Fable Anniversary

q5uzdy51p86f9vwpuxv6.jpg
ناشر: Microsoft Studios
سازنده: Lionhead Studios
تاریخ انتشار: 12 سپتامبر 2014
پس از عرضه Fable Anniversary بر روی Xbox 360، استدیو Lionhead به درخواست طرفداران پاسخ داد و Fable Anniversary برای PC عرضه خواهد شد. تاریخ عرضه به صورت رسمی معرفی نشده اما به گفته Lionhead تاریخ انتشار جایی در تیزر معرفی نسخه PC نهفته است که عدد باینری "01010011 01100101 01110000 01110100 00100000 00110010 00110000 00110001 00110100" همان راز نهفته است، ترجمه این عدد باینری میشود "Sept 2014" پس با این حساب Fable Anniversary در سپتامبر سال جاری برای رایانه های شخصی منتشر می شود.

vz7htxmw1ojlwqt03bbn.jpg

(تصاویر متعلق به نسخه Xbox 360 می باشند به محض انتشار تصاویر نسخه PC تصاویر فعلی تعویض خواهند شد)

آخرین ویرایش:
به طور رسمی تایید شد که بازی از Steam Workshop Support پشتیبانی میکنه البته در زمان لانچ در دسترس نیست
This means that anything our artists and animators can do, the mod community will now be able to do
But we are working with some of the modding community already as part of our beta testing and we will continue to do what we can to support them post launch
Personally I just hope someone creates a sci-fi version of Fable
ps : کلمه Workshop اضافه شد.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز fable که در حال ساخت برای اکس باکس 1 هست به کنار , در کل چند تا fable هست؟ من بخوام از اولین نسخه شروع کنم باید از این شروع کنم؟
اولین نسخه همین هست، دومیش Fable II هست که انحصاری X360 ـه، سومیش هم Fable III هست که واسه X360 و PC عرضه شده.

دوستان این همون fable قدیمی که شخصیتش از بچگی تا وقتی که بزرگ میشد بازیش می کردی؟
fable 3 چطوره ارزش بازی کردن داره؟

اره همونه.نظر شخصی من،شماره یک این بازی از دو شماره بعدش خیلی جذابتر است پیشنهاد می کنم اگر بازی نکردی حتما امتحان کن

بازی رو نصب و اجرا کردم ... کلی از خاطرات قدیمیم رو دوباره زنده کرد . موسیقی عالی و گرافیک هنری بازی شاهکاره . چیدمان دکمه ها روی کیبورد و ماوس خوبه و فریم بازی رو میشه روی 60 قفل کرد . کسانی که این بازی رو تا الان بازی نکردن سعی کنن از دستش ندن . :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or