Far Cry 2 نسخه PC بهتر است ... !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام . در مکالمه ای که به صورت زنده صورت گرفت ( Play.com ) طراح بازی فوق العاده زیبای Far Cry 2 اقای Peter Redding اعلام کرد که نسخه PC بازی Far Cry 2 بی اندازه بهتر از نسخه کنسولی ان هست !!
با این حال جناب Redding در ادامه صحبت خود افزود تمام مکانیک و تمامی سیستم هایی که در نسخه PC دیده میشود در نسخه کنسول های XBOX 360 و PS3 نیز دیده خواهد شد اما متاسفانه اقای Redding از جواب دادن صریح که چقدر نسخه PC با نسخه کنسولی و از چه لحاظ هایی تفاوت دارد تفره رفت !!
همچنین ایشون افزودند که این بازی بر روی یک High-End PC به راستی که عالی نمایش داده میشود اما بر روی کنسول ها نیز شگفت انگیز خواهد شد !

با این حال برای اطلاع دقیق تر از این موضوع باید صبر کرد و منتظر خبرهای جدید بود ...

farcry2_0001.jpg

منبع

موفق باشید .
مهدی ...

این CryEngine نمیخواد مثل اینکه با کنسول ها کنار بیاد...!

تریلر بازی که واقعا محشر بود؛ سایه ها و نورپردازی و تخریب پذیری محیط و... همه فوق العاده بودن! امیدوارم نسخه های کنسولی هم خوب باشن...

این CryEngine نمیخواد مثل اینکه با کنسول ها کنار بیاد...!

تریلر بازی که واقعا محشر بود؛ سایه ها و نورپردازی و تخریب پذیری محیط و... همه فوق العاده بودن! امیدوارم نسخه های کنسولی هم خوب باشن...
کی گفته موتور بازی فار کرای 2 CryEngine هست ؟

کی گفته موتور بازی فار کرای 2 CryEngine هست ؟

راستش همه مشخصات CryEngine رو داره؛ ولی اسمش Dunia (همون دنیا ـه).

خود سازندش گفته فقط از 2 تا 3 درصد از CryEngine استفاده شده ولی از نظر ظاهری حداقل همه چیزش شبیه CryEngine توی Crysis ـه:
Ubisoft has developed a new engine specifically for Far Cry 2, called Dunia, meaning "world" or "earth" in Persian, as well as in other languages including Marathi, Arabic, Turkish, Hindi, Urdu, Swahili, Assyrian, and Malay.[3] The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10.[4] Only 2 or 3 percent of the original CryENGINE code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands.[5]

والا اون Really High End Pc که این اقا گفته یکم منو ترسوند فکر میکنم ما با 8600 همون کیفیت کنسول رو داشته باشیم .

اما در مورد موتور باید بگم که تمام موتورهای دنیا یک سری شباهتهایی به هم دارن ولی Dunia یک موتوری هست که توسط خود UBI و برای این بازی طراحی شده هیچ ربطی هم به CryEngine نداره در ضمن دلیل اینکه روی PC بهتر خواد بود هم فکر نمیکنم این باشه .

سلام . در مکالمه ای که به صورت زنده صورت گرفت ( Play.com ) طراح بازی فوق العاده زیبای Far Cry 2 اقای Peter Redding اعلام کرد که نسخه PC بازی Far Cry 2 بی اندازه بهتر از نسخه کنسولی ان هست !!
با این حال جناب Redding در ادامه صحبت خود افزود تمام مکانیک و تمامی سیستم هایی که در نسخه PC دیده میشود در نسخه کنسول های XBOX 360 و PS3 نیز دیده خواهد شد اما متاسفانه اقای Redding از جواب دادن صریح که چقدر نسخه PC با نسخه کنسولی و از چه لحاظ هایی تفاوت دارد تفره رفت !!
همچنین ایشون افزودند که این بازی بر روی یک High-End PC به راستی که عالی نمایش داده میشود اما بر روی کنسول ها نیز شگفت انگیز خواهد شد !

با این حال برای اطلاع دقیق تر از این موضوع باید صبر کرد و منتظر خبرهای جدید بود ...

farcry2_0001.jpg

منبع

موفق باشید .
مهدی ...
دوست عزیز لطفا موقع ترجمه بیشتر دقت کنید:
Far Cry 2 designer Peter Redding told us that the common expectation was that the PC version was going to be infinetely better than either the PS3 or 360. He also told us why that’s a load of rubbish.
ایشون گفتن همه انتظار داشتن نسخهی PC خیلی از نسخه های PS3 , XBOX360 بهتر باشه. بعدم تو ضیح دادن که چرا این تفکر احمقانه ای هست.
فقط گفته که روی یک PC خیلی خفن گرافیک از نسخه های کنسولی بهتره که اونم نگفته چقدر بهتر.
بعدم گفته اون نسخه ای PC که نمایش دادن مربوط به nov 2007 هست و اشاره کرده که نسخه ی 360 همین الانشم گرافیکش بهتر از اون نسخه است.

