با اینکه هنوز بازیش نکردم ولی حق داری چون خیلی از هوش مصنوعی این بازی تعریف کردن و سایت های مختلف یکی از نقاط قوتش رو همین هوش مصنوعیش میدونناین بازی عجب هوش مصنوعی خفنی داره..واقعا دیگه آخرشه
اره. خیلی خیلیمعلومه به سعید خیلی لطف داری
سلامنوشته شده توسط Dreamer:به نظر من دیگه این VU شورش رو در آورده اصلا از کجا معلوم خودشون کلک نزده باشن اینا هر روز با یکی در گیری دارن (البته به کسی بر نخوره)
البته یه نکته هم داره نصب این بازی که اون ستاپ اولی که ایمیج رو میرزه حتما باید درایو شما فرمت ntfs داشته باشه چون ایمیج dvd استنوشته شده توسط pandora tomorrow:قربونه شکل من از فوتبال بازی کردن بدم میاد اصلا جدیدا هم بازی نخریدم اخریش هم اسپلینتر سل 3 بود که اون جای خودش رو داره و اینقدر دنگ و فنگ نداشت
کلا سخته یانه؟ :cheesygri
البته درسته cpu شما زیاد خوب نیست ولی به احتمال زیاد بتونی بازی کنیبچه ها ميشه بگيد بازي رو اين سيستم درپيت من احرا ميشه يانه
برای من هم همینه1024 در 768
ترکوندی دیگهکه در بیشتر چیزها روی Maxبود به غیر از WATER و یکی دیگه که الان یادم نیست
واقعا تا حالا بازی با این هوش ندیده بودم واقعا عالی است بازی بی خود نیست این همه تعریف میکردند از بازیاین بازی عجب هوش مصنوعی خفنی داره..واقعا دیگه آخرشه