شایعه Fable 3 for PC ???

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت

مایکروسافت از سال 2007 تا کنون برای PC بازی منتشر نکرده. قضیه از اینجا شروع شد که در سایت Kodugamer.com به مدتی کوتاه یک آگهی برای استخدام فردی متخصص برنامه نویسی شبکه , برای انتقال کدهای بازی Fable 3 برای هر دو پلتفرم X360 و PC (طوری که این پورتها با یکدیگر نیز کار کنند) , داده شد ولی به سرعت این آگهی بر داشته شد.

در ادامه و در کنفرانس GDC 2010 که در حال برگزاریست , Peter Molyneux طی یک مصاحبه در مورد بازی Fable 3 , به این شایعه قوت بیشتری داد.

در این مصاحبه در مورد این آگهی و شایعات پیرامون, از ایشون سوال پرسیده شد که در جواب اینطور شنیدیم :
"من عاشق اتفاقاتی هستم که در حال حاضر برای پلتفرم PC در حال وقوع هست !!! و همینطور عاشق این هستم که سری Fable 3 رو روی پلتفرم PC ببینم." او همچنین می ترسید ! که اطلاعات بیشتری در این مورد بدهد و اضافه کرد : "شرکت ناشر یعنی مایکروسافت , پلیسهای PR (پلیسهای پورتو ریکو) رو در اختیار داره که اونها مجهز به تفنگهای دوربین دار هستند !!!"

منابع :
http://news.bigdownload.com/2010/03/05/rumor-fable-3-coming-to-the-pc/
http://news.bigdownload.com/2010/03/12/gdc-2010-more-hints-of-fable-3-coming-to-pc/

قضیه alan wake با این فرق داره مایکروسافت و Greenberg بهونه میارند چون میخواند این بازی را انحصار 360 نگهدارند و halo 3 را هم که نسخه پی سی در دست ساخت بود کنسلش کردند در صورتی فروش halo همیشه روی پی سی بیشتر 360 بوده و میتونست باشه.و بعدشم مایکروسافت از 2007 به بعد برای پی سی بازی نداده پس فروش کم بهونه هست.
دلیل این که fable III را هم مایکروسافت گذاشته روی پی سی بیاد فقط به خاطر حالت جدیدیه که گیمرها میتونند بین pc و xbox 360 و windows mobile باهم بازی کنند و گرنه مایکروسافت دلش برای ما نسوخته.(این حالت جدید هم بدونید برنامه ریزی شده برای جذب گیمر به 360)
کلا درباره فروش رو PC نباید صحبت کرد!اوج فروش 1 میلیون نسخه!
اون برای اون موقع بود که کلا 5 میلیون کنسول Xbox orginal ،روش رفت و pirate پی سی به حد f*k نایل نگشته بود!
الانم اگه بازی بیاد فقط بخاطر هواداران سابق و بیشتر محبوب شدنشه1چون PC ؤو کلا روی فروشش حساب نمیکنند!EA که کلا داریه قیدش رو میرنه!

هرچند اومدنش هم هنوز معلوم نیست!اگر هم بیاد تاخیر زیادی داره!الانم LIONHEAD یکی از دلایل این کارش بیکار بودنش و اماده بودن نسخه 360 بازی هست.

باید تا E3 صبر کرد- ببینیم MS خبر خوشی برای PC گیمر میده یا بازهم تفره میره!
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای! شایعه روی شما اینقدر فشار وارد میکنه، وای به روزی که زبونم لال این بازی برای PS3 بیاد! (خدا اون روز رو نیاره! ;)) اون موقع اگه خبر انفجار انسان از تهران بیاد، قطعا باور کردنی خواهد بود! :)
شایعه روی ما فشار نمیاره!
صرف خاطرت بگم PC هم به نوعی زیر نظر MS هست!پس برای من خوب هست!نه بد!منم از این قضیه استقبال مکینم!ولی شما زور نزن-ممکنه حوادث شیمیایی و فیزیکی درون خودت و.... رخ بده!
هر وقت HALO اومد -این هم میاد رو PS -شما غصه نخور!

ای بابا تو دیگه چقدر خنگی! :دی من الان منظورم در مورد ME بود که روی PS3 بیاد یا نیاد! Fable که بازی 1st Party هست و هیچ وقت روی پلتفورمی به جز PC و XBOX نمیاد! تو خودت نوبی، همه رو عین خودت می دونی؟! :دی
شما تایتل تاپیک رو بخون بعدا - اسپم بده!

آخرین ویرایش:
کلا درباره فروش رو PC نباید صحبت کرد!اوج فروش 1 میلیون نسخه!
اون برای اون موقع بود که کلا 5 میلیون کنسول Xbox orginal ،روش رفت و pirate پی سی به حد f*k نایل نگشته بود!
الانم اگه بازی بیاد فقط بخاطر هواداران سابق و بیشتر محبوب شدنشه1چون PC ؤو کلا روی فروشش حساب نمیکنند!EA که کلا داریه قیدش رو میرنه!

دوست من شما هم حرف یک عده ای را میزنید که چشم بستند به امار npd و اصلا توجهی به کل جریانات ندارند.اونم اماری که در مورد پی سی صدق نمیکنه و تنها 20 درصد فروش بازی ها پی سی تو 2009 توی کل خورده فروشی ها بوده چه برسه به امریکا.
الان steam حدود 20 میلیون اکانت فعال داره و خود valve هم گفته فروش بازی های پی سی خوبه و اتفاقا فروش بازی های pc تو سال 2009 3درصد افزایش داشته و بازیکنان بتلرفید هم روی سرورهای ea نسخه پی سی بیشتر کنسول بودند.حالا هزارتا دلیل دیگه فروش بازی های pc خوبه انقدر گوش به این حرف ها و امار ها ندید.شما میاید مثال ea را میزنید اول این کمپانی بیشترین تعداد عرضه بازی را روی پی سی داشته هرسال بعدشم فقط بازی های اسپورت مزخرفش را روی پی سی منتشر نمیکنه که واقعا کسی برای اینا پول نمیده .اگه فروش بازی ها روی پی سی خوب نبود که سازنده ها بیکار نبودند بیاند بازی بسازند الان تمام عناوین بزرگ هم روی پی سی میاد.
کرایسیس میاد روی پی سی 1 میلیون میفروشه سال 2007 صدای سازنده در میاد ولی کیلزون 2 میاد 2009 روی ps3 یک میلیون میفروشه صدای هیچ کس در نمیاد.(حالا اگه فروشش بیشتر شده کرایسیس هم شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or