موتور)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pharand:هوش مصنوعی بازی در 50 کیلومتر مربع بازی زنده است.ما در این بازی 24 ساعت واقعی در هر روز را داریم که با استفاده از سیستم آب و هوایی بازی ایجاد می شود. AI در این بازی به هر حرکتی که بازیکن انجام میدهد واکنش نشان می دهد.ما این امکان را برای بازیباز قرار دادیم که خودش تصمیم بگیرد چگونه بازی را انجام دهد:مخفیانه,بزن بکش یا حتی می تواند از مهلکه فرار کند.و AI آماده است تا با شما مقابله کند.
AI بازی این قابلیت را برای دشمنان شما ایجاد کرده که آنها می توانند برای پیدا کردن یا رسیدن به شما هر کاری که شما می توانید انجام دهید مثل پریدن بر روی ماشین یا بالا رفتن از ساختمان یا ... را انجام دهند.

امیدوارم تا اینجا براتون جالب بوده باشه
مصاحبه های بعدی در پارت های بعدی:love:

سلام
اول از همه این بازی رو یکی از بهترین بازیهایی که انجام دادم میدونم :)اما در مورد بازی من الان 51% از بازی رو انجام دادم می خوام در مورد شیوه بازی کردن توضیحاتی بدم که کسانیکه می خوان این بازی رو انجام بدن از همون ابتدا از بازی لذت ببرن تا با کسب تجربه و حسرت در ادامه بازی :cheesygri:blushing::cheesygri
در این بازی شما در محدوده 50 کیلومتر قرار دارین و می تونین با چندین نوع ماشین و یا ایستگاه اتوبوس در این مساحت عظیم گشت بزنین که در بین راه با عوامل مختلفی روبرو میشین شاید با گشت ویا با ایس بازرسی و یا حتی جلوه هایی از طبیعت که خیلی لذت بخش اند .در این بازی از سلاحهای گوناگونی بهره میبرید گه میتونید اونها رو قویتر هم بکنید در ضمن بهترین دوست شما همون سلاحهاتون و اگر با اونها مدام کار کنید بر اثر استهلاک خراب میشن :confused: (جالب نه):eek:اگر توجه ککنید سلاحهایی رو که از دست دشمنانتون بعد از نابودی اونا میگیری میبینید که زنگ زده اند و زودتر خراب میشن این بازی شما با کایت هم که جای مشخصی داره می تونید پرواز کنید یکی از بهترین نکات بازی هوش دشمنان شماست که من خیلی ازش خوشم اومد اگر شما دشمنانتون رو به طرز فجیعی بکشید بقیه میترسن واگر از اونه زخمی کنید به هم کمک میکنند (به ندرت پیش میاد ) همیشه اونها نسبت به کاری که میکنید عکس العمل نشون میدن مثلا اگر به اونها شلیک کنید که در فاصله کمی از اونها رد بشه اونها به جهت خلاف نیم خیز میشن و جا خالی میدن اونه با ماشین هم به دنبال شما میان ویا اگر ماشین جیپ باشد یکی رانندگی و دیگری تیربار چی میشود و اگر یک نفر باشد با همان جیپ یا به روی شما می اید ویا به ماشین شما میکوبد و اگر در فاصله دور به بونه شلیک کنید مدتی طول میکشه ویا اصلا نمی فهمند از کجا شلیک شده (البته با تفنگ دور بین دار ).
نکته دیگر حیوانات هستن که با سر و صدای شما رم میکنند ویا وضعیت روز و شب که در روند بازی نقش دارد (بر خلاف بازیهای دیگر خیلی پر رنگ است ) در هنگام شب ادمها اسیب پذیر تر اند وهم کسل می شوند و یا چراغ ماشین روشن می شود و حیوانات می خوابند
از نکات جالب نور ساطع شده از خورشید بر روی دشت است که واقعا جلوه بسیار واقعی ای دارد و همچنین باد ویا طوفان و بارندگی بسیار واقعی طراحی شده ند
