FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

سلام دوستان من یه مشکلی داشتم .
فایلهای The Pitt - Operation anchorage رو توی قسمت Data کپی کردم وقتی launcher بازی رو اوردم و بعدش توی گزینه سوم- The pitt - Operation anchorage رو تیک میزنم و ok میکنم اما تو بازی هیچ سیگنال رادیویی فعال نمیشه .
توی lAUNCHER :ه رفتم دیدم تیکها برداشته شده - هرچی تیک میزنم و ok مکینم وقتی دوباره برمیگردم تیکها ورداشته شده
چی کار کنم ؟

بچه ها من هم تقریبا همین مشکل رو دارم ولی برای تیک ها باقی میمونه ولی خبری ازquest جدید یا چیز جدیدی نیست یکی راه نمایی میکنه البته من فقط Operation anchorage را دارم

سلام دوستان من یه مشکلی داشتم .
فایلهای The Pitt - Operation anchorage رو توی قسمت Data کپی کردم وقتی launcher بازی رو اوردم و بعدش توی گزینه سوم- The pitt - Operation anchorage رو تیک میزنم و ok میکنم اما تو بازی هیچ سیگنال رادیویی فعال نمیشه .
توی lAUNCHER :ه رفتم دیدم تیکها برداشته شده - هرچی تیک میزنم و ok مکینم وقتی دوباره برمیگردم تیکها ورداشته شده
چی کار کنم ؟
شما لانچر كرك شده رو كپي نكرديد. بعد از نصب بازي و پچ و دو تا add-on ها، لانچر كرك شده توسط Razor رو كپي كنيد.
بچه ها من هم تقریبا همین مشکل رو دارم ولی برای تیک ها باقی میمونه ولی خبری ازquest جدید یا چیز جدیدی نیست یکی راه نمایی میکنه البته من فقط Operation anchorage را دارم
شما بايد توي Wasteland باشي تا ماموريت شروع بشه. شروع ماموريت كمي طول مي كشه (حدود 2 دقيقه). كمي اين ور و اون ور برو. من اولين بار همين مشكل رو داشتم فكر كردم ايراد داره ولي صبر كردم درست شد.

شما بايد توي Wasteland باشي تا ماموريت شروع بشه. شروع ماموريت كمي طول مي كشه (حدود 2 دقيقه). كمي اين ور و اون ور برو. من اولين بار همين مشكل رو داشتم فكر كردم ايراد داره ولي صبر كردم درست شد.

کجای wasteland جای خاصی باید باشیم ؟؟؟:confused:

من بازی رو تازه تموم کردم اصلا حواسم به dlc ها نبود طوری نیست save ها هست فقط یک چیز! زیادی از بازی stalker کپی نکرده بودند؟ تقریبا یک میکس oblivion و stalker بود که در آخر بازی شبیه call of duty هم می شه(البته به سبک فضایی!!!)

فقط یک چیز! زیادی از بازی stalker کپی نکرده بودند؟ تقریبا یک میکس oblivion و stalker بود که در آخر بازی شبیه call of duty هم می شه(البته به سبک فضایی!!!)
دوست عزيز:
مي دوني Fallout 3 يعني چي؟ 3 ! يعني اين بازي عمرش چند برابر S.T.A.L.K.E.R هست! پس ندانسته صحبت نكن!

من بازی رو تازه تموم کردم اصلا حواسم به dlc ها نبود طوری نیست save ها هست فقط یک چیز! زیادی از بازی stalker کپی نکرده بودند؟ تقریبا یک میکس oblivion و stalker بود که در آخر بازی شبیه call of duty هم می شه(البته به سبک فضایی!!!)
اصلا قابل تحمل نیست بازی که براش 3-4 سال وقت گذاشتند رو با بازی مثل Stalker مقایسه کنیم ! از نظر من Stalker فقط جو خوبی داشت ! همین ! هیچ چیز دیگر نداشت .
Fallout3 فقط دو ضعف داشت : 1- هوش مصنوعی پایین 2- تکراری بودن و شباهت بسیار به Oblivion
اگر بخواهیم این بازی رو کپی بازی دیگری بدونیم ، اون بازی فقط oblivion ــه ، شاهکاری که شرکت سازنده خود Fallout 3 بیرون داده .
در آخر بازی شبیه call of duty هم می شه(البته به سبک فضایی!!!)

من موندم شما از بازی چی فهمیدی ، که به این بازی میگی COD فضایی !

بازي فوق العاده قشنگي بود! هوش مصنوعي رو قبول دارم مخصوصا دور زدن هاي بي خودشون
يکي ديگه از نقاط ضعف بازي راه رفتن بود! که اونم 2 تا حالت داشت قدم برداشتن يک جوري بود مسافت ها هم زيادي طولاني بود.
آخر بازي وقتي دنبال روبات واسه نجات purity project حرکت مي کنيم انواع صحنه ي نبردش رو يک مقايسه بزنيد از لحاظ حرکت و انفجار ها.
اين بازي يک بازي کاملا متفاوت از stalker بود قبول! ولي stalker رو هم يک ساله نساختن! شما توجه کنيد آلودگي راديو اکتيو. وزن آيتم ها.و............... من fallout 1 2 رو بازي نکردم پس اگر عجولانه اظهار نظر کردم عذر خواهي مي کنم ولي در جايي خوندم fallout 3 توي e3 سال 2007 فقط 10% از بازي تکميل شده بوده بود
http://www.xpgame.blogfa.com/post-313.aspx
منبع هم گذاشتم
در کل بازي فوق العاده اي بود من quest هاش رو رفتم side و main حتي optional ها رو هم رفتم فقط اون 2 تا dlc رو هم که داده بودند بيرون وقتي Patch ها رو ريختم و ورژن رو 1.4 کردم save هام رو نمي شناخت که خب يکي اگر fallout رو تموم کرده باشه بخواهد اين ها رو هم بره( هر چند side quest ) هم هستند ولي خب عملا بايد بازي رو از اول شروع کنه! اين جور بازي ها رو فقط حال مي ده يک بار بازي کرد و اگر باز بخواهيم از اول شروع کنيم يک کم آدم حالش گرفته مي شه و ممکنه عطاي بازي رو به لقاش ببخشه
ولي اميد وارم 4 هم به همين خوبي باشه چه از لحاظ داستان چه گيم پلي
در کل بازي فوق العاده اي بود

سلام دوستان
من چند تا سوال در مورد این بازی دارم
من زیاد RPG بازی نکردم و زیاد هم خوشم نمییاد تنها بازی های RPG که انجام دادم
Dungeon siege
Dungeon siege II
البته خیلی وقت پیش.

ولی از این بازی خیلی خوشم اومد بازی جالبیه.

1.من از Vault 101 خارج شدم و داخل شهر شدم یک ذره جلو رفتم به یک مدرسه رسیدم و همه کسایی که اونجا بودن کشتم الان نمیدونم باید کجا برم؟
2.ماموریت چه جوری باید بگیرم؟روی نقشه بازی هم چیزی مشخص نیست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or