F.E.A.R. 2 در استرالیا ممنوع شد !

Death Proxy

مدیر انجمن
طبق توضیحاتی که Gamasutra داده است عنوان F.E.A.R. 2: Project Origin در کشور استرالیا ممنوع شده است. در این اطلاعیه گفته شده که این بازی نتوانسته درجه لازم برای پخش در این کشور را کسب کند.

projectorigin3.jpg

با این توضیحات F.E.A.R. 2: Project Origin به هیچ وجه در استرالیا به فروش نیمرسد. همچنین OFLC هنوز اعلام نکرده است که این بازی چه درجه ای را کسب کرده است.

این عنوان February اینده در اروپا برای PC، PS3 و 360 عرضه میشود.

دوستانی که میگند دانلود میکنند فلان مطمعا باشید که اونا وقتی یه چیز ممنوع میشه مثل اینجا نیست که حریص تر بشی بلکه اونا بیخیال میشند گیر نمیدند به اون بازی:p
من فکر میکردم جوون های کشور ما اینقدر بدبختند نگو اونجا نمیزارند جووناشون بازی کنند بازی کنند !!!!:cheesygri (بازی های +17 )

بسی لذت برديم جناب کارشناس...

يک نکته اي بايد خدمت شما عرض کنم اينکه... اونجا روی استفاده از تورنت حساس هستند و در صورتی که ISP ها تشخيص بدن که شما از نرم افزار تورنت داری استفاده ميکنی
به شما اخطار ميدن ...و بعد اگه ادامه بديد .....

لطفاً از چيزی که اطلاع نداريد اظهار نظر نکنيد...
آفرین به شما که اطلاع داری!
عزیزم این قانونی که شما میگی فقط تو آمریکا هست!
خواهشن شما که اینهمه اطلاع داری هم یه سر بزن به Seed های تورنت ببین از چه کشورایی هستن;)
جو گرفتدت خیال کردی الان آخزت اطلاعی دیگه!
آخه اگه این همه بگیرنشون که تورنتی برا ماها نمیمونه برادر

"مردم بی جنبه" "دولت عقب مونده" من رو یاد یک کشور میندازه :-"
استراليا:-"
یعنی چی آخه ؟ مثلا ملتشون احمقن ، نمیتونن از Torrent بازی رو DL کنن !!!

با این کارا فقط خودشنو ضایع میکنن . حتما که نباید تو بازی گوسفند یا کانگورو بچرونی !
چون كنسولشون رو كپي خور نمي كنند. چون چيزي به اسم قانون كپي رايت دارند و فري چهار چشم.

زیادم سخت نگیرین. اونام مثل ما. مثلا اینجا تو ایران وزارت ارشاد CoD 4 رو ممنوع اعلام کرد، دیدم هیچ کس بازی نکرد :biggrin1:
آخه وقتي COD4 ممنوع شد من 6 بار بازي رو تموم كرده بودم همه 1000 امتيازش رو هم گرفته بودم.
ولي ممنوعت GTA IV واقعا باحال بود ميرفتي وليعصر يك مغازه ميگفت ممنوع دقيقا يك چهار راه اون ور تر مردم صف كشيده بودن مثل صف شير يارانه اي ميدن ميخواستم GTA IV بگيرن كه يادم طرف رايترش سوخت :biggrin1:

چون كنسولشون رو كپي خور نمي كنند. چون چيزي به اسم قانون كپي رايت دارند و فري چهار چشم.
آدم بایدخیلی خل باشه FEAR رو روی کنسول بازی کنه!
pc هم که همه بازیهاش کرک دارن

آدم بایدخیلی خل باشه FEAR رو روی کنسول بازی کنه!
میشه بگی چرا ادم باید خل باشه FEAR رو رویه Console بازی کنه؟؟
شما ها دیگه دارین شورشو در میارین از بسی هرکدومتون یک چیزی میگین
اصلا موضوع در مورد چی بود به چی کشیده شد;)

میشه بگی چرا ادم باید خل باشه FEAR رو رویه Console بازی کنه؟؟
اصلا fps جماعت "کلا" حیفه آدم روی کنسول بازی کنه.

مثلا من مجبورم که این کارو میکنم البته تا جایی که باشه سعی میکنم این کارو نکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or