F.E.A.R

يك نكته خيلي مهم در تنظيمات گرافيكي اين بازي هست كه خيلي زياد در عملكرد بازي نقش مهمي داره احتمالا خيلياتون ديگه بازيو تموم كرديد يا از اين نكته با خبريد بهرحال من بهش اشاره ميكنم چون اهميت زيادي داره

تو تنظيمات گرافيكي بازي گزينه اي هست به اسم soft shadows

كار اين افكت نمايش يك سايه بوجود اومده از يك جسم توسط يك منبع نوري در اون صحنه هست اما سايه نمايشي از soft shadows از همون جسم به صورت بسيار واقع گرايانه نمايش داده ميشه در واقع چندين سايه(multiple shadows) از اون جسم در لبه ها همديگرو يكجور همپوشاني ميكنند دراين ضمن كه سايه ها متمايل به محو شدگي در لبها هاي اونا هست البته اين شامل فاكتورهايي هم در نمايشش هست مسه زاويه ديد و فاصله

بهرحال soft shadows يك نمايش دهنده سايه هاي شبه طبيعيه و هنگام فعال بودن اون به دليلmultiple shadows تاثير قابل توجهي روي عملكرد سيستم ميزاره اين قابليت در fear متاسفانه خوب بكار گرفته نشده بنابراين يك افت كارايي خيلي زياد در هنگام فعال بودنش در اين بازي بوجود مياد وبهمين دليل تقريبا تمام نقد كننده هاي اين بازي توصيه كردن اين گزينه غير فعال باشه و با وجو نمايش جالبي كه داره اما اين نمايش شبه واقعي تا اون انداز ارزش نداره كه حتي قويترين كارتاي گرافيك تا حدود نصف عملكرد افت كنن يك نمونه از اين مواردو ببينيد:

بدون soft shadows

fear3.jpg

با soft shadows:

soft shadows

fear1.jpg

soft shadows مطمئن شيد كه در بازي غير فعال هست

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Ali_Amini:
وقتي كه بازي فير رو اجرا كردي برو توي option بازي قسمت performance , آخرين گزينه رو كه مشاهده كني نوشته test settings (اين مثل برنامه 3d mark ميمونه) اونو بزن و سيستمت رو تست ميكنه و بعد هم اسكور ميده ! بعد كه تست كرد يه پنجره مياد سه تا گزينه توشه كه امتيازات رو نوشته ! امتياز من اين بود :

minimum : 28 , average : 55 , maximum : 129

محمد جان من هم منظورم از maximum افكت بازي نبود بلكه امتياز بود ! شما فقط اين كارو انجام بده خودت ميفهمي چي به چيه.در ضمن گفتي كه water effect توي default پايين بود ؟!!! مگه ميشه خيلي عجيبه ماله من كه روي max بود مگه كارتت GT6800 نيست ؟
این امتیازی که گفتید برای چه performance هست ؟
Medium ? High ? Maximum ?
AF 16x ? AA 4x ?

این امتیازی که گفتید برای چه performance هست ؟
Medium ? High ? Maximum ?
AF 16x ? AA 4x ?

ببينيد توي option بازي گزينه هست بنام [ test settings ] دقيقا مثل 3d mark ميمونه (سيستم رو تست ميكنه) ! هر چقدر تنظيمات رو بالاتر ببري امتياز هم كمتر ميده.

ببخشید که این رو اینجا می گم من وقتی درایور آخر کارت گرافیکم رو نصب می کنم بازی قاتی میگنه و در هم بر میشه تصویر
اولا کارت گرافیکیت چیه؟؟؟ دوما از کدوم درایور استفاده میکنی...

ببخشید که این رو اینجا می گم من وقتی درایور آخر کارت گرافیکم رو نصب می کنم بازی قاتی میگنه و در هم بر میشه تصویر .

اگه ميبيني با تمامه درايور ها مشكل داري احتمالا كارتت ساپورت نميكنه...بايد patch 1.02 بازي رو نصب كني.اينم لينك براي دانلود...حجمش يه كم زياده ولي خيلي به درد ميخوره :

http://download.nvidia.com/downloads/nZone/patches/fear_update_en_100-101_102.exe

ببينيد توي option بازي گزينه هست بنام [ test settings ] دقيقا مثل 3d mark ميمونه (سيستم رو تست ميكنه) ! هر چقدر تنظيمات رو بالاتر ببري امتياز هم كمتر ميده.
بله اطلاع داشتم ، سؤال من اين بود كه اين امتياز دقيقاً مربوط به چه تنظيماتي هست ؟ واضحه سؤال ؟
ميخوام ببينم 6800 GT روي تنظيمات مختلف چطور جواب ميده ...مثلاً Computer performance , Geraphic performance رو روي حالت High قرار بديد و ببينيد چه فريمي ميده ...

سلام

من یادم رفته بود جواب علی اقا رو بدم.

اینم جواب این دوستان،

من دستگام 6800 GT هستش.CPU منم 3000 ,64 بیت.و رم 1 گیگ.

وقتی همه موارد روی High باشه من این تست رو ازش گرفتم.

که اصلا خوب نیست.

در مورد باقی رزولوشنی که من بازی میکنم.

