عزيز چی چی ميگی؟ من تو کانادا هستم ونکوور اينجا اينقدر نيست!!!! دوربين رو که 30 دلار ميدن بازی رو هم که خيلی گرون باشه 50 يا 60 دلار هست شما چرا الکی ميگين!!من این بازی رو دادم از کانادا برام بیارن ولی واقعا اون ور آب افتضاحه PES2008 تو کانادا 150$ آخه این انصافه EYE of Judgment هم 199$ قیمتش هست البته تو کانادا باور کنید خرید تو ایران خودمون خیلی بهتره

harfe dost aziz taid misheعزيز چی چی ميگی؟ من تو کانادا هستم ونکوور اينجا اينقدر نيست!!!! دوربين رو که 30 دلار ميدن بازی رو هم که خيلی گرون باشه 50 يا 60 دلار هست شما چرا الکی ميگين!!
اين قيمت ها دقيقه دقيق نيستن ولی خيلی نزديک هستن ولی نه مسه ماله اون دوستمون!
این پست رو play_3 تو یه تاپیک مشابه زده بود حیف نبینید... .نه بابا!؟فک نکنم این جور باشه؟اگه بشه که یه اسکن کرد و بازی کرد(نمیدونم میشه)خب خیلی با حاله که ولی یه جا خوندم علاوه بر اینکه نمیشه کارتهارو کپی کرد بلکه اون پارچه هم نمیشه بجاش چیز دیگه ای گذاشت.
خب خیلی قشنگ هست من تا دیروز فک میکردم فقط میشه آنلاین زد(حالا میشه آن زد؟).
من که میخرمش البته دوربین هم باید توش باشه درسته؟یه وقت نخریم دوربین رو بدزدن؟راستی دوربینش همون دوربین معروفس که قیمتش 39 دلار هست؟همونی که تو تاپیک لوازم جانبی صفحه ی 6 گذاشتم؟اگه هست بگین.
متشکرم.(کاشکی تو خوزستان گیر بیاد.کسی خریده بگه ما هم امیدوار بشیم.)
M.a
گفتم حیفه این وسیله یه تاپیک نداشته باشه.
یک ابتکار جالب با این وسیله : یارو رو کاغذ شکل می کشه بعد متحرک میشه یا اشیا با هم می جنگند نگاه کنید این جوری میشید:3 تا ویدیو هست.
http://blog.us.playstation.com/?author=29
کسی قیمت این وسیله رو تو ایران نداره ؟
من که خيلي دنبالش گشتم ولي نديدم!کلا اين سيک بازيها تو ايران طرفدار نداره!سلام رفقا خسته نباشید!
تو ایران کارت رو بصورت منفرد جایی دیدین؟
تنکس
دوربین هم باید توش باشه درسته؟یه وقت نخریم دوربین رو بدزدن؟راستی دوربینش همون دوربین معروفس که قیمتش 39 دلار هست؟همونی که تو تاپیک لوازم جانبی صفحه ی 6 گذاشتم؟اگه هست بگین.
M.a
سلام.اقا ما هم بازی کردیم یعنی خریدم میشه یه کم درباره ی کارنها توضیح بدید مگه به جز کارتهای خودش دو باره کارت داره ؟یه کاری میشد کرد که وقتی دستتو میبردی نزدیک dragon دستت رو گاز میگرفت میشه انجام داد
تو توپخونه مغازه کیان...این بازی رو از کجا میشه خرید ؟؟