ezio love
کاربر سایت
ممنون بابت مقاله يادش بخير نميدونستم اين همه بازي داره اونموقع يا 30 يا 60 تومن خريده بوديمش فقط هم بازي كه با خودش بود رو بازي ميكردم البته بازيهاش خيلي ساده بودن ولي چيزي شبيه همون كينكت الانه
ممنون بابت مقاله يادش بخير نميدونستم اين همه بازي داره اونموقع يا 30 يا 60 تومن خريده بوديمش فقط هم بازي كه با خودش بود رو بازي ميكردم البته بازيهاش خيلي ساده بودن ولي چيزي شبيه همون كينكت الانه
ممنون بابت مقاله زيباتون لذت بردم اصلا فكر نميكردم انقدر جالب بوده باشه اشتباه كردم اون موقع نگرفتمش
ممنون ..بردیمون به روزهای گذشته
داداش عالی بود.واقعا خسته نباشی چون معلوم خیلی زحمت کشیدی براش
باورت میشه من خودم چندین سال از همون روزهای اول عرضه ps2 داشتم اما تا مدت ها نمیدونستم همچین چیزی وجود داره:d یه جاهایی مثل مغازه یا روی بعضی بازی ها و تبلیغات هم دیده بودمش اما بهش خوب دقت نکرده بودم:d یادش بخیر چه بازی هایی روی ps2 اجرا کردم، اما آخرش ps2 من چون از اون سری ای اولی بود لنزش خراب شد و...
نوع ارتباط : USB 1.1 :d
رزولوشن: 640*480 پیکسل
173 گرم
50 mA
سری های اولیش 320×240 pixels بوده؟
خیلی ممنون!
به شدت جالب بود و عجیب! عجیب اینکه اصلا تا حالا با چنینی چیزی آشنایی نداشتم و نمی دونستم که اصلا وجود داره!:d
ممنون بابت مقاله خوب و کاملت... واسم خیلی جالب بود قبل نسل 7 همچین چیزی وجود داشته اونم توسط سونی!!! عکسشو فکر کنم رو جعبه PS2 دیده بودم اما نمیدونستم کاراییش این باشه!!!