Multi Platform Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
23 فوریه 2027
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
منتقد گیم‌اسپات گفته بعد از دیدن ویدئوی گیمزکام (خصوصا اون باس فایت آخر) سطح انتظارش از بازی رو پایین آورده، ولی بعد از اینکه خودش بازی کرده بیشتر از همیشه برای انجام بازی هیجان زده شده.

My time with the game flew by, and despite the earlier combat video dulling my exceptions, I'm now more exciting than ever for Fable to launch on 2027

بازی کلیتش عالی هست، در مورد کامبت هم احساس می کنم شایعات اولیه درست بود که می گفتن، کلیت بازی خیلی وقته تکمیل شده ولی تو سال های آخر دارن رو کامبت بازی کار می کنن و دغدغه اصلی همین بخش براشون هست
من این پست رو پارسال قبل از نمایش گیمپلی بازی گفتم که بر اساس شایعات گفتم حس می کنم بازی تکمیل هست و روند کامبت این بازی چیزی شبیه مسیر اسکوئر انیکس برای FF16 بوده!!!
در نهایت خروجی اسکوئر رو تحت هیچ شرایطی نمی شد بد نامید، اما همون تناقضات تو فلسفه ابتدایی بازی و کامبت اضافه شده در نهایت به کلیت اون پکیج لطمه زد!!!
البته اینا همون برا فیبل یک تیم دیگه تشکیل دادند... و به صورت داخلی دو شعبه شد پلی گراند(مثل اینسامنیاک که تو دو ساختمون هستند) و این اصلا دلیل خوبی نیست، به خاطر هورایزن...یک سال تاخیر بزنن به فیبل... مخصوصا که برا هورایزن وضعیت استدیو خیلی خوب هست... و از اونطرف دیگه تماما ترن 10 عملا یکجور ساپورت این اینا شدن... چیزی که من از تریلر ها تا اینجا حس می کنم... بازی از نظر داستانی و موکپ ها تکمیل هست... محیط ها هم تکمیل هست... و از ابتدا تا انتهای بازی رو می شه بازی کرد... ولی کامبت بازی نزدیک صفر درصد توسعه یافته:دی یکبار قبلا گفتم،بیشتر حس توسعه FF16 رو بهم می ده...که از بعد FF15 شروع به ساخت شده بود... بعد بازی رو به نسل بعد انتقال دادند،و وقتی کل کارای بازیو کرده بودن، تازه سوزوکی رو استخدام کردن بر اساس چیزی که اینا ساختن، کامبت رو در بیارن... همین شد که محصول نهایی انگار دیزاینی مشکل داره... ولی تقصیر هیچ بخشی نمی شد انداخت، و عملا کسی مقصر نبود... ایراد از جایی بود که تو همون پری پروداکشن سوزوکی بالاسر پروژه نبود... مشکلی که فیبل با نمایش هاش داره همین حس رو منتقل می کنه...!
حالا باید دید آیا دستاورد های کلی فیبل چقدر خوب هستند، چه بسا اونقدر پکیج عالی در بیاد که از ضعف های کامبت هم چشم پوشی کرد(همین ویچر 3 اصلا کامبت درست حسابی نداره، اینا سر سایبرپانک تازه کامبت دیزاینر درست حسابی استخدام کردند:دی)

• Like
Reactions: meisam2007
الان داشتم صحبت های تامس مالر رو میخوندم، رییس Moon Studio، یه جا گفته خوشحال میشم با هم یه تماس مستقیم داشته باشیم تا شما رو به مسیر درست هدایت کنم. نمیدونم چرا ناخواسته یاد احمدی نژاد افتادم که میگفت غرب دنبال مدیریت ماست و ما حاضریم شیوه های مدیریت خودمون رو به دنیا صادر کنیم. نمیدونم شما هم این حس منو میگیرید یا نه، اما یه نمور بو عاخوند میده این حرف. یا من دیگه خیلی به کلمات مسیر درست و هدایت وسواس پیدا کردم.

الان داشتم صحبت های تامس مالر رو میخوندم، رییس Moon Studio، یه جا گفته خوشحال میشم با هم یه تماس مستقیم داشته باشیم تا شما رو به مسیر درست هدایت کنم. نمیدونم چرا ناخواسته یاد احمدی نژاد افتادم که میگفت غرب دنبال مدیریت ماست و ما حاضریم شیوه های مدیریت خودمون رو به دنیا صادر کنیم. نمیدونم شما هم این حس منو میگیرید یا نه، اما یه نمور بو عاخوند میده این حرف. یا من دیگه خیلی به کلمات مسیر درست و هدایت وسواس پیدا کردم.

