Multi Platform Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
23 فوریه 2027
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
گیم پلی جدید فیبل

گرافیک بازی که عالیه،کامبتشم من خوشم میاد سرراست و ساده ست مطابق با دنیای فیبل،حس و حال بازیم که کاملا فیبلیه.به نظرم نمره های خوبی میگیره.
گرافیک رو کسی زیر سوال نمی بره و منم ازش تعریف کردم، بحث هم این نیست که سیستم کامبت حتما باید پیچیده و شلوغ باشه، دقت کن.. ساده بودن کامبت با ضعیف بودن کامبت تفاوت داره. می‌ تونه کاملا سرراست و ساده باشه ولی همچنان وزن داشته باشه، انمی ها واکنش مناسبی به برخوردها نشون بدن، AI منفعل نباشه و الگو مبارزه بعد از چند دقیقه تکراری نشه. مسئله سلیقه شخص نیست برای هرکس متفاوته ولی وقتی بحث فنی در انجمن می کنی نمیشه این مسئله رو نادید گرفتو تو پستای قبلیم توضیح دادم مشکل بیشتر با نحوه اجرا همین سیستم سادست، نه اینکه چرا مکانیک مثل فلان بازی پیچیده نیست. وفاداری به حالوهوای Fable قرار نیست ضعفای کامبت رو پوشش بده اونم در سال 2026/2027. بهتره اینطور بگیم بازی از نظر Art Direction و اتمسفر Fableـه و در عین حال کامبتو انیمیشن هاش هنوز جای کار دارن. بجای نمره صرفا خوب هم به قول خودت می تونه نمره عالی بگیره اگر به بازخوردها توجه کنن

اون مثال ND هم جدی خیلی بی ارتباط هست :دی هر وقت ND یه ریسینگ ساخت اون وقت نباید انتظار داشته باشیم تو اولین شماره یه کیفیتی در سطح Forza Horizon ارائه بده :D
کاری به بحث های دیگه ندارم ولی ناتی داگ امتحانشو حتی توی ریسینگ هم پس داده!
Screenshot_20260829_161007.jpg
وقتی بدیهیات رو نمی خوای ببینی. اونایی که حال کردن نوش جونشون :D چیزی که از نمایش ها بر میاد روی PS5 با این وضعیت، به نفعشونه بازم تاخیر بخوره یا در فرصت باقیمونده انیمیشن هیچی! وقت بیشتری حداقل به مبارزات اختصاص بدن تا از حالت گونی سیب زمینی کمی خارج بشه!
View attachment 420071
این جدی واقعیه؟!به قدری فاجعه به نظر میرسه که اولش فک کردم با ai ساخته شده یا نسخه پری آلفایی چیزی هست!چرا تبر رو ۱۰۰ ساعت بالا نگه میداره که پلیر بتونه ضربه بزنه؟🤣🤣 نکنه نسخه مخصوصا پلانکتون هاست؟هوش گیمر رو چی فرض کردن؟ضربه ها و انیمیشن چرا انقدر مصنوعی هست؟
اینکه بخوای GTA VI رو با فیبل مقایسه کنی از کجا اومده؟ اینجوری باشه که حتی بازیای ناتی داگ و سانتا مونیکا و امثالهم هم به پای ساخته های راکستار نمیرسه از بس که اینا کلا توی یه لیگ دیگن! :D
کاری به استدیوهای دیگه ندارم و اصلا از مسیری که دراکمن استدیو رو به اون سمت برده خوشم نمیاد ولی ناتی داگ و راکستار از نظر جزئیات همیشه بالاترین سطح و سقف این صنعت بودن و همیشه سطحی نزدیک به هم داشتن و دارند.تو بعضی موارد ناتی داگ از راکستار بهتره تو بعضی موارد راکستار از ناتی داگ. مثلا هنوز که هنوزه فیزیک طنابی بهتر از لست ۲ که مال ۶ سال پیش و مال نسل قبله تو بازیها نداریم (حتی راکستار بزرگ)و انیمیشین های مبارزات تن به تن و تصادفی لست ۲ کلا توی لیگ دیگست!!
ناتی داگ با بقیه فرق داره و تو اولین گیمپلی مفصلی هم که ازش منتشر بشه خواهیم دید که چقدر سطح نزدیک و مشابهی به راکستار دارن

