F1 2013 | PC

F1_2013_logo_primary.jpg

خب همونطور که انتظار میرفت نسخه جدید از این عنوان موفق هم رو نمایی شد
که شامل کلیه نقل انتقالات رانندگان در فصل جدید و تغییرات ظاهری اتومبیل ها ( حذف Stepped nose بعضی ماشین ها ) میشه
که احتمالاً تا زمان عرضه بازی باز هم تغییرات جدید رو شاهد خواهیم بود مثل Front wing جدید Mercedes در گرند پری آلمان
یا DDRS Passive که تا نزدیکای انتهای فصل چند تا از تیم ها بهش مجهز میشن یکسری مد جدید هم اضافه شده و هوش مصنوعی هم نسبت به قبل بهبود داشته
و اما تغییر اصلی که تو این نسخه میبینیم اضافه شدن قسمت Classic به بازی هست
بازی داری دو نسخه Standard و Classic edition هست در نسخه Standard بازی شامل قسمت مدرن و مد کلاسیک در دوره 1980 هست
و نسخه Classic edition تمام محتوای نسخه Standard رو شامل میشه به اضافه مد کلاسیک در دوره 1990 و دو پیست Imola و Estoril ( نسخه Classic برای PC بصورت دیجیتالی عرضه میشه )
این بازی بر روی سه پلتفرم PS3 , Xbox360 , PC پاییز امسال وارد بازار میشه

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Codemasters
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Codemasters Racing[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم ها[/TD]
[TD]Xbox 360 . Pc . PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]More[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک مشکلات بازی[/TD]
[TD]********[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]*********[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]********[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
:thanks:
اتفاقاً امشب داشتم دنبال تصاویر و اخبار این بازی سرچ میزدم که چرا خبری ازش نیست که این تاپیک رو تو گوگل دیدم خوشحال شدم فکر کردم امسال نمیاد نسخه جدید .
من از نسخه اولش گرفتم اینم میگیرم. امیدوارم این سری کلا از حالت بازی خارج بشه و تبدیل بشه یه سیمولیشن کامل F1. البته الانم نمیشه گقت راحته ولی خوب یه جوری ساختن که اکثریت بتونن باهاش کنار بیان اما باید جوری بشه که کلا به غیر از استفاده از فرمون و هفته ها وماه ها تمرین نشه سمت مسابقاتش رفت مثل شبیه سازای حرفه ای .
یکی از ویزگی های جالب این سری که خیلی دوست دارم شبیه سازی فوق دقیق پیست هاست که متر به مترش و حتی مقدار زاویه پیچ ها هم کاملا مثل مسیر واقعیش طراحی شده

امیدوارم تو این نسخه روی انمیشن ها مخصوصا مال راننده ها ، مراسم پودیوم و سایر جزئیات بیشتر کار کرده باشن قبلی ها که خوب نبود از این لحاظ.

ظاهراً تو این نسخه بخش راننده ها و ماشین های کلاسیک هم اضافه شده که خیلی باحاله.

منم از این جور بازی ها خوشم میاد!
این انلاینم داره؟
مثلا رو استیم میاد؟
فک کن 10 12 نفر انلاین مسابقه بدی!!!

بله داره حتی کرک هم شده نسخه های قبلش! ولی دروغ چرا! انلاین خیلی جذابی نداره و کسایی هم که بازی می کنند اکثرا نوب هستند و اون حرفه ای ها هم خیلی کم شده اند و کلا انلاین خلوتی داره

بله داره حتی کرک هم شده نسخه های قبلش! ولی دروغ چرا! انلاین خیلی جذابی نداره و کسایی هم که بازی می کنند اکثرا نوب هستند و اون حرفه ای ها هم خیلی کم شده اند و کلا انلاین خلوتی داره

مشکل سری F1 اینه مثل باقی ریسینگ های کدمسترز نیست. اونا یه حس سیمولاتور داره اما ماهیت بازی آرکیده، اما این نه کاملاً شبیه سازی شده است. وقتی هم با دیدگاه قبلی میای سراغش سری میفهمی که نه این یکی شدیداً فرق داره.

بازی دو روزه که منتشر شده! :|

F1 2013 - RELOADED | 5.5 GB

نمرات تا این لحظه:
Hardcore Gamer Magazine: 4.5/5
Multiplayer.it: 8.5/10
GameStar: 8.4/10
IGN: 8/10
Eurogamer Italy: 8/10
IncGamers: 7/10

Metascore: 82/100

بهت پیشنهاد میکنم اگر ریسینگ باز نیستی کلا سراغ سری F1 نری فقط به خاطر گرافیکش
بله کل اپشن های سری قبلی تو اینم هست