Extreme overclock for 7600gt-7900gt-gtx

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ممد رضا :cheesygri
اقا يه سوال دارم البته ميدونم ربطي نداره به اين تاپيك در مورد رمه اين قضيه عدد مثلا PC 3200 كه جلوي رم ها مينويسن يا 8200 مربوط به چي ميشه و الان بالاترينش چيه؟
بعد راستي در كل اور سيپي يو در حد بالا مثلا اينترنال كلاك رو از 2000 به 2600 ببري خيلي تو بازيا اثر داره؟

سلام مجتبي جان.
اون عدد مربوط ميشه به سرعت باس رم كه 3200 ميشه باس 400 و من الان يامه تا 6400 ديدم كه فك كنم ميشه باس 800 (بيشتر هم هست ولي نه به صورت عمومي)
cpu رو اور كني تاثير ميبيني ولي نه خيلي.اگه تا 2.4 اور كني فعلا كافيه چون فعلا بازيا احتيجي به بالاي 2.4 ندارن و بيشتر از 2.4 ديگه تغييرات زياد محسوس نيست.

GeForce 6800 gt

الان در حال حاظر geforce 6800 gt توی بازار پیدا می شه یا نه ؟
اگر پیدا می شه لطفا قیمتشم بگین .
اگر قیمت geforce 7300 رو هم کسی بگه که نور علی نور میشه .
:cool: :cool:

جفتشون هستند
6800gt قيمتش حدوداي 240 تومنه و 7300 اگه gt باشه 100 اگه gs 80 تومن.
اون 6800 خيلي از 7300 بهتره؟؟
بچه ها لطفا ديگه هر چيزي رو در تاپيك مخصوصه خودش بنويسين.ممنون

نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام مجتبي جان.
اون عدد مربوط ميشه به سرعت باس رم كه 3200 ميشه باس 400 و من الان يامه تا 6400 ديدم كه فك كنم ميشه باس 800 (بيشتر هم هست ولي نه به صورت عمومي)
cpu رو اور كني تاثير ميبيني ولي نه خيلي.اگه تا 2.4 اور كني فعلا كافيه چون فعلا بازيا احتيجي به بالاي 2.4 ندارن و بيشتر از 2.4 ديگه تغييرات زياد محسوس نيست.
مر30 ممد جون توضيحات خلاصه وكافي بود
:love: :love: :love:

سلام ممد جون ببخشيد ما هميشه مزاحميم يه برنامه به اسمNVIDIA nTune 5.00.11.06 Final تو سايت گورو اومده چيه؟ به درد من ميخوره بگيرم خلاصه ارزش دانلود 31 مگ رو داره ؟
ممنون

NVIDIA nTune is the ultimate utility for accessing, monitoring, and adjusting your system components, including temperature and voltages with clear, user-friendly control panels. Overclock your system for highest performance or underclock it for near silent operation. All changes are performed within the Microsoft® Windows interface – enabling full functionality without the need to make changes in the BIOS and reboot your system.
اين برنامه مخصوص مادربورهاي با چيپ انويدا است و براي اور كلاك كردن و مانيتورينگ به كار ميره.

ati radeon 9550 در اين قيمت بهترينه

7600GS 256MB
Core 400--->460MHz
Mem 800---->910MHz
بدون فن با هیتسینک استوک
Idle Temp : 47-50c
Full Load Temp : 56-57c

3Dmark05 Score : 457

بيشتر هم جا داره

lوقتی core رو از این بالاتر میبرم تو 3dmark هنگ میکنه و وقتی Mem فرکانس رو بالاتر می برم آرتیفیک داره. من فکنم فقط با VMode بشه بالاتر برم راستی من فلاپی دیسک درایو ندارم چه جوری بایوسش رو مد کنم اگه می تونی یکم راجع به Vmode و فلش بایوسش برام توضیح بده لطفا. بعد من میدونم که تو این رده 7300GT DDR3 از کارت من بهتره ولی شما 9550 رو مطئنی!!!!!

شما كارتتون سينك و خنك كنندگي پاييني داره.ولت يا بايوس هم كمكي نميتونه بكنه.كارته شما هم gs پس زياد روي ولت مود فك نكنين(ميدونم واسه ي gt هست ولي واسه ي gs رو نميدونم)
اگه بخواين بيشتر اور كنين بايد يه فن براي كارتتون بخرين كه به پرفورمنسي كه ميده نميرزه.
9550 تا قيمته 60 تومن براي سيستم هاي agp بهترينه.
7300gt ddr3 درسته از كارته شما بهتره ولي نه خيلي.

سلام ممد رضا جون اقا اين قضيهاز رو ولت مود اور كردن چيه اگه ميشه مثلا تا700/1850 اور كرد يا يه خورده كمتر بگو تا همين حالا برم يه سيستم خنك كننده توپ بخرم مرسي ممنون بيا ماچت كنم :cheesygri ;)

من معمولا از دسته بعضي از دوستان اينويسيبلم :D
ولي يه pm بزني جوابتو ميدم.
با اون ولت مد يا بايوس مد ميتوني تا 700/1900 بالا ببري به شرطي كه يك خنك كننده ي خوب(حالا چه فن يا چه ليكوعيد)داشته باشي.كلا بايد بالاي 100 خرج كني تا قدرت كارتات بزنه بالاي 2x7900gtx.
ارزشش رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or