از نکات جالب دیگر اسیب پذیر شدن اطراف خود اتش گرفتن بوته ها و درختان و همچنین شکننده بودن انها نسبت به جثه شان و یا نکته جالبی که من تو کف موندم این که بعد از انفجار به مراتع و درختان نگاه کنید به شکل بسیار جالبی واقعی عکس العمل نشون میدن و برگه شون پراکنده میشه
در حین بازی وسایل نقلی بر اثر تیر اندازی و یا سانحه خراب میشن که میتونید اونها رو تعمیر کنید
در این بازی شما با استفاده از نقشه کلیه فعالیتهای خود را انجام میدهید و سه ماموری کلی دارید که ماموریت اصلی با رنگ قرمز که درصد گذرانده شده از بازی به ان ربط دارد رنگ زرد که برای رفع بیماری مالاریا باید هر از چند گاهی انها را انجام دهیدتا قرصهای مریضی مالاریا را گرفته و استفاده کنید رنگ ابی برای یاران شماست که اگر انجام دهید در هنگام انجام کارهای خود ویا مرگ انها به شما کمک میکنند شما در این بازی به دو گروه خدمت میکنید تا به هدف خود برسید .
از عیبهای این بازی به گرافیک ضعیف دریاچه واب و همچنین کسل کننده بودن اوایل بازی حد اقل تا 40 % از بازی و سریع خراب شدن اسلحه ها و طولانی بودن انجام مراحل با توجه به بزرگی محدوده نقشه و سیو بازی در منوی بازی که اگر این گزینه در منو هست چرا یک منزل مخصوص هم برای این کار طراحی شده که من تا 31% از بازی نفهمیده بودم ولی وقتی فهمیدم هیجان بازی برام کمتر شد و خسته شدن سریع بازیکن در اثر دویدن گنگ بودن راهنماییهای اول بازی و طرز کار gps دستگاه همراه ا نقشه که برای پیدا کردن یک الماس اینقدر باید چپ و راست کنی که سرت گیج بره
بهترین سلاح به نظر من تفنگ نارجک انداز تفنگ دوربین دار خشابی و تیر بار هستن که خیلی پر کاربردن و تکمیل کننده هم در بازی حتما برای یک بار هم شده با چاقو دشمن را بکشید .
به نظر من اگر این بازی زیر نویس میشد خیلی جذابتر می شد .
اگر سوالی هست بپرسید تا بگم الن حضور ذهن ندارم :(;):):laughing::cheesygri
از توضيحاتت ممنون ولي اون تيكه كه گفتي بهترين بازي:eek:درسته بازي بزرگي بود گرچه همه پسش زدن ولي ميتونست خيلي بهتر از اينا باشه ميتونست شهر انقدر بزرگ نباشه و حالت فانتزي تري داشته باشه اخه وقتي ميخواي بري ماموريت بايد نيم ساعت تو راه باشي البته ميشه از اتوبوس هم استفاده كرد
خونه ها همه شبيه هم بودن و يكي از نكته هاي منفي بازي هست
ما هيچ تصويري از كاراكتر بازي نديديم بر عكس پارادايس
ولي صداگذاري مهشر بود و محيط خيلي جالب بود و اتش سوزي خيلي حال ميداد
اصلحه نو و جديد كه ميخريديد نو و سالم بودن ولي يواش يواش زنگ ميزدند و اين حالت جالب بود
ولي انصافا ميتونست خيلي خيلي بهتر باشه چون بازي خيلي كليشه اي هستش و شهر هم زيادي بزرگه و دشمنان كه تو راه هستن اعصابه ادمو داغون ميكنن
به نظر من FC2 نبايد Open World ميشد

من فکر میکنم فقط ما ایرانی ها هستیم که از پیاده روی های تو بازی و اینکه این گشت و گذر ها زمان بازی رو کمی طولانی میکنه گلایه داریم و خوشمون نیومده. دلیل: وقتی 50 تا بازی همراه بازی FC2 ریخته تو بازار و ما برای هر بازی فقط 1000 تومن میدیم ، معلومه که دوست داریم هر بازی رو زود تموم کنیم و بریم سراغ بعدی. اگه ماهم مثل خارجی ها FC2 رو 50-60 تومن میخریدیم بدون شک اون وقت لذت بیشتری ازش میبردیم.

