F.E.A.R

كركي كه آقاي _mehrdad صفحه پیش گذاشتن سالمه و کار میکنه ... اینایی که آرشام گذاشت هم همونه فقط از یه سایت دیگه لینک داده ... هر کدومو نصب کنید مشکلی نداره

در مورد خرابی Daemon Tools هم منم 2-3 بار تا حالا به همین مشکل برخورد کردم ... ستاپ Daemon رو که دوباره اجرا کنید 2 تا گزینه میاد اولیش Update/Repair هست دومیش Remove ... اگه Update/Repair رو بزنید خودش میره برنامه رو ترمیم میکنه و درست میشه ولی اگه موقع ترمیم کردن بازم ارور داد و ترمیم نکرد فکر نکنم بشه کاریش کرد ... باید برید از توی رجیستری به کل ورش دارید شاید درست بشه ... یه راه دیگم که داره System Restore هست که ممکنه درستش کنه من دیشب همینکارو کردم و جواب داد ... البته System Restore ممکنه باعث بشه بعضی برنامه هایی که نصب کردید رو نتونید Uninstall کنید ... راه حل نهایی هم تعویض ویندوزه
smile.gif

نوشته شده توسط Behzad:
راه حل نهایی هم تعویض ویندوزه
smile.gif
سلام
ممنون
این راحت فقط به من جواب داد.SR هم خیلی خوب نیست همون طور که گفتی خیلی خوب جواب نمیده و بعضی از برنام هات Uinstall نمیشه.
دوباره نصب کردن دمون نشد.
ولی در کل.
ممنون.

سلام
بچه ها یه چیزی بگم.
بعد از اینکه بازی فیر رو مونت کردید.
موقع Setup قسمت Bounes رو اگه ببینید متوجه میشید که در مورد بازی و
کارهایی که در بازی شده حرف میزنن.
میتونین وارد خود اون مونته بشین.و فولدر Movie رو کپی کنید رو هادرتون.
فایل های این فولدر پسوندbik دارن.یعنی باید برای اجرا کردن اون برنامه BINK VIDEO رو داشته باشید.این برنامه هم Free هست.دانش کنید و نصب.
حال هر موقع مثل من هوس کردید این Movie ها رو در بازی بازی فیر ببینید.فقط
کافیه روش کلیک کنید و با این برنامه BV راحت بازی میشه.
خیلی از بازی ها الان این جوری هستن.
یعنی با BV میتونید دمو هاشو از توی بازی بردارید و ببینید.

اگه بد توضیح دادم ببخشید

بای بای

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط amir_amd:
اگه برید برای سرزمین یا مگا سافت رو بخرید خودش patch شده است و تازه اصلا کراک هم نمی خواد :)
دوست عزیز این بازی برای اجرا کرک می خواد
منتها کارب که این شرکت کرده این بودکه که خودش برای بازی Setup درست کرده و کرک بازی را هم در Setup قرار داده :arrow:
من از دستکاری در Setup و کلا کار هایی شبیه این خوشم نمیاد ... :twisted:

نوشته شده توسط farzadlion:
دوست عزیز این بازی برای اجرا کرک می خواد
منتها کارب که این شرکت کرده این بودکه که خودش برای بازی Setup درست کرده و کرک بازی را هم در Setup قرار داده :arrow:
من از دستکاری در Setup و کلا کار هایی شبیه این خوشم نمیاد ... :twisted:
با اینکه منم زیاد خوشم نمیاد ولی خدا خیرشون بده بعضی وقت ها هم خوبه مثل الان :mrgreen:
راستی ستاپ دارش کردن یعنی دیگه احتیاج به دمون و این چیز ها نداره؟؟؟؟
دیگه نمیخواد امیج رو رو هارد بریزی و این حرف ها؟؟؟
اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم
چون من هنوز نخریدم و امروز هم سرزمین دادش بیرون؟برم سرزمینش رو بگیرم؟ :idea:

با اینکه منم زیاد خوشم نمیاد ولی خدا خیرشون بده بعضی وقت ها هم خوبه مثل الان
هیچ هم خوب نیست.اگه یادتون باشه شرکت تکین یه مدت setup رو دست کاری میکرد و تمام بازی هایی که تو اون موقع داد بیرون خراب بود.

