Fallout 3 بیتوجه به نظرات هوادارانش عرضه خواهد شد!

Lord Stark

کاربر سایت
Bethesda ترجیح میدهد تا از نظرات کسانی استفاده کند که داخل استودیو این شرکت مشغول تست وبازی با این عنوان هستند استفاده کند نه هواداران بازی!
برطبق گفته Pete Hines درنمایشگاه لایپزیک در طراحی وتوسعه عنوان محبوب ونقش افرینی Fallout 3 کمتر ازنظرات هواداران بازی استفاده شده است!وی درمصاحبه با وبسایتVideoGamer.com که چندی پیش درهمین وبسایت منتشرشد اعلام کرد که Bethesda Softworks ترجیح میدهد تا ازنظرات کسانی که در داخل استودیو این کمپانی مشغول تست این بازی هستند استفاده کند!
ساخت این بازی ازابتدا با جنجال زیادی ازسوی هواداران بازی همراه بود بطوری که انها از اینکه بدستا ساخت ادامه این عنوان را برعهده گرفته بود بسیارناراحت وسرخورده بودند. ومعتقد بودند بدستا که پیش از این با بازی موفق ونقش افرینی Oblivion شناخته شده بود از این بازی درساخت عنوان Fallout 3 الگو برداری خواهد کرد.
با این همه Hines اضافه کرد:شما درهرصورت باید به نظرات کسانی که این عنوان را بازی کرده اند احترام بگذارید!
وقتی از وی پرسیدیم که تا چه حد توانستید نظرات طرفداران بازی را تامین کنید؟گفت:خیلی دراین زمینه موفق نبودیم!!وقتی شما درحال طراحی یک بازی هستید وعده ای از طراحان هر روز مشغول کار بر روی ان هستند طبیعتا از تصمیماتی که ما درمورد ان میگیریم اگاه خواهند شد! لازم به ذکر هست که وقتی شما به مشکلی برخورد میکنید ویا مردد میشوید با خودتان میگویید که خب!بهتره بروم بیرون واز نظرات هوادارن بازی هم مطلع شوم!وقتی شما بر روی بازی عنوانی کار میکنید دائما درحال تغییر ان هستید این یک کارثابت ومتحرک است!ما به این شکل عمل نمیکنیم که بگوییم خوب حالا کار ما تمام شد اجازه بدهید بازخوردان را دربین مردم ببینیم وبعد دوباره انرا تغییر دهیم!
28hg5f9.jpg

وی اضافه کرد ما به بازی کردن معتقدیم!چیزهایی را وارد بازی میکنیم سپس منتظرنظرات مردم میمانیم که البته نظرات متفاوت هستند ممکن است که برخی نظرات از دیگاه ما اصلا خوب نباشند ولی به هرحال نظرهستند هرچند که اصلا مناسب وکاربردی نباشند وقتی که ما به ارامی درحال کار هستیم بهتر میتوانیم تا تغییرات را دربازی ایجاد کنیم وسعی کنیم که عنوان منحصربفردی را خلق کنیم البته گاهی اوقات ایده های بسیار خلاقانه ای نیز وجود دارند که میتوانید با اعمال کردن انها پروژه بسیار موفقی داشته باشید.بله!شما باید نظرات مردم را بشنویدخصوصا کسانی که این عنوان را بازی میکنند.
لازم به یاداوری است که بازی Fallout 3 در روز October 31 دراروپا وبر روی پلتفرمهای PC, Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

خیلی خوبه که اصلا به نظرات هواداران قراره اهمیتی داده نشه :دی
دیگه خیالمون راحت شد که .... بله :sick:

خوب اسم بازی رو هم عوض کنند. بگذارند The Future Scrolls : Misery :دی

امیدوارم این اظهار نظرش در حد یک بلوف یا شگرد تبلیغاتی باشه ( حالا چه شگردی نمیدونم) وگرنه یکی دیگه از بازهایی رو که مشتاقش بودم رو از دست دادم.