دوست عزیز لطفا موقع ترجمه بیشتر دقت کنید:

ایشون گفتن همه انتظار داشتن نسخهی PC خیلی از نسخه های PS3 , XBOX360 بهتر باشه. بعدم تو ضیح دادن که چرا این تفکر احمقانه ای هست.
فقط گفته که روی یک PC خیلی خفن گرافیک از نسخه های کنسولی بهتره که اونم نگفته چقدر بهتر.
بعدم گفته اون نسخه ای PC که نمایش دادن مربوط به nov 2007 هست و اشاره کرده که نسخه ی 360 همین الانشم گرافیکش بهتر از اون نسخه است.

دوست عزیز شما هم لطف کن به متن نویسنده بیشتر دقت کنید :

خب منظور من از High-End PC چی هست ؟!
تو متن هم گفته شده که با PC High End بازی خیلی بهتر از نسخه کنسولی اجرا میشه ...
علاوه بر این من هم گفتم که ایشون از جواب دادن صریح به اینکه چه مقدار تفاوت بین نسخه PC و کنسول ها هست تفره رفته !!

تو متن هم گفته شده که با PC High End بازی خیلی بهتر از نسخه کنسولی اجرا میشه ...
علاوه بر این من هم گفتم که ایشون از جواب دادن صریح به اینکه چه مقدار تفاوت بین نسخه PC و کنسول ها هست تفره رفته !!
نه دیگه نگفته خیلی بهتر هست.
شما نوشتی: "اقای Peter Redding اعلام کرد که نسخه PC بازی Far Cry 2 بی اندازه بهتر از نسخه کنسولی ان هست !! "
در صورتی که این حرفو نزده.

این دوستمون درست میگه. این بابا گفته که انتظار همه اینه که ورژن پیسی خیلی از دو کنسول دیگه بهتر باشه و خودش توضیح داده که چرا این حرف چرته (اصطلاحی که خود این بابا به کار برده) و درست نیست.
اینم تایتل مقاله ایی که خود شما به عنوان منبع گزاشتی :
Far Cry 2: Consoles Not A Far Cry From PC
که معنیش میشه ورژن های کنسولی این بازی زیاد با ورژن پیسی تفاوت ندارن.

بعد هم :

“We’re not changing any aspect of the game,” says Peter, after running through Far Cry 2’s 50km2 open environment in a 20 minute PC demonstration - more on that at a later date. “All the same content will be in console versions that you’ve seen here; all the same systems and all the same mechanics.”

گفته ما هیچ یک از خصوصیت های بازی رو (برای اجرا شدن روی کنسول) تغییر نمیدیم. گفته هرچی که شما اینجا دارین میبینین روی ورژن کنسول هم هست.

بعد هم :

But he dodged the bullet about how much better the PC version would be: “The expectation is that for someone playing on a really good high-end PC, it is going to be amazing. But the console version is going to be fanastic.”
از جواب دادن به این سوال که ورژن پیسی چقدر بهتره طفره رفته. گفته انتظار این هست که کسی که روی پیسی high end بازی میکنه (تجربه) خیلی خوبی باشه و ورژن های کنسول هم خیلی خوب خواهند بود.

آخرین ویرایش:
این دوستمون درست میگه. این بابا گفته که انتظار همه اینه که ورژن پیسی خیلی از دو کنسول دیگه بهتر باشه و خودش توضیح داده که چرا این حرف چرته (اصطلاحی که خود این بابا به کار برده) و درست نیست.
اینم تایتل مقاله ایی که خود شما به عنوان منبع گزاشتی :

که معنیش میشه ورژن های کنسولی این بازی زیاد با ورژن پیسی تفاوت ندارن.

بعد هم :

گفته ما هیچ یک از خصوصیت های بازی رو (برای اجرا شدن روی کنسول) تغییر نمیدیم. گفته هرچی که شما اینجا دارین میبینین روی ورژن کنسول هم هست.

بعد هم :

از جواب دادن به این سوال که ورژن پیسی چقدر بهتره طفره رفته. گفته انتظار این هست که کسی که روی پیسی high end بازی میکنه (تجربه) خیلی خوبی باشه و ورژن های کنسول هم خیلی خوب خواهند بود.

کاملا درسته .
با این حال من هم تو متن اشاره کردم که تمام مکانیک و تمامی سیستم هایی که در نسخه PC دیده میشود در نسخه کنسول های XBOX 360 و PS3 نیز دیده خواهد شد اما متاسفانه اقای Redding از جواب دادن صریح که چقدر نسخه PC با نسخه کنسولی و از چه لحاظ هایی تفاوت دارد تفره رفته .
در مورد PC high end هم خودشون گفتند که اجرای این بازی برروی PC high end نسبت به کنسول بهتره اما این بازی بر روی کنسول ها نیز شگفت انگیز هست که باز هم من این رو توی متن بالا ذکر کردم .

به هر حال ممنونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or