EyePet اغاز یک فرانچایز

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

eyepet5.jpg

Nic Doucet کارگردان بازی EyePet در مورد این بازی به Vg247 میگوید :
EyePet صرفا فقط اغاز یک فرانچایز است ، بازیهای بیشتری بر پایه ی این IP در اینده منتشر خواهد شد .

" برای ما ، این یک اغاز است " اینها صحبت هایی هست که Nic در گفتگوی تلفنی آخر هفته به ما گفت .

" ما یک فرانچایز خلق کرده ایم ،ما امیدواریم تا این بازی بسیار حمایت بشه و به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنه "

" قصد ما ساختن چیزی فرای یک بازی ساده بود "

اولین بازی از EyePet در 23 اکتبر منتشر میشود ، این بازی حول حوش ویژگی های یک میمون خانگی است که به وسیله ی حرکات بدن شما توسط PS Eye انجام میشود .

منبع

عالیه. نسخه ریویوش منتشر شده بود. پک خفنی داره. خوارک پارتی ست. جم گرم خانواده رو هم شاد میکنه :دی.
یک میمون خانگی است
میمون که نیست بنظرم ( کاری ندارم اینها چی میگن ) بیشتر شبیه صورت انسانه :دی.عاشقشم.
خسته نباشی نیما جون.

ممنون بابت خبر....كسي ميدونه هوش مصنوعيش در چه حديه؟؟
والا من دموی E3 و بعدشو دیدم خیلی حال کردم!مثلا شما میری توی استور بازی برای این Pet خودتون غذا میخرین بعد با حرکات دست شما غذا رو میریزی براش توی ظرف مجازی و غذای مجازی رو میخوره یا روی یک کاغذ واقعی نقاشی یک هواپیمارو میکشید به PS EYE نشون میدین بعد Pet شما بعد از آنالیز اون عکس سوار هواپیما میشه
چیزی که دیدم این بود که این PS EYE عملکرد تصویری Natal رو انجام میداد توی این بازی و کلا خیلی جذابه بهتره دمو هایه بازی رو ببینید
بازی رو که هنوز عرضه نشده اما از روی دمو ها اگه اونطوری باشه عالیه واقعا خیلی جالبه وقتی لباسه Pet رو عوض میکنید عکس العملاش و کلا کاراش خوب از آب درومده.

اولین بازی از EyePet در 23 اکتبر منتشر میشود ، این بازی حول حوش ویژگی های یک میمون خانگی است که به وسیله ی حرکات بدن شما توسط PS Eye انجام میشود .
سلام:biggrin1:
میگم مطمئنین این میمونه؟!
آخه شکله حیوونای دیگه مثلاً 4 پایانم هستا!!

این میمونه خیلی نازه!:biggrin1: دختر یکی از دوستانم 5 سالشه و از وقتی اینو پیش من دیده داره گریه زاری میکنه که من این میمونه رو میخوام!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or