Extreme overclock for 7600gt-7900gt-gtx

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

R.I.P

Father
کاربر سایت
سلام امروز من اين لينكو قرار ميدم تا هر كسي خواست كارتش اگه 7600-7900 هست يه اور كلاكه اساسي كنه.
توجه:براي اور كلاك بيشتر از حده معمول بايد يه فن مناسب براي كارت تهيه شود در غيره اين صورت كارت ميسوزه.
توجه 2:براي اور سريه 7900 بايد الكترونيكتون در يه حد نسبتا خوبي باشه.
توجه:براي اور 7600 فقط يك عدد مداد سياه كافيه.
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كرده باشم.
(من هيچ مسعوليتي از اين كه كارتتون صدمه بگيره رو به گردن نميگيرم چون اين كاره اكستريم اوركلاكر هاست)
http://www.vr-zone.com/?i=3330&s=2

نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام امروز من اين لينكو قرار ميدم تا هر كسي خواست كارتش اگه 7600-7900 هست يه اور كلاكه اساسي كنه.
توجه:براي اور كلاك بيشتر از حده معمول بايد يه فن مناسب براي كارت تهيه شود در غيره اين صورت كارت ميسوزه.
توجه 2:براي اور سريه 7900 بايد الكترونيكتون در يه حد نسبتا خوبي باشه.
توجه:براي اور 7600 فقط يك عدد مداد سياه كافيه.
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كرده باشم.
(من هيچ مسعوليتي از اين كه كارتتون صدمه بگيره رو به گردن نميگيرم چون اين كاره اكستريم اوركلاكر هاست)
http://www.vr-zone.com/?i=3330&s=2
يادم رفت بگم براي سريه 7900 بايوس مد هم اومده كه ديگه احتياج به اين كارا نيست.

واي واي چقدر نظر چه قدر پست.چه قدر بازديد.جونه من حداقل نظر نميدين يه نظر بدين كه ادم قدرت داشته باشه و انگيزه كه براي دفعه ي بعد هم فعاليت كنه.

از مديران عزيز خيلي ممنونم كه اسمه تاپيكو از اوركليك به اور كلاك تغيير دادن.من اشتباه تايپي زياد دارم لطفا به بزرگي خودشون ببخشن.بازم ممنون.

Gigabyte

GV-NX78X256V-B

GV-NX78X256V-B از Gigabyte یک geforce 7800gtx با سرعت استاندارد می باشد . کارکرد این کارت با سرعت هسته و حافظه ای که به ترتیب برابر با 430 و 1200 مگاهتز می باشد . همانند محصولات دیگری است که با مشخصات مرجع استاندارد تولید شده اند.

power dvd 6 که از انچه gain ward در نظر گرفته شده یعنی ویرایش 5 جدیدتر می باشد... را به همراه برنامه ویرایش ویدئویی power dirctor 3m دریافت می کنید. بازیهای ذکذ شده نیز jiont opretions و xpand rally هستند که هر دو در سال 2004 شده اند .

gv-nx78x256v-b اندکی از Aopen aleous 7800gtx و geforce galaxy 7800 gtx گران تر می باشد . در حالی که اگر شما هم اکنون قضد تهیه یکی از نرم افزارهای ارائه شده با ان را داشته باشید به گزینه ارزان تر تبدیل خواهد شد . به هر حال این محصول نسبت به ان دسته از رقبایش که سرعت هسته و حافظه بیشتری دارند کارایی پایین تری دارد . قیمت .... 373/52 پوند

نکات مثبت >>>>>>>>> قیمت خوب داشتن ضمیمه ای خوب از لحاظ نرم افزاری
نکات منفی >>>>>>>>> طرح وسرعت clock بر پایه مرجع​

XFX GEFORCE

7800GTX

با همراهداشتن سه بازی که جزه بهترین ما هستند و کارایی بالا و حریفی است قدرتمند با قیمتی در خور توجه
اما شامل هیچ dvd ویا نرم افزار چند رسانه ای نیست .
انچه گفته شده همه مزیت های کارت xfx نیست زیرا سخت افزار این محصول نیز با سرعتی بیش از پیشنهادات nvidia کار می کند فرکانس هسته کارت 450 مگاهرتز و فرکانس حافظه ان 1250 مگاهرتز است این یعنی افزایش 20 مگاهرتز به سرعت هسته و 50 مگاهر تز به سرعت حافظه نسبت به مدل استاندارد که هسته ان با 430 مگاهر تز و حافظه ان با 1200 مگا هرتز کار می کند.
این کارت با جزئیاتی که ذکر شد در ازمون 3DMARK 05 350 امتیاز بیشتر از کارت های استاندارد 7800 GTX بدست اورد با این حال کارتهای GALAXY و AOPEN با وجود ارزانتر بودن امتیازشان در 3DMARK 05 اندکی بیشتر از امتیاز XFX بود . XFX بازیهای بیشتری را ضمیمه محصول خود کرده است.

قیمت 416/80 پوند
نکات مثبت>>>>>>OVERCLOCK شده به همراه داشتن سه بازی کامل
نکات منفی >>>>>> گران قیمت وجود نداشن ضمیمه نرم افزاری به غیر از بازیها​

msi
Nx 7800 Gtx

Nx 7800 Gtx از Msi یکی از سه کارت مهم است که با سرعت هسته و حافظه استاندارد توصیه شده توسط Nvidia کار می کند وبه همین نسبت کارکد فوق العاده ای از خود نشان نداد. اما از طریقی دیگر پشتیبانی شرکت سازنده از طریق Web و همچینین بازی و نرم افزارهای اضافه شده و به جعبه محصول ارزش ان را بالا برده است . انچه که به همراه کارت ارائه شدهمی شود عبارت از است یک مجموعه متشکل از Msi Live Update که جدیدترین نسخه Bios و راه انداز ویژه کارت را از اینترنت بارگذاری می نماید .

