F.E.A.R

نه امین جون کاری نداره ... در ضمن تکین خودش راهنمای نصب با دیمون رو توضیح داده...
دمت گرم سعید خیالم رو راحت کردی
180.gif
180.gif

نه امین جون کاری نداره ... در ضمن تکین خودش راهنمای نصب با دیمون رو توضیح داده...
آره اصلا کاری نداره
اگه نتونستی بگو خودم برات نحوه ی نصبش را می گم..اما مطمعنم میتونی

این بازی عجب هوش مصنوعی خفنی داره..واقعا دیگه آخرشه
با اینکه هنوز بازیش نکردم ولی حق داری چون خیلی از هوش مصنوعی این بازی تعریف کردن و سایت های مختلف یکی از نقاط قوتش رو همین هوش مصنوعیش میدونن
معلومه به سعید خیلی لطف داری
اره. خیلی خیلی
ولی بی شوخی سعید خیلی بچه ی گلیه منم با هاش شوخی کردم (باز بی جنبه بازی در نیاری بگب من شوخی ندارم )

سلام
من بازیFEAR رو نصبیدم.
رزولوشن پیشنهادی خود بازی 1024 در 768 بود.
که در بیشتر چیزها روی Maxبود به غیر از WATER و یکی دیگه که الان یادم نیست.
اینم نمره بیشتر سایتا به این بازی
که خیلی عالیه.
eq80f8.jpg

بای بای

در پی شکایت کسانی که بازی FEAR رو به صورت آنلاین خریداری کرده بودن ، Vivendi اعلام کرده هرکس هرگونه مشکلی در نصب و اجرای بازی داره دزده !!!

اینم متن کامل خبر :

According to Vivendi's FEAR community manager, people who are having performance issues with the retail version of FEAR, are all pirates! In this community thread Greg raised quite a ruckus when people who pre-ordered Monolith's FPS F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) complained of stuttering and performance issues, by calling them pirates. While apparently FEAR apparently has been warezed, people claim certain online outlets have shipped the game ahead of tomorrow's official release date. While pirates usually only remove protections, it is very questionable how such impacts performance at all.

اینم لینک اون فروم ... من هرکاری کردم نتونستم برم توش :

http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=7015&tstart=0

به نظر من دیگه این VU شورش رو در آورده اصلا از کجا معلوم خودشون کلک نزده باشن اینا هر روز با یکی در گیری دارن:lol: (البته به کسی بر نخوره)

نوشته شده توسط Dreamer:
به نظر من دیگه این VU شورش رو در آورده اصلا از کجا معلوم خودشون کلک نزده باشن اینا هر روز با یکی در گیری دارن:lol: (البته به کسی بر نخوره)
سلام
فکر کنم یکی از دوستان بازیHL2 رو داشت.
ایشون از بازی خیلی راضی بود.
اینم کار VU بوده دیگه.
ولی خب اگه میشه ما هم این نسخه دزدیشو تهیه کنیم اقا بهزاد. :D :D :D :D
نه حال میده.
من که پایم.

بای بای

بچه ها ميشه بگيد بازي رو اين سيستم درپيت من احرا ميشه يانه

CPU:1.7GHZ

VGA:Nvidia Geforce 6200 256MB

RAM:512MB

فكر كنم بدترين مشكلم همين سي پي يو باشه مگه نه يعني با 1.7 احرا ميشه؟

آخرین ویرایش:
.

نوشته شده توسط Behzad:
در پی شکایت کسانی که بازی FEAR رو به صورت آنلاین خریداری کرده بودن ، Vivendi اعلام کرده هرکس هرگونه مشکلی در نصب و اجرای بازی داره دزده !!!
خوشبختانه اینجا کی کمپانی بازی ساز رو طرف حساب خودش نمیدون .و سد البته کسی سی دی 7500 رو نمیره 100$ پول بده بابتش.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
قربونه شکل من از فوتبال بازی کردن بدم میاد اصلا جدیدا هم بازی نخریدم اخریش هم اسپلینتر سل 3 بود که اون جای خودش رو داره و اینقدر دنگ و فنگ نداشت :o
کلا سخته یانه؟ :cheesygri
البته یه نکته هم داره نصب این بازی که اون ستاپ اولی که ایمیج رو میرزه حتما باید درایو شما فرمت ntfs داشته باشه چون ایمیج dvd است

البته درسته cpu شما زیاد خوب نیست ولی به احتمال زیاد بتونی بازی کنی

1024 در 768
برای من هم همینه
که در بیشتر چیزها روی Maxبود به غیر از WATER و یکی دیگه که الان یادم نیست
ترکوندی دیگه
این بازی عجب هوش مصنوعی خفنی داره..واقعا دیگه آخرشه
واقعا تا حالا بازی با این هوش ندیده بودم واقعا عالی است بازی بی خود نیست این همه تعریف میکردند از بازی

آخرین ویرایش:

CPU:1.7GHZ

VGA:Nvidia Geforce 6200 256MB

RAM:512MB

فكر كنم بدترين مشكلم همين سي پي يو باشه مگه نه يعني با 1.7 احرا ميشه؟
آره اجرا میشه ولی ن چندان سریع
چون نه CPU قوی داری و نه VGA چندان سریعی داری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or