EVOLVE | PC

EVOLVE

نام بازی : EVOLVE
سازنده : Turtle Rock Studios
ناشر : 2K Games
ژانر : First Person Shooter
پلتفرم ها : PC _ XONE _ PS4
تاریخ انتشار : (بازی با تاخیر در ماه فبریه سال 2015 عرضه خواهد شد)

وبسایت رسمی بازی

اگر عنوان قبلی استدیوی سازنده ی EVOLVE یعنی LEFT 4 DEAD را تجربه کرده باشید قطعا با سبک و سیاق این بازی نیز آشنا خواهید بود.
بازی در سبک شوتر اول شخص و بر پایه ی همکاری Co_OP بنا نهاده شده است که در آن 4 نفر میتوانند در برابر یک هیولا ایستاده و به بازی بپردازند.
هم چنین بازی دارای بخش تک نفره نیز می باشد که در آن میتوانید در نقش یکی از چهار مهاجم قرار گرفته و یا تک و تنها در نقش Goliath ظاهر شده و به شکار و تکامل و سپس نابودی تیم مقابل بپردازید که بسیار لذت بخش خواهد بود.
استودیوی سازنده ی بازی بمدت 3 سال تا الان بروی ساخت و توسعه ی بازی کار کرده است و تا کنون اطلاعات زیادی از بازی منتشر شده اند که شنیدن هر کدامشان صبر کردن تا پاییز امسال را بسیار سخت میکند.
کلاس هایی که تا کنون معرفی شده اند و بازیکنان میتوانند با انتخاب آنها وارد نبرد شوند شامل Medic , Assualt , Support و Trapper می شوند که هر کدام دارای قابلیت ها و ویژگی های منحصر بفرد خودشان میباشند.
برای مثال کلاس Assault برای نبرد های مستقیم و کلاس Trapper همانطور که از نامش پیداست برای کار گذاشتن تله های محیطی برای به دام انداختن هیولا مورد استفاده قرار میگیرند.
همچنین کلاس Medic برای درمان هم گروهی ها و Support برای ایجاد سپر های محافظ و به نوعی مهندس گروه میباشند.
اما در بخش دیگر که بازیکنان کنترل هیولا (که تا الان دو نمونه ی Goliath و Kraken معرفی شده اند ) را بدست میگیرند قضیه کاملا متفاوت خواهد بود .
هیولای بازی در ابتدا مانند حیوانات دیگر جنگل کوچک و نحیف بوده و در این بخش باید علاوه بر مخفی شدن و فرار از دست مهاجمان باید به شکار و خوردن موجودات دیگر بپردازد و پس از اینکه به اندازه ی کافی تغذیه کرد نوبت به تکامل (Evolve) میرسد ، در این هنگام باید جایی امن برای فرآیند رشد و تکامل هیولا پیدا کرد و سپس به تکامل پرداخت و قوی تر و بزرگتر از قبل شد و پس از چند دوره تکامل یافتن و قوی شدن ورق بر میگردد و حالا نوبت هیولا می باشد تا به 4 مهاجم حمله کرده و سرنوشت مبارزه تعیین گردد.
اطلاعاتی نیز راجع به شکارچی ها تاکنون منتشر شده که مهمترینشان وجود مهمات بی نهایت در بازی _ قابلیت احیا ی مجدد پس از مرگ تا 3 مرتبه _ استفاده از وسایل مختلف با توجه به کلاس کاراکتر و ارتقای آن و ...

بازی در نمایشگاه e3 2014 و Comic Con 2014 تاکنون نمایش های بسیار خوبی ارائه داده و نظر بسیاری از منتقدان و بازیبازها را به سمت خود جلب کرده.
پس از انتشار بازی به طور مفصل به بحث و تبادل نظر راجع به جدیدترین ساخته ی شرکت Turtle Rock Studios خواهیم پرداخت .

تصاویر بازی :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراحل تکامل Goliath اولین هیولای معرفی شده :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تریلر های بازی :

تریلر معرفی بازی
دانلود

تریلر E3 2014 :
دانلود

تریلر نمایش گیم پلی و توضیحات سازندگان :
دانلود

دانلود تریلر گیمزکام :

دانلود

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت :

در نمایشگاه گیمزکام 2014 ، EVOLVE بهترین بازی کنسول XONE ، بهترین بازی اکشن ، بهترین بازی PC و در نهایت برنده ی بهترین بازی چندنفره ی آنلاین شد .