من فکر میکنم فقط ما ایرانی ها هستیم که از پیاده روی های تو بازی و اینکه این گشت و گذر ها زمان بازی رو کمی طولانی میکنه گلایه داریم و خوشمون نیومده. دلیل: وقتی 50 تا بازی همراه بازی FC2 ریخته تو بازار و ما برای هر بازی فقط 1000 تومن میدیم ، معلومه که دوست داریم هر بازی رو زود تموم کنیم و بریم سراغ بعدی. اگه ماهم مثل خارجی ها FC2 رو 50-60 تومن میخریدیم بدون شک اون وقت لذت بیشتری ازش میبردیم.
نظر من هم كاملا همين بوده و هست.تا وقتي بابت يه گيم يكي دو تومن بديم ارزش كاري رو كه روش شده كاملا نمي تونيم درك كنيم.(من كه اينطوريم):blushing:

نظر من هم كاملا همين بوده و هست.تا وقتي بابت يه گيم يكي دو تومن بديم ارزش كاري رو كه روش شده كاملا نمي تونيم درك كنيم.(من كه اينطوريم):blushing:
این همه بازی خوب اومده و ازش تعریف شده و به خوبیشون اذعان شده!و این چیزا ربطی به 2 هزار تومن یا 60 تومن نداره! کسی هم که 60 تومن بده به بازی اگه مواردی باعث بشه خوشش از اون بازی نیاد میزارتش کنار واینطور نیست که به این خاطر که 60 تومن داده بشینه به زور بازی کنه!
Far Cry 2 اصلا راه Far Cry رو نرفت وازش دور شد شاید اگه اسمش یه چیز دیگه میشد بهتر بود!
من و خیلی ها اگه دوست داشته باشیم یه مسافت زیادی رو ماشین سواری کنیم ترجیح میدیم بریم ماشین خودمونو برداریم باهاش دور بزنیم و یا یه بازی ریسینگ بازی کنیم نه اینکه بشینیم Far Cry 2 بازی کنیم!

این همه بازی خوب اومده و ازش تعریف شده و به خوبیشون اذعان شده!و این چیزا ربطی به 2 هزار تومن یا 60 تومن نداره! کسی هم که 60 تومن بده به بازی اگه مواردی باعث بشه خوشش از اون بازی نیاد میزارتش کنار واینطور نیست که به این خاطر که 60 تومن داده بشینه به زور بازی کنه!
Far Cry 2 اصلا راه Far Cry رو نرفت وازش دور شد شاید اگه اسمش یه چیز دیگه میشد بهتر بود!
من و خیلی ها اگه دوست داشته باشیم یه مسافت زیادی رو ماشین سواری کنیم ترجیح میدیم بریم ماشین خودمونو برداریم باهاش دور بزنیم و یا یه بازی ریسینگ بازی کنیم نه اینکه بشینیم Far Cry 2 بازی کنیم!

تمام دنیا قبول دارن که FC2 اون بازی نشد که انتظارش میرفت اما بحث من کلی بود میثم جان.
وقتی تو کشورای دیگه 60$ برای این بازی پول دادن و ما هزار تومن دادیم :biggrin1: به نظرت اونا هم مثل اکثر ما ایرانی ها بازی رو از همون اوایل ول کردن ؟ لااقل اونا برای همه بازیها و زحمتی که برای ساخت بازی کشیده میشه یه ارزشی قائلند و به اندازه همون زحمت پول میدن و لااقل تا آخر بازی رو میرن که ببینن چی به چیه و ... در حالی که اگه بری صفحات اول همین تاپیکو ببینی میفهمی که بیشتر بچه ها بازی رو همون اول کلا" از رو هاردشون پاک کردن ...