نوشته شده توسط Death Knight:
هیچ هم خوب نیست.اگه یادتون باشه شرکت تکین یه مدت setup رو دست کاری میکرد و تمام بازی هایی که تو اون موقع داد بیرون خراب بود.
اخه اونا بلد نیستن ولی سرزمین بازی هایی که ستاپ دار کرده خوبه البته تا جایی که من میدونم :mrgreen:
باید ببینیم چی میشه ;)
به نظر من باید خوب شده باشه

نوشته شده توسط Death Knight:
اره منم 2 3 تا بازی ازش گرفتم خراب بود...

جالبه من هم ديمونم مثه شما خراب شده و ديگه كار نميكنه.اما بدون ديمون و با همون آنتي بلكس بازي رو انجام ميدم !! ها ها !!

ولي فير جز صحنه هاي مبارزه عالي و جديد(كه اون هم به درد مولتي پلير نميخوره چون شوتينگ رو سخت ميكنه) چيزه جديدي براي عرضه نداره.گرافيكش بيشتر منو ياد ريديك و دووم 3 ميندازه.داستانش هم كه نشات گرفته از فيلم هاي ترسناك ژاپني بخصوص فيلم بسيار معروف رينگ هست ...

نوشته شده توسط snakeonline:
ای بابا دمون من هم خراب شده ولی بازی اجرا میشه خدا رو شکر . کسی دلیل این خرابیهای دمون رو نمیدونه؟
معلوم نست مشکل از چیه برای همه خراب میشه دیگه هم نصب نمیشه
آقا با این فایل 3 مگی دیگه نیازی به اون ایمج 4.18 گیگی نیست دانلودش کنید حالشو ببرید
no dvd
دیگه نه نیاز به دمون هست نه نیاز به آنتی بلکس

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Saman:
جالبه من هم ديمونم مثه شما خراب شده و ديگه كار نميكنه.اما بدون ديمون و با همون آنتي بلكس بازي رو انجام ميدم !! ها ها !!

ولي فير جز صحنه هاي مبارزه عالي و جديد(كه اون هم به درد مولتي پلير نميخوره چون شوتينگ رو سخت ميكنه) چيزه جديدي براي عرضه نداره.گرافيكش بيشتر منو ياد ريديك و دووم 3 ميندازه.داستانش هم كه نشات گرفته از فيلم هاي ترسناك ژاپني بخصوص فيلم بسيار معروف رينگ هست ...

اینا که گفتی درست ...حالا خودت چند تا پیشنهاد بده که اگر یه بازی FPS میساختی اینکا را رو توش انجام میدادی که چیز جدیدی برای عرضه کردن داشته باشه

اما دو تا شرط داره یکی اینکه بازی در محدوده بازی های FIRST PERSON SHOOTER باشه

دوم اینکه با امکاناتی که در حال حاضر برای ساخت بازی ها وجود داره امکان پذیر باشه

در ضمن میتونی antiblaxx هم پاک کنی با کرکی که صفحه قبل هست بازی رو اجرا کنی

سلام
بچه ها من بازی فیر رو روی DVD گرفتم.
با کرک درستو حسابی و پچی هم که براش اومده توش هست و روش نصب میشه.
خیلی هم میزونه.نه نیازی به دیمون داره نه انتی بلاکس.
خیلی راحت.
با Setup درستو حسابی.
من که خیلی خوشم اومد.
این دیمون پدر منو در اورد.
خیلی اذیت کرد.
الانم دارم خیلی راحت بازیش میکنم.

بای بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or