در کل با گرفتن 4 جایزه به عنوان بهترین بازی GamesCom 2014 شناخته شد.

سیستم پیشنهادی و حداقل سیستم مورد نیاز بازی رسما اعلام شد :

حداقل سیستم بازی :

CPU:
– Intel Pentium D 3GHz or higher
– AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2.4 GHz or higher
RAM: 4GB
GPU:
– AMD Radeon 5770 or higher
– NVIDIA GeForce GTX 560 or higher
HDD: 15GB Install
Whether you’re using a lower-end PC or just value frame-rates over quality: We turned down the settings a bit and turned off AA to get some extra frames on an older test rig in the office

سیستم درخواستی : CPU:
– Intel Core i7 920 2.67GHz or higher
– AMD A8-3870 3GHz or higher
RAM: 6GB RAM
GPU:
– AMD Radeon R9 280 or higher
– NVIDIA GeForce GTX 680 or higher
HDD: 15GB Install
Higher-end PC gamers: You will obviously push to Ultra settings and dial back as needed

تاپیک مشکلات بازی

تاپیک امتیازات بازی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
والا بعضی از شرکت ها باید از همچین شرکت هایی مثل 2K GAMES یاد بگیرن .کمپانی های کره ای و زاپنی هم که دارن می ترکوننا:d
بی صبرانه منتظر EVOLVE
آره، بیان یاد بگیرن چجوری دارن مثل بنز DLC می کنن تو پاچه ملت؟!

=====================================================
من یه ساعت بازی کردم بیخیال شدم کلا. اول همه اینکه در کمال مسخره بازی فقط برای یه class اومدن tutorial گذاشتن! با بقیه کلاس ها میری تو نمی دونی چی به چیه! ملت هم همین جوری دارن دور خودشون می چرخن یکی از یکی گیج تر.

دوم اینکه یا اینکه یا باید با هم تیمی ها حرف بزنید یا فایده نداره بازی کردن.

آره، بیان یاد بگیرن چجوری دارن مثل بنز DLC می کنن تو پاچه ملت؟!

=====================================================
من یه ساعت بازی کردم بیخیال شدم کلا. اول همه اینکه در کمال مسخره بازی فقط برای یه class اومدن tutorial گذاشتن! با بقیه کلاس ها میری تو نمی دونی چی به چیه! ملت هم همین جوری دارن دور خودشون می چرخن یکی از یکی گیج تر.

دوم اینکه یا اینکه یا باید با هم تیمی ها حرف بزنید یا فایده نداره بازی کردن.

خب برادر از یک بتا که بیشتر از ایم انتظار نمی ره .شما بزار نسخه ی اصلیش بیاد .اون موقع بهتر میشه

خب برادر از یک بتا که بیشتر از ایم انتظار نمی ره .شما بزار نسخه ی اصلیش بیاد .اون موقع بهتر میشه

چه ربطی به بتا داره؟! الان باید بری شروع کنی تو نت دنبال آموزش قدرت های CHARACTER ها بگردی که! آخه یعنی چه؟ جونشون در میومد واسه 3 تا کلاس دیگه هم آموزش می ذاشتن؟ من الان با trapper رفتم هیچ ایده ای نداشتم چکار باید کنم هم تیمی هام شاکی شدن...یا ملت نمی دونن باید دنبال اون جونوره برن برسن به monster هر کس واسه خودش یه طرف می ره.
در ادامه هم بگم که: یا باید با کسانی بازی کنید که در حال صحبت با هم هستن یا اصلا نمیشه بازی کرد تو نقش hunter ها.