اینا همونایی نیستن که وقتی Ori 1 بابت سیستم مبارزه اش فحش خورد تو Ori 2 گرفتن واو به واو سیستم مبارزه Hollow Knight رو کپی کردن و نذاشتن جیک کسی دربیاد؟ :-?
من خودم با اون نمایش کامبت فیبل تو گیمزکام حال نکردم، ولی این مثل اینه که پنج سال دیگه یکی تو پلی گراند ادعا کنه برای بقیه استدیوها نطق بره تو زمینه کامبت

احساست درسته حرف طرف جوریه انگار به یکی که نمیتونه کار بکنه بگه بیا بهت کار کردن یاد بدم. همچین آدمایی هم ذاتا واسه جلب توجه چنین حرفایی میزنن اگه واقعا میخواست کمکی بکنه خصوصی میتونست به پلی گراند بگه

فکر کن مدیر یه استودیوی بازیسازی که دوتا بازی انحصاری با کیفیت هم برای مایکروسافت ساخته میاد به صورت عمومی اعلام میکنه مبارزات بازی مشکل داره، بعد یه عده اینجا میگن نه این مدل مبارزه DNA فیبله و هیچ مشکلی نداره و کلا باید همینجوری باشه :D

موقعی که خودمون بازی میکنیم یک مقدار اون بحث ایمپکت و ری اکشن کامبت ها، بهتر میشه چون دسته ویبره میخوره و دکمه زنی و اینپوت هم ریل تایم توسط خودمون انجام میشه و ابتکار عمل داریم، کنش ما و واکنش بازی خیلی بهتر با هم هماهنگ میشند،

به نسبت وقتی که تریلر یا گیم پلی رو به صورت ویدئو فقط تماشا میکنیم،

برای همین موقع بازی کردن احتمالا خیلی بهتر باشه وضعیت، اما خب، فکر کنم اکثرا قبول داشته باشیم که کامبت جای کار داره و به نظر من انتقادات دوستان منطقی هست، من همین چند سال اخیر فیبل های قدیمی رو بازی کردم و بینهایت لذت بردم بعد n سال، زمان 360 جدی و کامل بازی نکرده بودم برای همین به شدت لذت بردم البته همیشه تو کف فرنچایز بودم و دوستش داشتم، کلا فتیش بازی قدیمی دارم، کامبت واقعا حس همون بازی های قدیمی سری رو میده، ولی انچنان بیراه هم نیست که بگیم میتونه پیشرفت داشته باشه..

در مجموع ولی فکر کنم با بازی خیلی خوبی طرف باشیم، به نظر منم مهم ترین نکته فیبل کوئست محور بودنش هست، تمرکز واقعا رو کامبت نیست، کامبت ضروری نیست و به سمتش سوق پیدا نمیکنیم همیشه، گرچه وجود داره و کلی بخش کامبت محور هم داره بازی، از این نظر ادم رو یاد کینگدام کام میندازه، مثلا اون کوئست که ماکان در مورد زن و مرد و خیانت گفت رو دقیق یادمه اتفاقا خودمم چند بار ری استارت کردم که اون کوئست رو حالت های متفاوت انجام بدم ببینم چی میشه :دی اول بازی هم بود، دنیای فانتزی فیبل بینهایت جذاب هست، همچنین موسیقی، خیلی دوست دارم ببینم موسیقی این نسخه جدید چه کرده...

یکی از ترک های فیبل اریجینال که تو پلی لیستم هست:

View attachment Fable OST - Summer Fields - Sakado95 (720p, h264, youtube).mp4

شاهکار هست. از Russel Shaw. تنه به تنه اسکور های اسکایریم و ابلوین و کارهای جرمی میزنه تو این سبک.. اینجا میتونید همه اش رو با کیفیت عالی بگیرید:

Fable Original Soundtrack (2005) MP3 - Download Soundtracks for FREE!