حالا به دور از این حرف ها امروز تریلر مرحله ی 1 fall out 3 رو گرفتم.از نظر گرافیکی حرف نداره.اما نمیدونم چرا وقتی نگاه میکردم game play بازی منو یاد bioshock مینداخت.

درضمن تو تریلر تاریخ عرضه ی بازی رو october 28 زده .

2222222222.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم این اظهار نظرش در حد یک بلوف یا شگرد تبلیغاتی باشه ( حالا چه شگردی نمیدونم) وگرنه یکی دیگه از بازهایی رو که مشتاقش بودم رو از دست دادم.
کوروش شگرد تبلیغاتی چیه؟ طرف عملا داره میگه که طرفداران رو *** حساب نمیکنیم و اصلا برامون مهم نیستند!

من فکر میکنم با زور و ضرب زدن راهی از جایی پیش نمیبره و این بازی هم طبق اطلاعاتی که ازش دارم و تریلر هایی که ازش دیدم ، امکان اینکه موفقیت TES رو تکرار کنه در حد زیر صفر هست! البته در حد خودش امکان داره شاهکار باشه ولی کسی که Obilivion رو بازی کرده باشه با دیدن این بازی یه سرخورده ی کامل میشه.

علی جان همچین میگن که ندیده‌ها فکر می‌کنن خود TES IV چقدر عنوان خفن و بزرگی بود ! اونم خودش رو اگه بررسی کنی کلا سرخورده میشی از این شرکت میری !

به نظر من اصلا چیز عجیبی نگفته همه ی شرکتها همینن . فقط اونایی که میگن همرو تاثیر میدیمو فلان دارن دروغ میگن .

من خودم برای کلی بازی Wishlist دادم از همه بیشتر هم برای NBA Live که EA میزنه باور کنید توی سایت خودشون توی Forum 99% کسایی که Wishlist داشتن مثلا یه مورد رو در AI اشاره میکردن یا توی چیزای ساده تر از اون سال بعد بازی میومد انگار تو گوش خر یاسین خوندی از سال قبلیش بد تر !

این حرفها همه فیلمه Hideo بازی ساخته مگه کسی رو برای اینکه توی بازیش تغییری ایجاد کنه قبول داره ؟ جز تیم سازنده .

به هر حال Bethesda خیلی با تجربه هستش و کار بدی من تا حالا از اینا ندیدم.

علی جان همچین میگن که ندیده‌ها فکر می‌کنن خود TES IV چقدر عنوان خفن و بزرگی بود ! اونم خودش رو اگه بررسی کنی کلا سرخورده میشی از این شرکت میری !
امیر جان ، به هر حال من فکر میکنم Oblivion یک عنوان موفقی بود و چیزی کم نزاشت! البته اشکالاتی هم داشت ولی بنظر من یکی از بهترین Rpg های تاریخه.

در مورد fallout3 هم که گفتم فکر نمیکنم عنوان شاخی از آب در بیاد و مثل TES IV سر و صدا نمیکنه.
این یارو خودش رک و پوسکنده داره از الان میگه که ما از نظرات فن جاعت استفاده نکردیم (یا میشه فهمید خودشون هم فهمیدن چی ساختن که از الان یه جوری دارن ماست مالیش میکنن!) که پسفردا عنوان شاخی از آب در نیومد زمینه بهانه گیری رو جور کرده باشن.

حداقل برای Oblivion که سر خورده نشدیم! :biggrin1:

امیر جان ، به هر حال من فکر میکنم Oblivion یک عنوان موفقی بود و چیزی کم نزاشت! البته اشکالاتی هم داشت ولی بنظر من یکی از بهترین Rpg های تاریخه.

در مورد fallout3 هم که گفتم فکر نمیکنم عنوان شاخی از آب در بیاد و مثل TES IV سر و صدا نمیکنه.
این یارو خودش رک و پوسکنده داره از الان میگه که ما از نظرات فن جاعت استفاده نکردیم (یا میشه فهمید خودشون هم فهمیدن چی ساختن که از الان یه جوری دارن ماست مالیش میکنن!) که پسفردا عنوان شاخی از آب در نیومد زمینه بهانه گیری رو جور کرده باشن.

