Fable III

سلام!
چه حالی میده مثلا یکی رو بیارن بخوای بهش لقب شوالیه بدی :دی. منم که اولی رو با شمشیر سر میزنم :دی.
:دی

مثلا اگه میشد اون حرکات و ادا و اطوارهای توی بازی را خودمون انجام بدیم خیلی جالب می شد :دی مثلا گیتار بزنیم یا مثلا Come Back To My Place :دی :دی :دی

سلام!

:دی

مثلا اگه میشد اون حرکات و ادا و اطوارهای توی بازی را خودمون انجام بدیم خیلی جالب می شد :دی مثلا گیتار بزنیم یا مثلا Come Back To My Place :دی :دی :دی
به نظر من مولینیو دقیقا به خاطر همون شکلک‌ها می‌خواد ناتال را وارد این بازی کنه. ایده خیلی خوبیه.

سلام!
یک Concept Art زیبا از بازی که مربوط به شهر Bowerstone هست:

-----------------
امیدوارم هر چه زودتر اطلاعات یا تریلر جدیدی از بازی منتشر بشه. مردیم از خماری:دی من که دوباره می خواهم برم سراغ Fable II. راستی کسی خبر داره که نسخه Game Of The Year Edition بازی که دو تا DLC بازی را هم شامل میشه منتشر شده یا خیر؟!

من که دوباره می خواهم برم سراغ Fable II. راستی کسی خبر داره که نسخه Game Of The Year Edition بازی که دو تا DLC بازی را هم شامل میشه منتشر شده یا خیر؟!

منتشر شده ! 2 3 هفته اي هست فكر كنم !

منتشر شده ! 2 3 هفته اي هست فكر كنم !
خیلی بیشتر از یکی دو هفته هست . من 40 روز شایدم بیشتره که گرفتمش.
بازی رو حتما باید تا اخر رفته باشید که بتونید مراحل اضافه رو برید. اینم بگم که مراحلش خیلی جالبه.

یه نکته رو درباره ی این GOTY Edition بگم که مربوط به این تاپیک هم میشه.:biggrin1:
یه Quest داره به نام See Your Future که تو این Quest برای چند ثانیه (حالا 1 دقیقه:biggrin1:) آینده ی شما رو نشون میده که پادشاه شدید و اینا.:biggrin1: (دقیقا همین Fable 3 رو منظورشه)
یه دست لباس پادشاهی فوق العاده شیک هم بهتون میده که باهاش تو شهر راه برید و فخر بفروشید!!:biggrin1:
کلا پیشنهاد میکنم دوستداران Fable این DLC رو از دست ندن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or