مالر خیلی رک و راسته و حرفهاش رو بدون روتوش میزنه.
خیلی ها میگن تاکسیکه و به دنبال جنجال درست کردنه ولی اینهایی که این رو میگن اکثرا معلموم الحالهای طرفدار DEI و امثالهم هستن.
از طرفی جامعه توسعه دهنده ها هم مثل همه جای دیگه با هم رقابت و بعضا دشمنی هم دارن.
از کجا معلوم شاید داره سر مسائل قبلی که موون استودیوز اومده بود تو رسانه ها یکی از همین PG شیطونی کرده باشه و الان مالر میخواد جبران کرده باشه.

میخوام بگم این یارو رو من حداقل از زمان معرفی No rest for the Wicked دنبال میکنم ، بی دلیل به یکی گیر نمیده.

• Like
Reactions: Cloud Strife
ببخشید دیگه حوصله قدیما رو ندارم. خدارو شکر ai هست:

در آن مصاحبه، پیتر مولینیو درباره‌ی Fable III و رابطه‌ی Lionhead با Microsoft صحبت می‌کند و برخلاف برداشتی که ممکن است از بعضی مصاحبه‌های قدیمی ایجاد شود، از مایکروسافت دفاع می‌کند.

مهم‌ترین بخش حرفش این است که:

و درباره‌ی Fable III توضیح می‌دهد که مایکروسافت قبلاً بارها از آنها حمایت کرده بود و اگر بازی در نهایت کمبودهایی داشت، خودش مقصر می‌دانست که به اندازه‌ی کافی برای زمان بیشتر اصرار نکرده است. (Game Developer)

حتی در مصاحبه‌ی قدیمی‌تر با Eurogamer در ۲۰۱۲، مولینیو خیلی صریح‌تر می‌گوید:

یعنی اینکه نتوانسته Microsoft را متقاعد کند Fable III به زمان بیشتری نیاز دارد را کاملاً تقصیر خودش می‌داند. (VideoGamer)

مصاحبه‌ای که احتمالاً دقیقاً دنبالش هستی​

این مقاله‌ی TheGamer در سال ۲۰۲۳ همان مصاحبه‌ی جدیدتری است که بعدها Time Extension هم بخش‌های مهمش را بازنشر کرد:

مقاله‌ی Time Extension درباره مصاحبه Peter Molyneux و Fable III

و این هم گزارش Game Developer که بخش مربوط به دفاع مولینیو از نحوه‌ی برخورد Microsoft با Lionhead را نقل می‌کند:

Game Developer: Fable 3's development was 18 months of regretful compromise

نکته‌ی جالب: مولینیو در این مصاحبه عملاً می‌گوید مشکل Fable III این نبود که Microsoft جلوی آنها را گرفته باشد. برعکس، مشکل این بود که خود Lionhead به خاطر ساختار پاداش و فشار رسیدن به موعد، مثل گذشته نرفت پیش ناشر و نگفت: «بازی آماده نیست، یک سال و نیم دیگر وقت می‌خواهیم.» خودش می‌گوید بازی در نهایت تقریباً یک‌سوم چیزی شد که باید می‌بود. (Time Extension)
بزرگوار خودت این چیزی های که فرستادی خوندی ؟
سیستم مایکروسافت اون زمان چه شکلی بوده ؟
مثلا این شکلی بوده

اگه در 18 ماه بازی عرضه کنید به هر نفر مثلا 100 هزار دلار پاداش داده می شه
اگه در 2 سال بازی عرضه کنید هیچ پاداشی در کار نخواهد بود
اگه در 2.5 سال بازی عرضه کنید نه تنها هیچ پاداشی در کار نیست , اگه بازی در چند ماه اول مثلا 2 میلیون نسخه نفروشه استودیو تعطیل می شه

محتوای fable 3 نشون میده که اعضای استودیو با اجرا این سیاست احمقانه مشکل داشتن اما اون زمان Molyneux اعتبار خودش و مرحوم Lionhead Studios با پول معامله کرد ( به عنوان رهبر استودیو قطعا بالای 1 میلیون دلار گرفته )
بعد از دیدن واکنش شدید گیمر ها پشیمان شده که چرا اعتبار خودم و استودیو رو به خاطر پول نابود کردم ... این مصاحبه ها هم نتیجه همون پشیمانی که هیچ سودی هم نداره

همه این ها هیچ تغییری در فاجعه بار بودن اون سیاست بی نهایت احمقانه مایکروسافت ایجاد نمی کنه ~X(
مگه میشه یه استودیو فرست پارتی تشویق کنی / حتی پاداش تعیین کنی که بازی خودش نابود کنه ؟؟؟؟؟؟
یک نفر داخل مجموعه xbox نبوده که بازی ها رو تست کنه ؟ هشدار بده که کیمیت / صرفا عرضه یه بازی اهمیتی نداره ؟ اعتبار برند / استودیو رو نابود نکنید ؟

به نظر میاد بعد از 16 سال چیزی تغییر نکرده ( هنوز هم یک نفر داخل مجموعه xbox نیست که بازی ها رو تست کنه ) تنها چیزی که تغییر کرده نبود ددلاین :-??