Effect Detail: Max

Model Detail :Max

Water resolution :Med

Reflrction & Displays:Med

shadow Detail:Max

4x

1024 * 768

Shaders:Max

که خود بازی این رو به من پیشنهاد کرده.

امیدوارم مشکل با این6800 حل شده باشه.

خداحافظ

سلام

خواهش ميكنم محمد رضا جان.

ميگم كه مثل اينكه شما كارتت GT6800 , 128 mg بود نه ؟

فكر كنم اگه 256 مگ برميداشتيد خيلي بهتر بود ! چون اون قسمتي كه به شما امتياز 120 داده تازه بعضي از افكت ها رو medium انتخاب كرده.

ولي من همين كارت شما رو ولي 256مگش رو برداشتم امتياز 130 بود تمامه افكت هاشم روي max انتخاب كرده و همچنين رزولوشن 1024,768.

سيستمم هم اينه GT6800 ,256MG, chip giga . CPU 2800 Intel full . RAM 1 G

سلام

خواهش ميكنم محمد رضا جان.

ميگم كه مثل اينكه شما كارتت GT6800 , 128 mg بود نه ؟

فكر كنم اگه 256 مگ برميداشتيد خيلي بهتر بود ! چون اون قسمتي كه به شما امتياز 120 داده تازه بعضي از افكت ها رو medium انتخاب كرده.

ولي من همين كارت شما رو ولي 256مگش رو برداشتم امتياز 130 بود تمامه افكت هاشم روي max انتخاب كرده و همچنين رزولوشن 1024,768.

سيستمم هم اينه GT6800 ,256MG, chip giga . CPU 2800 Intel full . RAM 1 G

سلام

علی اقا

من اصلا یادم رفته بود باید برای شما این مورد رو چک کنم.

باور کن خیلی سرم شلوغه.

ببخشید.

بله.

کارت من 6800 با 128 مگ .

درسته.اگه Money موجود بود مگه دیوونه بودم که 128 مگ بخرم.

ولی فعلا که با این کارت توی هیچ بازی مشکل نخوردم.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

علی اقا

من اصلا یادم رفته بود باید برای شما این مورد رو چک کنم.

باور کن خیلی سرم شلوغه.

ببخشید.

بله.

کارت من 6800 با 128 مگ .

درسته.اگه Money موجود بود مگه دیوونه بودم که 128 مگ بخرم.

ولی فعلا که با این کارت توی هیچ بازی مشکل نخوردم.

خداحافظ

سلام
نه هيچ مشكلي نداره محمد جان.
خيلي تو فكرش نيستم.
در مورد كارتت هم راست ميگي...
چون اگه منم بودجه اندازه كافي داشتم حتما 7800 يا 6800 ultra ميگرفتم.
مشكل ماها همينه.
اين كارتي هم كه داري خيلي عاليه و افرادي اندكي ازش استفاده ميكنند.

موفق باشي...

تو اين بازي هر تنظيمات گرافيكي كه اعمال ميكنيد حتما سعي كنيد سه نكته زيرو در نظر داشته باشيد:

1. حتما soft shadows غير فعال باشه(كه دليلشو در پست قبليم در اين تاپيك گفتم)

2.حتما parallex mapping غير فعال باشه(تكنيكي جهت اعمال واقع گرايي در برجسته سازي به عنوان مثال خرابيها و ناصافيها در ديوارها از جمله نمايشهاي parallex mapping هست كه متاسفانه اين قابليت هم همانند soft shadows از سوي monolith خوب بكارگيري نشده

3.به هيچ وجه گزينه texture resolution setting در مد maximum قرار نديد و حداكثر روي Medium و ريكامندش روي Minimum هست در حالت maximum انقدر كه به صورت فاحش افت عملكردي داره نمايش كيفيتيش قابل توجه نيست

من سیستمم پنتیوم 4 2.8 هستش و 1گیگ رم و کارت 5900الترت من توقع ندارم 1024*768 و حالت های بازی کنم ولی وقتی درایور آخر نویدیا رو نصب می کنم در تست در حالت 800*600 های بدون سافت شاوذ خوب عمل میکنه 26-54-78 رو نشون میده ولی وقتی وارد بازی میشم تمام تصویر در هم بر هم میشه و کارت اینقدر داغ میشه که سیستم ریست میشه؟

من سیستمم پنتیوم 4 2.8 هستش و 1گیگ رم و کارت 5900الترت من توقع ندارم 1024*768 و حالت های بازی کنم ولی وقتی درایور آخر نویدیا رو نصب می کنم در تست در حالت 800*600 های بدون سافت شاوذ خوب عمل میکنه 26-54-78 رو نشون میده ولی وقتی وارد بازی میشم تمام تصویر در هم بر هم میشه و کارت اینقدر داغ میشه که سیستم ریست میشه؟
من فکر نمیکنم ریست شدن کامپیوترت ربطی به درایور کارت گرافیک داشته باشه....اما اگه با نسخه ی

قبلی درایور این مشکل را نداری خب پس از همون استفاده کن...ضمنا اگه منظورت از آخرین درایور انویدیا

همون ورژن 81.89 هست من خودم هنوز امتحان نکردم اما بمحض اینکه امتحان کردم نتیجه را میام

میگم......بهر حال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or