Good Mem که حافظه ازاد سیستم را افزایش می دهد Lock Box که برنامه ای است برای حفاظت از سیستم در مواقعی که از ان دور هستید Wminfo که یک ابزار کمکی است برای عیب یابی سیستم وی کنسخه از Norton Security 2005 با قیمت 383/10 پوند کمی گرن است ولی اگر به مجموعه ارائه شده به همراه ان علاقه مند هستید انتخابی خوبی برای شما خواهد بود
قیمت 383/10 پوند
نکات مثبت>>>>>> مجموعه خوبی از نرم افزارها پشتیبانی Online
نکات منفی>>>>>> کارکد در حد استاندارد قیمت بالا​

بهزاد جان اينا چه ربطي به اين تاپيك داشت؟؟؟؟؟؟
در ضمن 20-30 واحد كلاك بيشتر تاثير زيادي نداره.هر وقت بالاي 100 كلاك اور شه يه كارتي قدرتش معلوم ميشه.

سلام خواهش میکنم در مورد آورکلاک بیشتر فکر کنید شما اگه 1 کارت 7900 دارید دیگه احتیاجی به ریسک نداری چون اگه xfx باشه 98% کارتت پریده اما اگه asus یا چیز دیگه باشه بازم با فن خودش 70% خطر سوختگی وجود داره در کل آورکلاک رو مخصوصا برای این کارتها در 1 محیط آزمایشگاهی انجام میدهند;)

خيلي خندم گرفت كه گفتي اور واسه ي ازمايشگاه است.
به برند چه ربطي داره؟؟؟
اگه حالت معموليشون با فن رفرنس انويديا باشن كه هيچ فرقي ندارن؟
100 دفعه گفتم هر اوري باعث سوختن نميشه ولي اين اوري كه تو اين تاپيك هست بدون فن اگه زيادي گير بدين و بعد ارتيفكت دادن سيستم رو خاموش نكنين هستش ذوب ميشه.

خوب اگه مجله رایانه خبر رو میخوندی خندت نمیگرفت این چیزی که شما گفتین همه رو برای اور کلاک وسوسه میکنه در نتیجه میرند 20htz کلاک رو میبرند بالا تر میبینند هیچ فرقی نکرد بعد 40 htz میبرند بالاتر و همین طور ادامه میدند تا ... بومب آتش نشانی و... غیره

اما منظور من از محیط آزماشی وجود نیتروژن مایع برای خنک سازی و همچنینین کارت گرافیک نیز بیرون کیس باشه

دوسته عزيز اين مقاله ها و مجلاته ايراني رو بيخيالش كه تو ش الكي هم زياد حرف ميزنن.
اين نوع اور كردن رو هركسي نميتونه انجام بده براي سري 7900 چونكه بايد از نظره الكترونيك فول باشه .كسي كه بتونه اين اور رو انجام بده مطمعنن توي اور كردن عادي خيي مهارت داره و يك اوركلاكر خوبه.
همين اقا احسان هم 7600 خودشون رو چند ماه قبل ولت مد كردن(البته واسه ي 7600 راحته فقط به يه مداد احتياجه)
ولي براي اطمينان يه كولينگ دستساز خودش ساخت.صفحات قبل رو ببيني هنوز پستهاش هست.
ايني كه من نوشتم به ليكوعيد كولينگ احتياج نداره فوقش يك فن 50 تومني ميتونه كار ادمو را بندازه.در ضمن من توي اين سايت فقط چند نفرو ميشناسم كه سري 7900 دارن و اهل اور هم نيستن.
موفق باشي

داشتم ميگفتم كه تاپيكا رفت.
7900gt كه فنه زياد جالبي براي اور پيشرفته نداره و gtx هم كه كلا اور نشه بهتره چون همون gt هست ولي اور شده با يه فن گنده و خوب.
7900 جي تي عادي فنش زياد جالب نيست و.اگه خوب بود evga در مدل evga gf7900 gt ko super clock 580/1590 يا اسپاركل مدل كاليبر يا msi يا گيگابايت با اون فن زلمانه.عوض ميكرد؟
فنه خودش خوب نيست ولي هسته ي خنكي داره اين g71 به خاطر همين با يه فن ارتكتيك كولينگ خيلي راحت اور ميشه.همون فني كه روي asus 7800 gtx top هست يا بر روي gainward 7800gs.

در کل البته به نظر من عوض کردن فن یک کارت گرافیک سری hige-end کار بسیار اشتباهیه البته شما اگه امتحان کردی و جواب داده اون دیگه بحثش جداست خوب بحث رو تموم کنیم

من فكر نميكنم كه 7900gt جزو high-end كامل باشه .7900gt جزو mid to high اهلا هست.در ضمن هيچ اشكالي نداره عوض كردن فن.ولي با عوض كردن 1 فن خودمم مخالفم 7900gtx يا سري x1900xtx-xt-x1800xtx
چون فن هاي خودشون مناسبه.البته سريه1900 يه مقدار فن هاش بده و دماي كارت ها يه مقدار بالاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or