تمام دنیا قبول دارن که FC2 اون بازی نشد که انتظارش میرفت اما بحث من کلی بود میثم جان.
وقتی تو کشورای دیگه 60$ برای این بازی پول دادن و ما هزار تومن دادیم :biggrin1: به نظرت اونا هم مثل اکثر ما ایرانی ها بازی رو از همون اوایل ول کردن ؟ لااقل اونا برای همه بازیها و زحمتی که برای ساخت بازی کشیده میشه یه ارزشی قائلند و به اندازه همون زحمت پول میدن و لااقل تا آخر بازی رو میرن که ببینن چی به چیه و ... در حالی که اگه بری صفحات اول همین تاپیکو ببینی میفهمی که بیشتر بچه ها بازی رو همون اول کلا" از رو هاردشون پاک کردن ...
شهاب جان شما درست میگی حرفت قبول ولی اگه ما هزار تومن میدیم یه بازی یکی از دلایل عمدش(همونطور که میدونی) اینه که وسعمون نمیرسه!این مقدار پول بدیم! اگرم بتونیم بدیم شاید در سال 2-3 تا بازی بتونیم بخریم! کلا دیگه در این مورد ادامه ندیم چون همه چی مشخصه!(با اینکه حرفها در این مورد زیاده)
اما در مورد بازی: من 60 درصد بازی رو رفتم(همین مقدارو واقعا تحمل کردم) اما این بازی جز تکرار مکررات چیزی ارائه نمیکنه!کار گیمر شده این که یه ماموریت انجام بده یه ماموریتم برو دنبال تامین دارو!مدام از این ور برو اونور نقشه و ...
شهاب این امضای تو منو دیوونه کرده

اگه ماهم مثل خارجی ها FC2 رو 50-60 تومن میخریدیم بدون شک اون وقت لذت بیشتری ازش میبردیم.
اونا برای همه بازیها و زحمتی که برای ساخت بازی کشیده میشه یه ارزشی قائلند و به اندازه همون زحمت پول میدن

من نمیدونم آخه چطور سطح درآمد ما رو با اونا یکی حساب می کنی.

من نمیدونم آخه چطور سطح درآمد ما رو با اونا یکی حساب می کنی.
اینو قبول دارم و به هیچ وجه یکی نکردم ... اونا هفته ای 500دلار (حداقل) حقوقشونه و 60 دلار فکر نکنم چیزی باشه ... اینهم که 60 دلار رو میدن و یه بازی با هزار تا امکانات میگیرن و ...
به هر حل ادامه ندیم این بحثو (توی این تاپیک) بهتره.
قابل نداره میثم جون. از اینا بازم هست اگه خواستی بگو بهت میدم.

وقتی تو کشورای دیگه 60$ برای این بازی پول دادن و ما هزار تومن دادیم :biggrin1: به نظرت اونا هم مثل اکثر ما ایرانی ها بازی رو از همون اوایل ول کردن ؟
خوب نمیشه گفت که همه ایرانی ها بازی رو همون اول ول کردن.
حداقل اونایی که توی ایران PS3 دارن بخاطر پولی که دادن میشینن و تا اخر بازی میکنن.