مالر خیلی رک و راسته و حرفهاش رو بدون روتوش میزنه.
خیلی ها میگن تاکسیکه و به دنبال جنجال درست کردنه ولی اینهایی که این رو میگن اکثرا معلموم الحالهای طرفدار DEI و امثالهم هستن.
از طرفی جامعه توسعه دهنده ها هم مثل همه جای دیگه با هم رقابت و بعضا دشمنی هم دارن.
از کجا معلوم شاید داره سر مسائل قبلی که موون استودیوز اومده بود تو رسانه ها یکی از همین PG شیطونی کرده باشه و الان مالر میخواد جبران کرده باشه.

میخوام بگم این یارو رو من حداقل از زمان معرفی No rest for the Wicked دنبال میکنم ، بی دلیل به یکی گیر نمیده.

حرفی که زده کاملا درسته. چند صفحه قبلم به محض دیدن ویدئو گیمزکام منم همینو گفتم دوستان برنتابیدن:دی دقیقا این آقا هم به همون مشکلی اشاره کرد که من گفتم، ضعف Game Feel و اینکه دشمن کلا هیچ Hit Reaction ـی نداره و انگار به آب ضربه میزنی.

کلا به نظر من مبارزات بازی یه مقدار خامه. حالا اون باس فایت که فاجعه بود، ولی این گیم پلی جدید که نشون دادن و تو یه جای غار مانند با اسکلت ها مبارزه میکنه... اونجا هم این اشکال مشهوده. البته از حق نگذریم به اندازه اون غوله فاجعه نیست، و فان به نظر میاد، ولی به نظر من میتونست خیلی بیشتر Juicy باشه، و خیلی جاهای که با چکش ضربات قدرتی رو میزد، یا مجیک کست میکرد، اونجاها خراک مانور دادن پارتیکله و باید به نظرم خیلی بیشتر پر زرق و برقش میکردن، الان یه مقدار ساده برگذار شده، برای همین میگم خامه.

ولی ایده اینکه اسکلت هارو میکشت روحشون میزد بیرون خیلی جالب بود:دی

در کل امیدوارم پتانسیل بالای بازی ویست نشه.

حرفی که زده کاملا درسته. چند صفحه قبلم به محض دیدن ویدئو گیمزکام منم همینو گفتم دوستان برنتابیدن:دی دقیقا این آقا هم به همون مشکلی اشاره کرد که من گفتم، ضعف Game Feel و اینکه دشمن کلا هیچ Hit Reaction ـی نداره و انگار به آب ضربه میزنی.

کلا به نظر من مبارزات بازی یه مقدار خامه. حالا اون باس فایت که فاجعه بود، ولی این گیم پلی جدید که نشون دادن و تو یه جای غار مانند با اسکلت ها مبارزه میکنه... اونجا هم این اشکال مشهوده. البته از حق نگذریم به اندازه اون غوله فاجعه نیست، و فان به نظر میاد، ولی به نظر من میتونست خیلی بیشتر Juicy باشه، و خیلی جاهای که با چکش ضربات قدرتی رو میزد، یا مجیک کست میکرد، اونجاها خراک مانور دادن پارتیکله و باید به نظرم خیلی بیشتر پر زرق و برقش میکردن، الان یه مقدار ساده برگذار شده، برای همین میگم خامه.

کلا کامبت پتکش خیلی بهتر از شمشیرش دراومده. نمیدونم دقیقا داستان چیه امیدوارم اگه شدنیه تو این چند ماه انتقاد هارو ببینن شمشیره رو هم درست کنن.

