F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

500xfear3.jpg

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.

با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

تنظیم و ترجمه A.D.00.

مرسی فریدون واسه ترد!:smile:
بیشترین چیزی که منو خوشحال میکنه حظور Paxton Fettel(:love:)هست که من شدیدا ازش تو F.E.A.Rـه اورجینال خوشم اومد!فوق العاده بود این بشر!!
با وجود شخصی مثل کارپنتر ترس تضمین شدست!!:biggrin1:فقط نگران اینم که شاید اصالت ترس تو بازی کم رنگ بشه!منظورم اینه که به جای یه ترس روان شناختی با یه ترس آنی و خشن(خز:biggrin1:)مواجه بشیم!که فقط زمان اینو مشخص میکنه!

همینجا اعلام میکنم ، حرفم رو هم پس نمی گیرم ، بازی افتضاخ میشه ، حتی اگه نمره ش هم بالا بره ، بعنوان ادامه F.E.A.R. افتضاح حساب خواهد شد:دی ،

همینجا اعلام میکنم ، حرفم رو هم پس نمی گیرم ، بازی افتضاخ میشه ، حتی اگه نمره ش هم بالا بره ، بعنوان ادامه F.E.A.R. افتضاح حساب خواهد شد:دی ،

ببين تا كسي نيومده پستت رو نديده يا حرفت رو پس بگير يا پستت رو ويرايش كن !

چون احتمالا شهيد خواهي شد ! :-":biggrin1:

حالا رو چه حساب همچين حرفي زدي ؟ به دله من كه خيلي نشسته و از اون بازي هايي هستش كه بدجور منتظرشم ...

بعله!! بالاخره چشممون به shi*t استودیو سرشار از استعداد day1 روشن شد)x
رسما shit زدن به بازی و رفت)x)x گرافیک افتضاح، گیم پلی افتضاح، خونریزی افتضاح و از همه مهمتر یه تقلید بی شرمانه به غایت احمقانه و افتضاح)x)x)x
من نمیدونم این مونولیت چی کم داشت که بازی رو ازش گرفت دادن دست این پدیده؟!!:-o
اومدن همون ربات project origin رو به بازی خودشون اضافه کردن ولی با چندتا فرق، گرافیک پایینتر، گیمپلی مسخره تر و کیفیت مبارزات بسیار افتضاحتر که همشون هم یه تقلید محض از شماره قبله. برای اثبات حرفم فقط کافیه به ماشین گانهای این ربات و نحوه تیراندازیشون به اضافه خون پاشیدن و دود و تخریب شدن محیط یه نگاه بندازید و اونوقت اونو با project origin مقایسه کنید! من خودم اتفاقا یه ویدیو از همین بخش به خاطر جذابیتش ضبط کرده بودم الانم داشتم این دو تا رو همزمان برا مقایسه نگاه میکردم، وقتی داشتم به شاهکار این پدیده ها (day 1)نگاه میکردم، داشت گریم میگرفت.اخه تا چه حد میشه به یه همچین فرانچایزی گند زد من نمیفهمم)x)x)x
اگه تونستم ویدیو خودمو اپ میکنم تا شما هم مقایسه کنید(البته ویدیو مربوط به نسخه pc هست ) ولی فرقی نمیکنه.

آخرین ویرایش:
سلام

مثل اینکه این بازی که قرار بود تا 31 اکتبر عرضه بشه ، تا آوریل 2011 تاخیر خورده ! دلیل تاخیر هم ذکر نشده مثل اینکه !
البته سورس خبر رو نمیدونم معتبر هست یا نه ولی به هر حال ... !

منبع

سلام

مثل اینکه این بازی که قرار بود تا 31 اکتبر عرضه بشه ، تا آوریل 2011 تاخیر خورده ! دلیل تاخیر هم ذکر نشده مثل اینکه !
البته سورس خبر رو نمیدونم معتبر هست یا نه ولی به هر حال ... !

دلیلش به نظرم مشخص هست!! درسته FEAR فرنچایز معروفیه اما در مقایسه با خیلی از بازی هایی که نسخه ی جدیدش قراره بیاد مسلما حرفی برای گفتن نداره!! بنابرین ترسیده که زیر سایه ی اون ها قرار بگیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or