extended cut برای پایان mass effect 3 روز سه شنبه قابل دانلود است

franticfixer

کاربر سایت
بیو ویر اعلام کرده که نسخه ی extend پایان بازی از روز سه شنبه 26 جون باری هر سه پلتفرم قابل دانلود است.

بر اساس گفته ی بیوور پایان بندی جدبد نتیجه ی بازی رو به صورت اساسی تغییر نخواهد داد ولی پایان بندی فعلی رو وروشنتر کرده و تاثیرات تصمیمات گیمر در طول بازی رو واضحتر نشون خواهد داد.

این DLC طبق گفته های قبلی رابگان خواهد بود

منبع:گیم اینفورمر

تذکر : دوستان اگه میخواین چیزی در مورد داستان بازی بنویسین ، توی اسپویلر باشه. تا الآن مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم یا اخطار بدم.

Untitled-1.jpg

Last edited by a moderator:
ببخشيد چرا صفحه متن اصلي خبر رو قرار نداديد؟
خبر درست هست،امروز تو استیم هم خبرش اومد واسم
biggrin1.gif
ميدونم ولي قرار نيست كه هركي بياد منبع رو بزنه صفحه اصلي فلان سايت بعد خبر گذاشتن قانوني داره كشك كه نيست

آخرین ویرایش:
خوب شد پایان رو عوض نکردن، لوس میشد :دی
امیدوارم دلیل خوب بدن، نه نظریه طرفدار هارو به عنوان دلیل اورجینال :دی
ببخشيد چرا صفحه متن اصلي خبر رو قرار نداديد؟
خبر درست هست،امروز تو استیم هم خبرش اومد واسم :دی
ميدونم ولي قرار نيست كه هركي بياد منبع رو بزنه صفحه اصلي فلان سايت بعد خبر گذاشتن قانوني داره كشك كه نيست
حرفت یجوری بود که انسان فکر میکرد منظورت اون بود که اون دوستمون خبر رو از خودش گفته و اون منبع رو الکی‌ زده،من فقط گفتم که خبر درست هست.:-?

در ضمن من قوانین رو می‌دونم ممنون :دی

آخرین ویرایش:
بر اساس گفته ی بیوور پایان بندی جدبد نتیجه ی بازی رو به صورت اساسی تغییر نخواهد داد ولی پایان بندی فعلی رو وروشنتر کرده و تاثیرات تصمیمات گیمر در طول بازی رو واضحتر نشون خواهد داد.
LOL. اصلا تاثیری نداشت که بخوان واضحترش کنن.

این شماره سه با اینکه خیلی چیزا مثل اکنش رو درست کردن ولی نسبت به دو شماره قبل واسه من خیلی مسخره بود. اونقدری که با شماره دومش حال کردم این اصلا اونجوری نبود. آخرشم که انگار خواستن زودتر تمومش کنن چرت و پرت تحویل دادن

با اين كه كلا از سري مس افكت خوشم نمياد ولي باز شماره دومش حال داد ولي نسخه سوم اصلا به دلم نچسبيد فقط خدا خدا ميكردم كه كي تموم ميشه كلا نسخه دوم كاراكترها وشخصيت پردازي بهتري داشت...:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or