FAQ نهایی PS4

• Thread starter Thread starter S.O.F
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این هدست برای چت سوتی اگه wired باشه سیمش چند متره؟ خدا کنه لازم نباشه تو دهن tv بریم:|

دوست عزیز هدست به دسته وصل میشه دیگه نیازی به چسبیدن به تلویزیون نیستش
مگه همینجور نیست؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

این هدست برای چت سوتی اگه wired باشه سیمش چند متره؟ خدا کنه لازم نباشه تو دهن tv بریم:|

دوست عزیز هدست به دسته وصل میشه دیگه نیازی به چسبیدن به تلویزیون نیستش
مگه همینجور نیست؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان یک سئوال داشتم
چه تفاوتی هست بین ریجن 1 و 2 ps4 هست؟
اگر من ریجن 2 بخرم ولی psn id ریجن امریکا باشه نمی تونم از ان psn id استفاده کنم اگر می شود واحد پولش همون دلار هست یا یورو؟

توی ظاهز با هم هیچ فرقی ندارن
تنها فرقشون توی منوی کنسول هست که توی این ریجن 1 دکمه تایید کردن X هست ولی توی ریجن3 دکمه تایید O هست

من شنیدم جای دو تا دکمه در ریجن 3 با ریجن 2و1 باهم فرق داره ، پس اینطور که شما میگی شکل دسته ها برای هر سه ریجن یکی هست

من شنیدم جای دو تا دکمه در ریجن 3 با ریجن 2و1 باهم فرق داره ، پس اینطور که شما میگی شکل دسته ها برای هر سه ریجن یکی هست
کدوم بزرگ واری (خ...) همچین حرفی زده که تو شکل ظاهری جایه ضربدرو با دایره دیده...60 درصد سوالهای بخش حس4 شده تفاوت ریجن 3 با بقیه ریجنها
آقا آقاااا آقاااااااا ریجن 3 فقط تو حالت نرم افزاری نه سخت افزاری تو منوش با تایید داره وارد منو میشید وبا تایید ضربدر خارج...
تو بازی هم که با ریجن های دیگه هیچ فرقی نداره ...یعنی هر دکمه ای سر جایه خودشه از ریجن 1 بگیر تا 4...
آخ اخ خخ اخخ اخ من نمی دونم کدوم بزرگی این قفل منطقی رو باب کرد اگه پیداش کنم پیرشو در میارم.
دیگه نبینم کسی بگه O , X و ریجن 3...نه واسه اینکه خودم 3 دارم...اصلاً

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or