شایعه Fahrenheit 2 می اید!

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
یه منبع اگاه نزدیک به Quantic Dream اعلام کرده Fahrenheit 2 در دست ساخته برای کنسولهای PS3 و X360.
گفته شده بازی سال 2009 عرضه میشه
داستان بازی زندگی Carla , Lucas و بچه هاشونو رو دنبال میکنه:eek:

مرسی :love:
منبع

اين منبع آگاه يك كم ميلنگيده.

Quantic Dream داره عنوان Heavy Rain ميسازه و فكر نميكنم اينقدر بزرگ باشه كه بتونه چندين عنوان رو به صورت واحد بسازه.

اميدوارم بازي اگر ساخته ميشه ناشرش Atari باشه و سازنده اش هم Quantic Dream در غير اين صورت ساخته نشه بهتر.

پ.ن : نميدونم چرا يك علاقه خاصي نسبت به Atari داشتم و دارم.

بچه ها من اسم این بازی رو زیاد شنیدم اما بازی نکردم
چجوریه در کل ؟
GOOD LUCK

هيچي در يك كلام روانيت ميكنه. بازي بهترين گيم پلي رو داشت باور نكردني بود عين فيلم و داستان بازي كه معركه بود گرافيك هم تو زمان خودش عالي نبود ولي بد هم نبود.

بيشتر بازي به اين صورت بود كه بايد كليد هايي رو كه تو صفحه نشون داده مي شد ميزدي البته خيلي متفاوت از عنوان هايي مثل God of War و كلا تو محيط كار هاي مختلفي ميتونستي بكني مثلا مرحله اول بازي بايد يك جسد رو ميبردي تو دستشويي بعد چاقو رو پنهان ميكردي بعد زمين رو تميز ميكردي بعد ميرفتي دستشويي :biggrin1: بعد هم دستت رو ميشستي ميرفتي از اون رستوران بيرون و يا با تاكسي فرار ميكردي يا با قطار چون يك پليس اونجا بود كه بعد از چند دقيقه ميرفت دستشويي
بازي شديدا فيلم گونه بود حتي اول فيلم كارگردان بازي ميمومد صحبت ميكرد البته شكل و قيافه كارگردان بازي به صورت كامل تو بازي طراحي شده بود.

كلا يك بازي اي بود كه اصلا نميشه اينجوري صحبت كرد برو بخر بازيش كن ميفهمي چي ميگم. براي همين كه نصف مردم دارن خودشون براي Heavy Rain ميكشن.

A در درك بعضي قسمتهاي داستان داشتند ، بتونند بطور كامل از داستان بازي سر در بيارند. البته اكثر...">داستان كامل بازي Fahrenheit هم داستان كاملش كه طاهر قبلا گذاشته مو به مو ولي اگر بازيش كني هر قسمت كه رفتي جلو بعد بياي داستانش بخوني جذاب تر من كه اينكار ميكردم.

هم اکنون سکتهمیکنم وای کیا عجب چیزی اگه بیاد!
شماره اول جزو زیباترین بازیهای عمرم بود به خصوص اون قسمت بچه ها توی پادگان یاده سم فیشر افتادم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or