خوب نمیشه گفت که همه ایرانی ها بازی رو همون اول ول کردن.
حداقل اونایی که توی ایران PS3 دارن بخاطر پولی که دادن میشینن و تا اخر بازی میکنن.
فكر نكنم از ايرانيا كسي اين بازي رو برا PS3 خريده باشه:-"
ولي در كل بازه بدي نبود كه انقدر دارن ميزنن تو سرش يعني تو اروپا كه خوب تحويلش گرفتن نمره هاي بدي هم از سايتاي مختلف نگرفت
داستان بازي بدك نبود و ادمو راضي ميكرد
گيم پپلي هم كه خوب بود يعني FPS بود ديگه
صداگذاري كه طبق قولي كه خوده UBI داده بود عالي بود
اصلحه ها خوب بودن و ماشين ها هم اونقدر بودن كه كاراكتر مجبور به پياده گس كردن نشه
گرافيك هم خوب بود و محيط بازي قشنگ بود
ما هيچ تصويري از صورت كاراكتر نداشتيم و اين خودش امتياز منفي بود
خونه ها بيشترشون شبيه به هم بودن و اين نكته منفي هست
FARCRY2 اصلا ربطي به FARCRY نداشت و اين امتياز منفي ديگر
ماموريت ها ميشه گفت كمي يكنواخت بودم اينم امتياز منفي ديگر
ايتم تزريق سرنگ و دراوردن گلوله از تو بدنش كه ديگه تعريف نميخواد
نقشه داخل بازي بيش از خد بزرگ بود و اگر بخواي از سر نقشه بري ته نقشه يه 1 ساعتي طول ميكشه تازه بين راه هي دشمن مياد و اعصاب و روان ادم پوتيناج ميره
البته براي راه هاي طولاني ميشه از اتوبوس هم استفاده كرد
ولي با اين تفاصير به نظر من باز FARCRY2 نبايد Open World ميشد و نبايد يك داستان جدا از نسخه قبلش ميداشت و UBI هم نبايد انقدر از بازي تعريف ميكرد وقتيم كه تعريف كرد حد اقل بايد نصفي از وعده وعيد هاشو به مرحله انجام برسونه كه متاسفانه اينطور نشد
ولي در كل من كه از بازي خوشم اومد چون يه حسي به ادم ميداد جاده هاش پيچ وا پيچ بود و منو ياد خاطرات جاده چالوس مينداخت و اصلحه هاش هم باحال بودن هي گير ميكردن و اعصاب ادم داغون ميشد در حد پورشه
والسلام

آخرین ویرایش:
تو مرحله ی 31% حتما باید همه ی دوستانمون بمیرن ؟ چرا این طوریه ؟ ( مرحله ای که در یک خانه محاصره شده ایم و بهمان حمله می کنند از اطراف و بعدش سر از صحرا در می آوریم )

تو مرحله ی 31% حتما باید همه ی دوستانمون بمیرن ؟ چرا این طوریه ؟ ( مرحله ای که در یک خانه محاصره شده ایم و بهمان حمله می کنند از اطراف و بعدش سر از صحرا در می آوریم )

اونا يكي دوتاشون نمردن . شما برو برس به نود و شيش درصد . اونجا ميفهمي داستان از چه قراري خواهيد شد :cheesygri

فار كراي مشكلي كه از نظر سيستمي داشت اين بود كه سبك و روند بازي رو عوض كرده بودن . بازي بد نبود من خودم تا اخرش بازي كردم . ولي ترجيح ميدادم يك اكشنه بزن و برو جلو مثله يكش باشه . همه هم همين رو ميخواستن . شك نكنيد :p . جدا كردنه يك بازي از گذشته و حالته سرياليش باعث ميشه با سر بخوره زمين مگه اينكه يك قدرته عظيم و جثه پشتت باشه :laughing: ( بطور مثال رزيدنت ايول كه از يك بازيه ترسناك و فكري كشيد به يك بازي هيجان انگيز و اكشن ) . يا مثلا NFS كه يهو از سبك هاي عادي مثل Highstakes و Porsche Unleashd و بقيه كه يهو كشيد تو كاره اندرگراوند و پشتشت موست وانتد و پشتش كربن . ( آندركاورم باز بيخيال . اون رو برا دست گرمي ساختن كه اونطوري افتضاح بود . اين دفعه رو ميبخشيمشون :cheesygri ) . ولي فار كراي هم كم غولي نيست . همون كه يوبي سافت پشتشونه خيليه . ولي بازم نبايد اين كارو با اون بازيه بي زبون ميكردن :confused:

آخرین ویرایش:
اونا يكي دوتاشون نمردن . شما برو برس به نود و شيش درصد . اونجا ميفهمي داستان از چه قراري خواهيد شد :cheesygri
اگه قبل از رفتن به ماموریت با Priest کلیسا حرف می زدیم چه تغییری ایجاد می شد ؟ ( UnderGround )

بازي يكي دو قستمي داره كه حق انتخاب داري و ميتوني از بين آپشن ها يكي رو انتخاب كني . منم مثل شما همين رو انتخاب كرده بودم و از اون يكي خبري ندارم درست :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or