خب دفعه اول نیست که یه همچین مواردی پیش میاد ولی منم این حال طرفدارهای افراطی رو درک نمیکنم که از فیثاغورث گرفته تا تئوری انشتین استفاده میکنن که بگن نه همینی که هست خوبه ، تو بازی 20 سال پیش همین بوده پس الان هم باید اینطور باشه.
دقیقا مشکل داره بازی ، دو روز دیگه هم خود استودیو میاد اعتراف میکنه و میگه سعی میکنیم تا اونجایی که میتونیم رفعش کنیم.
فقط اون موقع من نمیدونم بچه ها میخوان چی بگن؟

• Like
Reactions: Z-fan
بزرگوار خودت این چیزی های که فرستادی خوندی ؟
سیستم مایکروسافت اون زمان چه شکلی بوده ؟
مثلا این شکلی بوده

اگه در 18 ماه بازی عرضه کنید به هر نفر مثلا 100 هزار دلار پاداش داده می شه
اگه در 2 سال بازی عرضه کنید هیچ پاداشی در کار نخواهد بود
اگه در 2.5 سال بازی عرضه کنید نه تنها هیچ پاداشی در کار نیست , اگه بازی در چند ماه اول مثلا 2 میلیون نسخه نفروشه استودیو تعطیل می شه

محتوای fable 3 نشون میده که اعضای استودیو با اجرا این سیاست احمقانه مشکل داشتن اما اون زمان Molyneux اعتبار خودش و مرحوم Lionhead Studios با پول معامله کرد ( به عنوان رهبر استودیو قطعا بالای 1 میلیون دلار گرفته )
بعد از دیدن واکنش شدید گیمر ها پشیمان شده که چرا اعتبار خودم و استودیو رو به خاطر پول نابود کردم ... این مصاحبه ها هم نتیجه همون پشیمانی که هیچ سودی هم نداره

همه این ها هیچ تغییری در فاجعه بار بودن اون سیاست بی نهایت احمقانه مایکروسافت ایجاد نمی کنه ~X(
مگه میشه یه استودیو فرست پارتی تشویق کنی / حتی پاداش تعیین کنی که بازی خودش نابود کنه ؟؟؟؟؟؟
یک نفر داخل مجموعه xbox نبوده که بازی ها رو تست کنه ؟ هشدار بده که کیمیت / صرفا عرضه یه بازی اهمیتی نداره ؟ اعتبار برند / استودیو رو نابود نکنید ؟

به نظر میاد بعد از 16 سال چیزی تغییر نکرده ( هنوز هم یک نفر داخل مجموعه xbox نیست که بازی ها رو تست کنه ) تنها چیزی که تغییر کرده نبود ددلاین :-??
بس کن کوروش :D

خودش صراحتن داره میگه :

“That’s purely and utterly my fault.”

بعد تو میگی مرحوم غلط کرد که گفت من راست میگم؟

این سیستم پاداش هم خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی نرماله. مخصوصن تو او دوران که اوج vs بود.
به هرحال ناشری که هر ماه باید حقوق پرسنل رو بده که نمیتونه با شلاق وایسه بالا سرشون هرکی که کار نکنه رو تنبیه کنه. باید با سیستم پاداش ترغیبشون کنه که درست و سریع کار کنن.
معامله برد - برد هم هست.

خود مولینیو هم میگه که من باید میرفتم و از مایکروسافت اجازه تاخیر رو میگرفتم که نرفتم. حالا با هر انگیزه ای اینکار رو نکرده.
بعدش هم به درستی تمام مسعولیت رو قبول میکنه.

ولی این دراماهایی که داری میگی در مورد رفتار خصمانه مایکروسافت، فقط ساخته ذهن خودته. اتفاقن مایکروسافت بیش از اندازه با استودیوهای داخلیش سافت بوده))
ایشالا این مورد هم در دوران مدیریتی اشا برطرف میشه. تا الان که خوب پیش رفته.

فقط اون موقع من نمیدونم بچه ها میخوان چی بگن؟

میگیم استودیو غلط کرد که گفت. بازی هیچ مشکلی هم نداره :D

آخرین ویرایش:
تجربه IGN از بخش مبارزات بازی
My overall takeway from finally playing Fable for myself was that the fluidity of its combat systems feels great to wield, and, I promise you, as is often the case, better than just watching it. There's a great sense of flexibility in the tools at your disposal and how best to combo them to create chain effects and increased damage. The more standard side of combat — dodging, blocking and parrying with a physical weapon — is smooth if not groundbreaking. But throw those stylish spells into the mix, and you've got a fantastic translation of the original Fable's combat into the modern age. Just don't try eating the zombie chickens.

• Like
Reactions: z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or