Eye Pet

منم بازیو گرفتم....فوق العادست!همه چیز عالی کار شده.حرکات Pet هم عالیه.ولی به محیط نسبتا بزرگی احتیاج داره و بعضی حرکاتی باید دست رو جلو عقب کرد و... یکم اعصاب خورد کنه چون تشخیص فاصله یکم برای شما(یا خود PS Eye!) سخت میشه.در کل بازیه خوبیه و میتونه مدت طولانی ای شمارو سرگرم کنه.

دوستان من یک مشکلی دارم .
وقتی می خوام که Drawing انجام بدم ، عکس رو می بینه و بقل های عکس هم سبز میشه ولی قبول نمی کنه .
مشکل از کجاست ؟

عجیبه که هیچ کس به این بازی اهمیت نمیده .
------------------------------
خوب ، خودم این بازی رو گرفتم و دارم حالش رو می برم .
پک دوربین دار رو گرفتم .
------------------------------
گیم پلی بازی با دوربینه . تمام کارهای شما ( به جز گشت و گذار در منو ) با PSEye و Magic Card انجام میشه .
گرافیک بازی در حد عالیه و تقریبا میشه گفت که حالت Lego داره ولی Lego نیست .
حرکات Pet واقعا عالی کار شده و هیچ کم و کاستی نداره .
صداگذاری Pet هم فوق العادست .
موزیک بازی هم خوبه .
پکی که خریدم هم شامل :
  • Eye Pet Blu-Ray Disc
  • Documentation
  • 1# Magic Card
  • 1# Play Station Eye Camera
چند گرفتی و کجا؟

دوستان من یک مشکلی دارم .
وقتی می خوام که Drawing انجام بدم ، عکس رو می بینه و بقل های عکس هم سبز میشه ولی قبول نمی کنه .
مشکل از کجاست ؟
مشکل به احتمال زیاد فاصله ی شماست.فکر کنم وقتی خیلی تصویر رو نزدیک کنید اینجوری میشه.وقتی هر 4 طرف سبز شد پائین مینوسه Hold Up یا یه چیزی تو این مایه ها.بعد شما باید حدود 3 ثانیه صبر کنید(یعنی کاغذ رو جلوی دوربین نگه دارید).بعد مشاهده میکنید که Pet شروع به کشیدن نقاشی میکنه!

مشکل من اینه که هر چهار طرف سبز میشه ولی اون نوشته پشت سر هم عوض میشه .
واسه منم این اشکال اوایل وجود داشت!2 تا دلیل میتونه داشته باشه:
یکیش اینه که شاید تو اون محیطی که دوربین هستش روبروش یه چیز سفید قرار گرفته که با تغییر مکان موقتی PSEye برای گرفتن تصویر از نقاشی درست میشه.
دومیشم لرزش شدید دستِ.....اگه دستتون زیاد بلرزه Petــهِ بدبخت قاطی میکنه!

شما از کاغذ A4 استفاده کردید دیگه ؟ با چه فاصله ای از لبه ها درخت رو کشیدید ؟
بله....دقیقا وسط.....با اندازه ی بزرگ.....خیلی بزرگ....دفعه های اول Pet شما اصلا یه چیز دیگه میکشه!یه نقاشی مذخرف!بعد از 4....5 بار دیگه نقاشیش خوب میشه و میتونه عین چیزی رو که شما کشیدید کپی کنه رو کاغذ خودش....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or