اینکه gta رو با هزینه ساخت بیش از 1 میلیارد دلار و چندتا استودیو و بیش از 2000 نفر سازنده اصلی (هزاران نفر هم به صورت موقت) و چندین نسل تجربه راکستار رو با fable مقایسه کنی، فقط از یک top tier ترولر برمیاد.:D
اینها نه نقدهاشون از یک بازی ارزش داره و نه حتی تعریفشون.
یک ترول همیشه یک تروله.
شما داری کاربری رو top tier ترول معرفی می‌کنی که اتفاقا سابقه نداشته دستکم من ببینم جایی انتقادی کنه یا نظری بده و دلیل شخصیشو تماما منطقی و آبجکتیو پشت سرش توضیح نده. اینکه یکی دیگه به اندازه شما از یه چیزی چشم بسته خوشش نمیاد و بهش انتقاد منطقی داره، اسمش ترول نیست. این گاردی که شما نسبت به ساخته‌های ناشر و پلتفرم هولدر مورد علاقه‌تون دارید بیشتر muscle memory ئه و مربوط میشه به ‌اون دوره‌ای که تو همین فروم به مبارزه علیه باطل می‌پرداختید. اینجا صحبت از یه بازی AAA ئه از متمول‌ترین ناشر فعال در حیطه ویدیوگیم که توسط یکی از بهترین استودیوهاش داره توسعه پیدا می‌کنه. قاعدتا این حق باید برای همه محفوظ باشه که بتونه از بازی انتقاد کنه.

تحریم نمیکنم ولی قبلن نظرم رو در این باره گفتم:

قطعن از اینکه ایمپکت ضربات بهتر بشه استقبال میکنم ولی با پیچیده شدن سیستم مبارزات مخالفم.

من همین الان هم میتونم در ستایش Playground کتاب بنویسم. استودیویی که با این تبحر تونست گرافیک بازی رو از فانتزی با ریالستیک تغییر بده ولی برای من طرفدار قدیمی هنوز روح فیبل درش کاملن حس میشه. این کار هر استودیویی نیست و قطعن باید ستایش بشه.

نه. مگه سر ویچر 3 ملت cdpr رو نابود کردن؟ اون سیستم مبارزات سخت و پیچیده 2 که باعث شد خیلی ها مثل من بازی رو دراپ کنن، تغییر داد و به شدت ساده ترش کرد. اتفاقن ملت هم نه تنها نابودش نکردن بلکه به شدت استقبال کردن.

بارها گفتم که همون fable های دونسل پیش رو با عناوین هم ژانرش مقایسه کنی که در همون دو نسل پیش منتشر شدن، از نظر مبارزات 100 تا بازی بهتر هم بود. اساسن کسی fable رو برای مبارزاتش دوست نداره. هزار بار.

من سالها پیش با خودت راجع به همین موضوع کلی بحث کردم. نمیدونم یادت رفته یا چی.
خیلی ها از جمله خودم اون زمان مایکروسافت رو مقصر کم و کاستی های fable 3 میدونستیم.
حتی یادمه منتقدهایی بودن که بعضی از انتخابهای داخل بازی رو به عنوان تعنه به مایکروساف برای کمبود بودجه و ندادن زمان کافی به Lionhead تعبیر میکردن.
ولی چند سال بعدش خود پیتر مولینو تو یه مصاحبه اذعان کرد که این کمبودها ربطی به مایکروسافت نداشت و مایکروسافت همه جوره از Lionhead در اون دوران حمایت کرده بود. دلایل اصلی هم چیزهایی بودن که الان ربطی به این بازی که ساخت یه استودیو دیگس نداره.

اون بازی برای من از Fable بودن فاصله میگیره ؟خواهیم دید چه خواهد شد

دو نسل پیش همه چیز چند لول سخت تر بود ( PC که اون زمان برای بازی سازی استفاده می شد از همه نظر ضعیف تر از ایفون 17 2025 ) الان استودیو بزرگ که هیچ خود شما میتونی UE5 / بلندر دانلود کنی و با یک ماه تماشا ویدیو اموزشی یوتیوب اتمسفری / فضا سازی شبیه Fable خلق کنی ( اخبار و خروجی استودیو ها چینی دنبال کن )

تاریخ درست روایت کن :D
قبل از عرضه ویچر 3 دو نسخه قبلی روی هم 8 میلیون نسخه فروخته بودن ( صرفا بین RPG پلیر ها شناخته شده بود )
ویچر یه مجموعه ناشناخته بود که به واسطه تریلر های ابر شاهکار / گرافیک / محتوای بزرگسالانه / وعده روایت سینمایی مشهور شده بود
قبل از عرضه هیچ کس تصور نمی کرد ویچر 3 به چنین شاهکار بزرگی تبدیل بشه و کل صنعت گیم متحول کنه / همه فک می کردن FALLOUT 4 بهترین RPG / بهترین بازی سال می شه

امروز ویچر جز 5 تا IP صنعت گیم / اگه ویچر 4 جهش بزرگی نسبت به نسخه سوم داشته باشه روز عرضه بالای 15 میلیون نسخه می فروشه / حتی اگه در حد ویچر 3 هم نباشه به لطف محبویت و بزرگ شدن IP , روز عرضه بالای 10 میلیون نسخه می فروشه
طبیعیه که گیمر ها انتظاری کیفیتی در حد 5 تا IP بزرگ صنعت گیم دارن / اصلا قابل مقایسه با سال 2015 نیست

گفتم اون زمان کلی مشکلات بود و اون کم و کاستی ها طبیعی بود / الان هیچکدوم از اون مشکلات وجود نداره و مایکروسافت 7 سال به زمان داده ( چیزی که اعضای مرحوم Lionhead Studios تو رویاهشون هم نمیدن )

خود پیتر مولینو تو یه مصاحبه اذعان کرد که این کمبودها ربطی به مایکروسافت نداشت ؟؟؟؟؟؟؟
کدو مصاحبه ؟ کدوم اذعان ؟
In February 2014, he was quoted as being "ashamed of the final product Fable 3 and I never want to work with Microsoft again

مایکروسافت قرار بود بعد از رفتن Molyneux استودیو رو تعطیل کنه و در اخرین لحظات قبول کردن یه فرصت دیگه بدن
Molyneux also explained that after he told Microsoft he was leaving the iconic British studio, the publisher's "first reaction was, 'You're leaving, so we'll close the studio!'" Apparently a closure was delayed because Molyneux was able to convince the company that Lionhead "could continue to make them money" without him

October 2025 اخرین مصاحبه در مورد Fable 3
The original vision there was: 'You've been a hero - now you can be king, with all the moral implications of being king!' But that game, I think, would have taken three years to make, whereas Fable III took 18 months," Molyneux revealed in an interview with Edge Magazine's 416 issue

"I should have fought for more time," he lamented. "I think, if I hadn't left, I would have said, 'I'm sorry, the game's not going to be ready!' It's caused me unbelievable angst over the years. I shouldn't have left when I did, really. I should have done more to help Fable 3 through

https://www.gamesradar.com/games/rp...ale-well-never-see-as-xbox-killed-the-studio/

آخرین ویرایش:
اون بازی برای من از Fable بودن فاصله میگیره ؟خواهیم دید چه خواهد شد

دو نسل پیش همه چیز چند لول سخت تر بود ( PC که اون زمان برای بازی سازی استفاده می شد از همه نظر ضعیف تر از ایفون 17 2025 ) الان استودیو بزرگ که هیچ خود شما میتونی UE5 / بلندر دانلود کنی و با یک ماه تماشا ویدیو اموزشی یوتیوب اتمسفری / فضا سازی شبیه Fable خلق کنی ( اخبار و خروجی استودیو ها چینی دنبال کن )

تاریخ درست روایت کن :D
قبل از عرضه ویچر 3 دو نسخه قبلی روی هم 8 میلیون نسخه فروخته بودن ( صرفا بین RPG پلیر ها شناخته شده بود )
ویچر یه مجموعه ناشناخته بود که به واسطه تریلر های ابر شاهکار / گرافیک / محتوای بزرگسالانه / وعده روایت سینمایی مشهور شده بود
قبل از عرضه هیچ کس تصور نمی کرد ویچر 3 به چنین شاهکار بزرگی تبدیل بشه و کل صنعت گیم متحول کنه / همه فک می کردن FALLOUT 4 بهترین RPG / بهترین بازی سال می شه

امروز ویچر جز 5 تا IP صنعت گیم / اگه ویچر 4 جهش بزرگی نسبت به نسخه سوم داشته باشه روز عرضه بالای 15 میلیون نسخه می فروشه / حتی اگه در حد ویچر 3 هم نباشه به لطف محبویت و بزرگ شدن IP , روز عرضه بالای 10 میلیون نسخه می فروشه
طبیعیه که گیمر ها انتظاری کیفیتی در حد 5 تا IP بزرگ صنعت گیم دارن / اصلا قابل مقایسه با سال 2015 نیست

گفتم اون زمان کلی مشکلات بود و اون کم و کاستی ها طبیعی بود / الان هیچکدوم از اون مشکلات وجود نداره و مایکروسافت 7 سال به زمان داده ( چیزی که اعضای مرحوم Lionhead Studios تو رویاهشون هم نمیدن )

خود پیتر مولینو تو یه مصاحبه اذعان کرد که این کمبودها ربطی به مایکروسافت نداشت ؟؟؟؟؟؟؟
کدو مصاحبه ؟ کدوم اذعان ؟
In February 2014, he was quoted as being "ashamed of the final product Fable 3 and I never want to work with Microsoft again

مایکروسافت قرار بود بعد از رفتن Molyneux استودیو رو تعطیل کنه و در اخرین لحظات قبول کردن یه فرصت دیگه بدن
Molyneux also explained that after he told Microsoft he was leaving the iconic British studio, the publisher's "first reaction was, 'You're leaving, so we'll close the studio!'" Apparently a closure was delayed because Molyneux was able to convince the company that Lionhead "could continue to make them money" without him

October 2025 اخرین مصاحبه در مورد Fable 3
The original vision there was: 'You've been a hero - now you can be king, with all the moral implications of being king!' But that game, I think, would have taken three years to make, whereas Fable III took 18 months," Molyneux revealed in an interview with Edge Magazine's 416 issue

"I should have fought for more time," he lamented. "I think, if I hadn't left, I would have said, 'I'm sorry, the game's not going to be ready!' It's caused me unbelievable angst over the years. I shouldn't have left when I did, really. I should have done more to help Fable 3 through

https://www.gamesradar.com/games/rp...ale-well-never-see-as-xbox-killed-the-studio/
ببخشید دیگه حوصله قدیما رو ندارم. خدارو شکر ai هست:

در آن مصاحبه، پیتر مولینیو درباره‌ی Fable III و رابطه‌ی Lionhead با Microsoft صحبت می‌کند و برخلاف برداشتی که ممکن است از بعضی مصاحبه‌های قدیمی ایجاد شود، از مایکروسافت دفاع می‌کند.

مهم‌ترین بخش حرفش این است که:

مایکروسافت به Lionhead نمی‌گفت دقیقاً چه کاری انجام بدهد، بلکه برای رسیدن به اهداف، مشوق‌های جذابی می‌گذاشت.
و درباره‌ی Fable III توضیح می‌دهد که مایکروسافت قبلاً بارها از آنها حمایت کرده بود و اگر بازی در نهایت کمبودهایی داشت، خودش مقصر می‌دانست که به اندازه‌ی کافی برای زمان بیشتر اصرار نکرده است. (Game Developer)

حتی در مصاحبه‌ی قدیمی‌تر با Eurogamer در ۲۰۱۲، مولینیو خیلی صریح‌تر می‌گوید:

“That’s purely and utterly my fault.”
یعنی اینکه نتوانسته Microsoft را متقاعد کند Fable III به زمان بیشتری نیاز دارد را کاملاً تقصیر خودش می‌داند. (VideoGamer)

مصاحبه‌ای که احتمالاً دقیقاً دنبالش هستی​

این مقاله‌ی TheGamer در سال ۲۰۲۳ همان مصاحبه‌ی جدیدتری است که بعدها Time Extension هم بخش‌های مهمش را بازنشر کرد:

مقاله‌ی Time Extension درباره مصاحبه Peter Molyneux و Fable III

و این هم گزارش Game Developer که بخش مربوط به دفاع مولینیو از نحوه‌ی برخورد Microsoft با Lionhead را نقل می‌کند:

Game Developer: Fable 3's development was 18 months of regretful compromise

نکته‌ی جالب: مولینیو در این مصاحبه عملاً می‌گوید مشکل Fable III این نبود که Microsoft جلوی آنها را گرفته باشد. برعکس، مشکل این بود که خود Lionhead به خاطر ساختار پاداش و فشار رسیدن به موعد، مثل گذشته نرفت پیش ناشر و نگفت: «بازی آماده نیست، یک سال و نیم دیگر وقت می‌خواهیم.» خودش می‌گوید بازی در نهایت تقریباً یک‌سوم چیزی شد که باید می‌بود. (Time Extension)

POV : وقتی ویچر ۳ بازی نکردی.

View attachment 420167
ممنون که ویدئو گذاشتی و حرف من رو تایید کردی 😆 اونی که تو عمرش حتی از نزدیک نقش‌آفرینی هم رد نشده شما هستی که با هر کامنت هی داری این نکته رو گوشزد می‌کنی lol

بیچاره اون ۷۰ میلیون نفری که ویچر ۳ رو خریدن و اون همه سایتی که تحویلش گرفتن 👀 اگر می‌دونستن بازی واسه دوران نینتندو ۶۴ هست و انیمیشن باز کردن درب نداره، همچین خطایی رو مرتکب نمی‌شدن!

ممد Imgur کلا بد فیلتره، تقریبا هیچ کدوم از کانفیگ های من نمیاره بالا گیف هایی که اون جا آپلود شدن
از یه جا دیگه گیف بذار یا تو خود انجمن آپلود کن لطفا

دغدغه امروز ما هم شده انیمیشن برداشتن نوشابه از یخچال و باز کردن در 8-|

ممنون که ویدئو گذاشتی و حرف من رو تایید کردی 😆 اونی که تو عمرش حتی از نزدیک نقش‌آفرینی هم رد نشده شما هستی که با هر کامنت هی داری این نکته رو گوشزد می‌کنی lol
علاوه بر اینکه تا حالا ویچر بازی نکردی انگاری توانایی دیدن ویدیو هم نداری ببینی با دست داره در رو باز میکنه :D
گیمرتگ من زیر پروفایلم هست واضحه میتونی ببینی از کنار rpg رد شدم یا نه کسی که هیچی ازش معلوم نیست شمایین که فکر کنم اخرین باری که دست به گیم زدی ۱۵ سال پیش بوده :D

