Famitsu و اطلاعات فوق العاده جالب از FFXIII

Cloud Strife

Loyal Member
Famitsu در باری FFXIII Demo اطلاعاتی داده که خیلی جالب هست.به ترتیب کم اهمیت بودن!:

Demo بازی FFXIII به صورت جداگانه در یک دیسک سوا رایت میشه و به همراه AC فروخته میشه!:eek:

دلیل این امر این هست که خود FFVIIAC BDC در BD های دو لایه رایت میشه و حجمش در حدود 43Gig هست که وقتی Trailer های Versus و Agito هم بهش اضافه میشه , کل BD پر میشه!(این نکته رو داشته باشید که حجم دو Trailer چه جوری میشه 7 گیگ؟)و جایی برای دمو نمیمونه.البته این دیسک اضافه یک حسنی هم داره , انم این هست که مشخص میشه که این Demo به هیچ وجح RL نداره و در همه مناطق منتشر میشه.

مدت زمان این Demo هم بیشتر از 90 دقیقه اعلام شده.:eek::love:

و اما خبر اصلی!

تا حالا تو هزار تا سایت و وبلاگ اینترنتی شنیدید که سبک FFXIII میخواد متحول بشه؟ فامیتسو یه حرفی زده که چون فامیتسو هست باید بدون سوال قبول کنیم!

- Final Fantasy XIII will return to the old Final Fantasy turn-based system.

فامیتسو اعلام کردهکه سیستم مبارزات در FFXIII به سیستم مبارزات TB قدیمی برگشته!!!!:eek: یعنی درست مثل FF های قبل از FFXIII و یه چیزی تو مایه های LO !

واقعا که من شکه شدم.بعد از این همه صحبت در مورد اکشن مبارزات و تغییر سبک و ... FFXIII داره از FFXII هم عقب تر میره!

البته هیچ اتفاق بدی نیوفتاده و اتفاقا طرفدارا سرسخت JRPG های سنتی بیشتر خوشحال میشن ولی مهم این هست که SE زده به سرش! این سیستم های قدیمی برای ما طرفداران و کارکشته های JRPG مسئله مهمی نیست ولی برای افرادی که به این سبک علاقه ندارند و میخواستن با FFXIII وارد این سبک بشن مشگل ساز هست....

SE میخواست که بازی هاش تو کل دنیا یه اندازه بفروشن و واسه همین این همه خودشو خفه کرد و شروع به تغییر سبک داد ولی...

مثل اینکه SE جرعت نکرده که ریسک کنه و سبک FF اصلی رو تغییر بده و همون تغییراتش رو بزاره برای FFVII!!:-"

هچنینن نومورا گفته که اسم کارکتر ها مخصوصا Prince و Skirt Girl رو تو TGS رو میکنه.:love:

منبع!

http://finalfantasyversusxiii.net/

جدی شما ها JRPG تازه اونم Turn Based دوست دارید ؟!!! به نظر من شطرنج هیجانش بیشتره ، یا مثلا بشینید Poker بازی کنید لذتش بیشتر نیست ؟ :confused:

راستش در مورد منبع برو به کلوپ JRPG من و حمید با هم زیاد بحث کردیم!! من میگفتم امتسو کاره ای نیست و حمید میگفت هست! اخر حمید سایت خود امتسو رو نشون داد من فهمیدم قضیه چیه!

کسری من خودم اسکن ها رو دیدم چیزی که نوشتن میشه بالای 90 دقیقه , ولی بعضی از سایت ها مثل PSU نوشتن دو ساعت!

حالا فرقی نمیکنه که! دو ساعت هم بالای 90 دقیقه هست دیگه!! اصلا چه بهتر که دو ساعت باشه!

ولی کلن خیلی خوب شد ها! از شر Gambit و اکشن شدن FF یکجا با هم خلاص شدیم!

پ.ن:نیما داری کفر میگی ها! یه وقت به خودت امدی دیدی سنگ شدی...البته برای کسی که اکشن فوق سریع Ninja Giaden رو دوست داره بازی های JRPG خیلی کندن! راستش من خودمم عاشق NG هستم و از گیم پلی بازی های JRPG زیاد خوشم نمیاد! راستش من بازی های JRPG رو فقط به خاطر داستان و شخصیت پردازی ها و کلن اتمسفر حاکم بر بازی دوست دارم نه گیم پلیش! البته SO این وسط استثنا هستش!

حالا فرقی نمیکنه که! دو ساعت هم بالای 90 دقیقه هست دیگه!! اصلا چه بهتر که دو ساعت باشه!
توریاما گفته دموی بازی از همون ابتدای بازی شروع میشه و تمام ظرافت های بازی رو داره.

