Xbox Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
فقط انیمیشن صورت بازی به نظرتون ضعیف نبود خیلی؟! بقیه موارد خیلی هیجان انگیزه ولی از نظر من انیمشن صورت و ... واقعا در حد بقیه موارد نبود.
البته احتمالا تا عرضه درست میشه. خیلی بازیه خوش ساختی به نظر میرسه در کل

واقعا چرا این جواهر رو انحصاری کنسولی نکردن؟ خیلی عجیبه برام
همه جا هست ، ناراحت نباش.
===========
واقعا فیبل از اون بازیهاست که میتونی بیخیال همه چی بشی و درش گیم پلی خودت رو بسازی و مشغول کارهای خودت بشی.

لعنتی خیلی خوبه.
دوست دارم الان قیافه پیتر مولینیو رو ببینم :D
خوب میشه در مورد این نمایشها اظهار نظر کنه.
من جای مایکرو/PG بودم میرفتم میاوردمش برای کمپین تبلیغاتی.

همه جا هست ، ناراحت نباش.
===========
واقعا فیبل از اون بازیهاست که میتونی بیخیال همه چی بشی و درش گیم پلی خودت رو بسازی و مشغول کارهای خودت بشی.

لعنتی خیلی خوبه.
دوست دارم الان قیافه پیتر مولینیو رو ببینم :D
خوب میشه در مورد این نمایشها اظهار نظر کنه.
من جای مایکرو/PG بودم میرفتم میاوردمش برای کمپین تبلیغاتی.
استاد از همون نمایش‌های اولیه پشم‌هاش ریخته بود! :دی
'I Felt Incredibly Emotional' - Peter Molyneux Shares His Reaction To Xbox's Fable Reveal

چه گرافیکی داره یا خدا:D کاش تاخیر نمیخورد
جدیدا Fable 1 و ۳ رو تموم کردم و وقتی گرافیک و گیم پلی اینو با اونا مقایسه می کنم انگار ده نسل جلو رفته:D
فقط لیپ سینک و انیمیشن صورت شخصیت ها مشکل داره انگار به نظرم. اصلا خشکه و هماهنگ نیست با رفتار

استاد از همون نمایش‌های اولیه پشم‌هاش ریخته بود! :دی
'I Felt Incredibly Emotional' - Peter Molyneux Shares His Reaction To Xbox's Fable Reveal
والا حق داره! استاد هرچی در زمان ساخت Fable 3 وعده سرِ خرمن داده بود، هزار برابر بهتر و کامل‌ترش رو PG تو بازی پیاده کرده رسماً :D این 30 دقیقه‌ای که من دیدم، بعد از خاطرات خوشم با Fable 1-2، رویایی‌ترین چیزی بود که از یونیورس Fable تجربه کردم؛ انگار هرچی تو این سال‌ها واسه این ip آرزو کرده بودم، محقّق شده!!

الان، هم از نمایش عالیِ بازی خوشحالم و هم از اینکه قرار نیست سرنوشت PG، فقط به ساخت بازی‌های ریسینگ گره بخوره؛ کلاً وقتی می‌بینم استودیوهای موفق و بااستعداد، تو سبک‌ها و ژانرهای مختلف بازی می‌سازن و این ریسک رو به جون میخرن، حسابی لذت می‌برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or