• Like
Reactions: S0lid Snake
علاوه بر اینکه تا حالا ویچر بازی نکردی انگاری توانایی دیدن ویدیو هم نداری ببینی با دست داره در رو باز میکنه :D
گیمرتگ من زیر پروفایلم هست واضحه میتونی ببینی از کنار rpg رد شدم یا نه کسی که هیچی ازش معلوم نیست شمایین که فکر کنم اخرین باری که دست به گیم زدی ۱۵ سال پیش بوده :D
آره دست چپش رو یه تکونی میده و در از سمت راست باز میشه 😆 خیلی انیمیشن تأثیرگذاری بود 😯 من هم ویچر ۳ بازی نکردم، دیگه کم مونده بخوام به سلطان اسپم سایت توضیح بدم 😆😁

اگه Playground Games میدونست اینقدر سر بازیش که بنده خداها نه ادعایی کردن نه گیم 2 بهشون چسبوندن و اتفاقا توی سکوت خبری بی ادعا بازیشونو میسازن و تبلیغ میکنن، اینقدر vs راه میندازه و پای ویچر و GTA و ... رو میکشونه وسط همین حالا کنسلش میکردن که اینقدر بحث و دلخوری پیش نیاد! :D

آخرین ویرایش:
آره دست چپش رو یه تکونی میده و در از سمت راست باز میشه 😆 خیلی انیمیشن تأثیرگذاری بود 😯 من هم ویچر ۳ بازی نکردم، دیگه کم مونده بخوام به سلطان اسپم سایت توضیح بدم 😆😁
در کدوم سمت باز بشه دوست داری :)) خوبه تا الان میگفتی ویچر سه انیمیشن در نداره الان شده انیمیشنش خوب نیست:))
حداقل من که نزدیک بازی نقش افرینی نشدم میتونم بگم بیشتر از ۱۸۵ ساعت ویچر ۳ بازی کردم نمیخواد مدرک بیاری ویچر بازی کردی ( همین که نمیدونی انیمیشن در داره یعنی حتی دو ساعت اول بازیش رو بازی نکردی به اولین tavern برسی ) یه گیمرتگی چیزی نشون بدی ۱۰ سال اخیر دست به یه بازی زدی کافیه :D

Screen Shot 2026-08-29 at 7.12.16 PM.png

در کدوم سمت باز بشه دوست داری :)) خوبه تا الان میگفتی ویچر سه انیمیشن در نداره الان شده انیمیشنش خوب نیست:))
حداقل من که نزدیک بازی نقش افرینی نشدم میتونم بگم بیشتر از ۱۸۵ ساعت ویچر ۳ بازی کردم نمیخواد مدرک بیاری ویچر بازی کردی ( همین که نمیدونی انیمیشن در داره یعنی حتی دو ساعت اول بازیش رو بازی نکردی به اولین tavern برسی ) یه گیمرتگی چیزی نشون بدی ۱۰ سال اخیر دست به یه بازی زدی کافیه :D

View attachment 420183
باشه آقا شما درست می‌گید، انیمیشن باز کردن در داره به صورت فوق واقع‌گرایانه 😆 در ضمن شما برگشتی گفتی من ویچر بازی نکردم که جوابت رو گرفتی. به شما هم لازم نمی‌بینم توضیح بدم، خیلی نگرانی می‌تونی بری تاپیک بازی رو بخونی، ولی بازم چون خیلی دوست داری و برای اینکه این بحث بی‌ربط تموم بشه بیا خدمت شما 😁

1000178148.jpg

انتقاد تند خالق Ori از گیمپلی Fable؛ پیشنهاد جنجالی به پلی‌گراند گیمز

توماس مالر، مدیر Moon Studios و خالق بازی‌های Ori و No Rest for the Wicked، از کیفیت مبارزات بازی Fable انتقاد کرد. او نبود اصول پایه در سیستم مبارزه با باس‌ها را از دلایل ضعف نمایش اخیر بازی دانست.

رئیس Moon Studios پیشنهاد داد تا با Playground Games گفتگویی مستقیم داشته باشد. او دوست دارد برای بهبود مسیر توسعه، راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد.

@myzoomg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or