آقا شرمنده ولی دیدم که توی این روزها اخبار زیادی واسه نوشتن نیست که یک دفعه به یه خبر نسبتا جالب برخوردم و گفتم که از بی خبری بهتره. شرکت بازی سازی Factor 5 امروز رسما درهاش رو بست و به کار خودش پایان داد. منابع آگاه ذکر کرده اند که گویا این شرکت به بحران شدید مالی برخورد کرده است. این خبر در حالی پخش شد که این شرکت بر روی کار در مورد چند بازی برای کنسول Wii بود که یکی از آن بازیها Kid Icarus بود. متاسفانه این روزها ازین اخبار زیاد داده میشود و از طرف دیگه واسه اینکه نگن این خبر کافی نیست یک خبر خیلی کوچیک دیگه هم میگم که به نظر میرسه بالاخره شرکت EA سهام ناشر بازی GTA یعنی شرکت T2 رو خرید. این شرکت ناشر بازی GTA4 بود و EA خیلی وقت هست که دنبال خرید سهامش بود ولی خب من این خبر رو یه نگاه کوچیک انداختم و زیاد روش دقت نکردم و گفتم واسه خالی نبودن تاپیک این خبر هم بیان بشه البته ممکنه این خبر دروغ باشه ولی... اگه کسی اطلاعات بیشتری داشت بگه. در هر صورت اخبار بسته شدن شرکت های بازیسازی داره خیلی زیاد میشه و همش هم به دلیل بحران مالی هست. امیدوارم دیگه شاهد این اخبار نباشیم. کسرا جون به نظرت خبرم مشکلی نداشت؟:smile:
لینک منبع
لینک منبع
آخرین ویرایش: