Face Breaker

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به وست 4 روزه زنگ میزنم میگه فردا میارم
نکست هم که انگار روزه گرفته میخواد جواب بده سر صحبت کردن از حال میره میگه سایت رو نگاه کن
هیچکس نیورده

آقایون و خانوما
گیم اسپات به این بازی نمره ی 3 داد!!!!!!!!!!
من سرسری نگاه کردم گفته بود شخصیت سازی توش خوب بوده
کنترل بد و هوش مصنوعی ضعیف و غیره رو هم در موارد بد ذکر کرده بود

فكر كنم اخر ودم بايد بازي رو بخرم تا بفهمم چه طوره ؟ كسي كه بازي رو نخريده بياد نظر بده گويا خيلي ضايع كرده كه هيچ حرفي ازش نيست شايدم به خاطراينكه فقط پالش اومده به هر حال اگه من تهران بودم هزار باره خريده بودمش

این بازی ارزش وقت طلف کردن نداره:(
از هر نظر خندس :laughing: گیم پلی اعصاب خورد کنی داره که نزدیک 2 *3 دفعه با جفت پا برم رو دستگاه :biggrin1:

آخ گفتی
من سر آخرین کمربند(THE ZOO)گیر کردم این یک روبات هستش که تیر میزنه!!!!
باور کن نصفه شبی میخواستم دی وی دی رو ببرم بدم EAبگم برام این مرحله رو رد کن!!!

قبل از اومدنه بازی من اینو گفتم:

دستت درد نکنه بابته اطلاع رسانی ولی این واقعا چه چیزی داره و اونی که میخواد 60 دلار بابتش بده چی فکر میکنه ؟
من که 4000 تومنم بالاش نمیدم

خدایی وقتی فکرش رو میکنم میبینم اگر این و امثاله این بازین پس MGS4 . GOW .GeOW و.... چی هستن؟

و اینو جواب شنیدم:
ببخشید شما در طول سال فقط این بازی هایی که گفتی رو بازی میکنی ؟؟ بعدم الان مشکلت با این بازی چیه از گرافیک ناراضی هستی یا گیمپلی یا صداگزاری و موسیقیش ؟(اگر خواتسی جواب بدی این کار رو با مثال انجام بده لطفا)

حالا اینم مثال آقا کورش

پس میشه قبل از اومدنه یازی هم قضاوت کرد;)

خدایی AIش نا بلنسه و کلا بازیش شدید سخته. من اون لاتینه رو رو سخت هم میزنم اما این دختره Kiriko تو Easy هم همه حمله هامو Dogde می کنه و بعد از کلی تمرین به سختی زدمش.
آقا کسی هست بازی رو تموم کرده باشه؟ (حالت Brawlش). من سر Voodoo موندم. قبلی ها رو هم KO کردم هم FaceBreaker اما نامرد Voodoo لهم می کنه. تو اینترنت هم گشتم نه GameSpot و نه GameFAQs، 1UP و بقیه هیچکدوه Hint یا راهنمایی Cheatی نذاشته بودن. کمک!

خدایی AIش نا بلنسه و کلا بازیش شدید سخته. من اون لاتینه رو رو سخت هم میزنم اما این دختره Kiriko تو Easy هم همه حمله هامو Dogde می کنه و بعد از کلی تمرین به سختی زدمش.
آقا کسی هست بازی رو تموم کرده باشه؟ (حالت Brawlش). من سر Voodoo موندم. قبلی ها رو هم KO کردم هم FaceBreaker اما نامرد Voodoo لهم می کنه. تو اینترنت هم گشتم نه GameSpot و نه GameFAQs، 1UP و بقیه هیچکدوه Hint یا راهنمایی Cheatی نذاشته بودن. کمک!

سلام اقا ياشار منم گشتم نبود بايد همين طوري بسازيم ديگه راستي ياشار جان به نظرت گيم اسپات يكم در حق اين بازي كم لطفي نكرده؟

سلام اگه به سبك بازي علاقه داريدحتما اين بازي رو تهيه كنيد گيم پلي بازي ايراداتي داره aiبازي هم تعطيل وبازي هم فوق العاده سخت هست گرافيكشم جالب كار شده در كل بازي بدي نيست قسمت singleبازي هم خيلي خوب من بازي تموم كردم كسي سوالي داشت در خدمتم جالبه هر فردي هم قلق خاصي براي شكست دادنش هست كلا بازي عجيب سختي هستninja gaiden روي حالت خيلي سخت از اين بازي در اسون ترين درجه اسون تر بود البته من بي نهايت سخته نينجا رو بازي نكردم

من VOODOOیادم نمیاد ولی بگید کدومه بهتون روش مبارزشو میگم(من نفر آخر گیر کردم یک رباته که تیر میزنه!!!!!!اونم روشش رو میدونم ولی 360 جمع شده برای درس...تا باز شه اونم تمموه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or