حداقل برای Oblivion که سر خورده نشدیم! :biggrin1:

موفق از بعد مادی آره. اما از بعد اینکه سری TES کاملا عوض شد نه. در مورد FallOut هم من حالا کلا با بازیهای ترن بیس حال نمی کنم ولی FallOut یه چیزه دیگه بود. محیط خشن و نابودش و المانهایی که توی بازی بود ... اصلا بگذار اینجوری بگم، من به Evolution تکامل خیلی اعتقاد دارم. اما تکامل از بعد کامپلکسیتی. ما یک بازی موفق و پیچیده رو وقتی با تکنولوژی روز عرضه کنیم اما از بعد گیم پلی از بازی های قبلیش ضعیفتر باشه این دیگه اولوشن نیست. این Devolution و Degeneration هست.

TES II Dagger Fall > TES III MorrowinD = Evolution
TES III MorowinD > TES IV Oblivion = Devolution

FallOut > FallOut 2 = Evolution
FallOut 2 > FallOut 3 = Extinction

I'd even call it non-canon!

despite what's comin' out and how it'll impress ppl, I say, it may and can be a good game, but it's not fallout...

موفق از بعد مادی آره. اما از بعد اینکه سری TES کاملا عوض شد نه. در مورد FallOut هم من حالا کلا با بازیهای ترن بیس حال نمی کنم ولی FallOut یه چیزه دیگه بود. محیط خشن و نابودش و المانهایی که توی بازی بود ... اصلا بگذار اینجوری بگم، من به Evolution تکامل خیلی اعتقاد دارم. اما تکامل از بعد کامپلکسیتی. ما یک بازی موفق و پیچیده رو وقتی با تکنولوژی روز عرضه کنیم اما از بعد گیم پلی از بازی های قبلیش ضعیفتر باشه این دیگه اولوشن نیست. این Devolution و Degeneration هست.
خب اینا بیشتر جنبه شخصی داره که کی از چی خوشش بیاد! (همون درگیری همیشگی بیشتر کاربرهای سایت خودمون!):biggrin1: طبیعیه وقتی یه عنوان فروشش از مرز چند میلیون نسخه میگذره حتما اون بازی حرفهایی زیادی برای گفتن داشته.دقیقا یادمه اون دوران عده ای چقدر سر و دست شکوندن! من خودم زیاد Rpg بازی نمیکنم ولی TES IV : Oblivion اولین بازی بود که نظر منو نسبت به این سبک عوض کرد.قسمت های قبلی این سری هم موفق نشدم ببینم! حتی Fallout.پس نظری نمیدم.
ولی مشخصه اصلا fallout3 با توجه به چیز هایی که تا الان از بازی دیده شده اونطور که باید باشه از Oblivion بهتر نیست.

خب اینا بیشتر جنبه شخصی داره که کی از چی خوشش بیاد! (همون درگیری همیشگی بیشتر کاربرهای سایت خودمون!):biggrin1: طبیعیه وقتی یه عنوان فروشش از مرز چند میلیون نسخه میگذره حتما اون بازی حرفهایی زیادی برای گفتن داشته.دقیقا یادمه اون دوران عده ای چقدر سر و دست شکوندن! من خودم زیاد Rpg بازی نمیکنم ولی TES IV : Oblivion اولین بازی بود که نظر منو نسبت به این سبک عوض کرد.قسمت های قبلی این سری هم موفق نشدم ببینم! حتی Fallout.پس نظری نمیدم.
ولی مشخصه اصلا fallout3 با توجه به چیز هایی که تا الان از بازی دیده شده اونطور که باید باشه از Oblivion بهتر نیست.

اتفاقا مشکل من دقیقا همینه. مشکل من اینه که این بازی جوری ساخته شد که فروشش تضمین شده باشه. مشکل من اینه که این بازی طوری ساخته شد که که کسایی رو که RPG بازی نمی کردن جذب کنه. الان اگر بشینی MorrowinD رو بازی کنی کاملا تفاوت رو احساس می کنی. امتحانش ضرری هم نداره، حتما بگیر بازی کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or