چون jrpg زیاد زمانش مشخص نیست و کسی که حرفه ای باشه 90 دقیقه کمتر همشو میره؟ نمیره؟

جدی شما ها JRPG تازه اونم Turn Based دوست دارید ؟!!! :confused:
بازی jrpg معروف و توپ هم هست که فقط با یک تکمه (بالا پایین هم نداره) باید بازی کنی. مثل EVER17 یا REMEMBER ها

واسه کنسرت اخیر نوبو اوماتسو با نام THE BLACK MAGES 3 Darkness and Starlight برین اینجا:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1453&page=26

جدی شما ها JRPG تازه اونم Turn Based دوست دارید ؟
بله که دوست داریم :دی
میدونید ،برای دوست داشتن JRPG ها دلایل زیادی وجود داره اما شاید بخش عمده ای از اون برگرده به اینکه این بازیها دارای روحی شرقی هستن و بالطبع کسانی که چنین تمایلاتی داشته باشن به اون علاقه مند میشن. اگر از منظر هنر نگاه کنیم مشخصات آثار شرقی نظیر عشق، حماسه ، طبیعت گرایی، تقابل انسان وسرنوشت ، تقابل خیر و شر و ... در اونها دیده میشه.
اما در کنار چیزهایی که گفته شد:
داستانها از غنای بسیار بالایی برخوردارن، جدای از تمهای عاطفی وحماسی، پرداخت شخصیتها هم بسیار عالی انجام میشه، حتی در حین مبارزات و کوچکترین دیالوگها و مکالمات که اصلا ممکنه صداگزاری هم نشن هر شخصیت مشخصه خودش رو حفظ میکنه.
از طرف دیگه ارزش هنری و عمق فکری بازی هم معمولا بالاست. مثلا تو BD که تازه دارای تمی شاد و تا حدودی کودکانست ، شما در بخش هایی با مسائلی نظیر فلسفه تاریخ هم برخورد میکنید !!!!!! یا مثلا در جایی سازنده به شکلی ظریف نظر خودش رو در مورد رانده شدن انسان از بهشت بیان میکنه!!! البته چون این یک بازیه، این مسائل چندان بطور مستقیم به چشم نمیان. و یا استفاده از اساطیر و افسانه های فرهنگهای مختلف. مثلا تو FF X شهر افسانه ای مردم اون سرزمین، همون شهریه که ما با نام سمرقند میشناسیم! ( به نحوی مردم اونجا رو رویایی میدونستن که یاد همون شکوهی افتادم که رودکی در مورد اون دیار این گونه توصیف کرده بود : "بوی جوی مولیان آید همی****** یاد یار مهربان آید همی" و یا "شاه ماه است و بخارا آسمان*****ماه سوی آسمان آید همی" :((:((:(( )
و یا مثلا در eternal sonata سوای تمام نکات بازی ، فقط میان پرده هایی که بخشهایی از زندگی شوپن رو روایت میکنن ارزش بارها دیدن رو داره در حالیکه صرفا از تعدادی عکس و قطعاتی از پیانو ساخته شدن. ( حس هنری ES قابل توصیف نیست)
به نظر من شطرنج هیجانش بیشتره ، یا مثلا بشینید Poker بازی کنید لذتش بیشتر نیست ؟
شما فقط به یک جنبه از این فرم گیم پلی توجه کردید و اونهم نیاز به فکر و استراتژیه. اما نکته دیگه ای که در این سبک وجود داره ، چیزه که من اسمش رو میزارم مبارزات با شکوه. با این فرم گیم پلی شما میتونید مبارزاتی حقیقتا با شکوه خلق کنید، بطوریکه قدرت و ابهت یک هیولای افسانه ای در مقابل قهرمانان خودتون رو به خوبی لمس کنید. توضیح این بخش کمی سخته. در نهایت من هر چی فکر میکنم ، میبینم فرمی از گیم پلی رو نمیشناسم که بتونه چنین حسی رو منتقل کنه.

و در نهایت اینکه JRPG مثل RPG های غربی ( که طرفدار پر و پا قرصشون هستم) ، لذت سیستم ارتقا و سر و کله زدن با جادوها و ... رو داره.

پ ن: چقدر حرف زدم :دی

جدی شما ها JRPG تازه اونم Turn Based دوست دارید ؟!!! به نظر من شطرنج هیجانش بیشتره ، یا مثلا بشینید Poker بازی کنید لذتش بیشتر نیست ؟ :confused:
خب این دیگه بسته به سلیقه ی هر فرد داره نیما بهت پیشنهاد میکنم یه بار به طور مسمم این سبک رو امتحان کنی و بشینی یه بازیش رو تا اخر بری و بعد بیا ببینم چی میگی:cheesygri

سلام به دوستان من حدود 2/3 هفته پیش کنفرانس microsoft و sony رو دیدم که اونجا قسمتی از cg بازی ffxiii رو xbox360 رو نشون دادن ولی خبری از ff vesus نبود شایدم تازه باشه
خیلی عالی میشه امیدوارم که به سبک قدیم باشهjrpg باشه که خیلی بهتره منم یه خبر بدم
شادم بدونید بازی last remanted که سبک ff هست squar اعلام کرد که برای pc هم میاد
:smile::love:

دوست عزیز یه یک ماهی عقبی!!!

در ضمن TLR چه ربطی به FF داره؟ این بازی اصلا تو مایه های FF هم نیست!! سبکش تو مایه های Dynasty Warrior هست! یعنی شما تو بازی یک لشگر رو کنترل میکنید و.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or