چه ربطی به بتا داره؟! الان باید بری شروع کنی تو نت دنبال آموزش قدرت های CHARACTER ها بگردی که! آخه یعنی چه؟ جونشون در میومد واسه 3 تا کلاس دیگه هم آموزش می ذاشتن؟ من الان با trapper رفتم هیچ ایده ای نداشتم چکار باید کنم هم تیمی هام شاکی شدن...یا ملت نمی دونن باید دنبال اون جونوره برن برسن به monster هر کس واسه خودش یه طرف می ره.
در ادامه هم بگم که: یا باید با کسانی بازی کنید که در حال صحبت با هم هستن یا اصلا نمیشه بازی کرد تو نقش hunter ها.
من برای این گفتم چون توی نسخه ی اصلیش بخش داستانی داره که مسلما با رفتن اون همه فو تو فن های بازی دسته ادم میاد .ولی خوب اینی هم که شمامی گی بی ربط نیست .حداقل یه اموزش کوچولو باید می ذاشتن

من یه ساعتی بازی کردم!
درسته که نمیشه با این تایم در مورد بازی قضاوت کرد ولی من خوشم نیومد. از لیست خرید خط خورد! (هر چند قبلا تو لیست خرید هم نبود!:دی)
یه چند ساعت دیگه بازی کنم شاید نظرمو عوض کنه! :-?

من یه ساعتی بازی کردم!
درسته که نمیشه با این تایم در مورد بازی قضاوت کرد ولی من خوشم نیومد. از لیست خرید خط خورد! (هر چند قبلا تو لیست خرید هم نبود!:دی)
به خاطر همینه همیشه از بتای بازی ها بدم میاد 'چون عموما ادم رو از بازی زده می کنه ولی وقتی بازی میاد مثله بومب همه جا می ترکونه'

من یه ساعتی بازی کردم!

یکمی درباره ی بازی توضیح میدی پرنس جان ؟:d

درباره ی مکانیزم های گیمپلی و گرافیک ؟

یکمی درباره ی بازی توضیح میدی پرنس جان ؟:d

درباره ی مکانیزم های گیمپلی و گرافیک ؟

یه هیولا میافته به جون چهار نفر! یا برعکسش! چهار نفر میافتن به جون یه هیولا!:دی
هیولا چهار تا قابلیت ویژه داره. مثلا با دکمه "1" یه سنگ از زمین بر می داره می کوبه سر خلق الله!:دی
با "2" تبدیل به اژدها (!) میشه و نفسش آتیشی میشه :دی و ...
اون چهار نفر هم هر کدوم یه مهارتی دارن! یکی trapper هست و هیولا را به دام میندازه! یه نفر مدیک و به بقیه کمک می کنه و ....

گرافیکش هم بد نیست. انجین بازی cryengine ـه. محیط های نسبتا تاریک و با دار و درخت و رودخونه!:دی

- - -ویرایش - - -

به خاطر همینه همیشه از بتای بازی ها بدم میاد 'چون عموما ادم رو از بازی زده می کنه ولی وقتی بازی میاد مثله بومب همه جا می ترکونه'

اتفاقا بتا چیز خیلی خوبی هم هست! حداقل من فهمیدم که از این ژانر خوشم نمیاد و بعدا براش هزینه نمی کنم. چیز عجیبی هم فک نکنم بخواد به بازی اضافه بشه که بخواد تحول داشته باشه و بعدا نظرم عوض بشه.

یه هیولا میافته به جون چهار نفر! یا برعکسش! چهار نفر میافتن به جون یه هیولا!:دی
هیولا چهار تا قابلیت ویژه داره. مثلا با دکمه "1" یه سنگ از زمین بر می داره می کوبه سر خلق الله!:دی
با "2" تبدیل به اژدها (!) میشه و نفسش آتیشی میشه :دی و ...
اون چهار نفر هم هر کدوم یه مهارتی دارن! یکی trapper هست و هیولا را به دام میندازه! یه نفر مدیک و به بقیه کمک می کنه و ....

گرافیکش هم بد نیست. انجین بازی cryengine ـه. محیط های نسبتا تاریک و با دار و درخت و رودخونه!:دی

- - -ویرایش - - -

اتفاقا بتا چیز خیلی خوبی هم هست! حداقل من فهمیدم که از این ژانر خوشم نمیاد و بعدا براش هزینه نمی کنم. چیز عجیبی هم فک نکنم بخواد به بازی اضافه بشه که بخواد تحول داشته باشه و بعدا نظرم عوض بشه.
والا چی بگم'منم اول تازه بازی معرفی شده بود ازش بدم میومد ولی بعدا کم کم خوشم اومد'
درباره ی بتا هم به خاطر این گفتم چون عموما در بتا خیلی از چیزهایی که در بازی وجود داره وجود نداره و با تریلر هایی هم که ادم دیده کاملا فرق می کنه'یکم ته دله ادمو مبارزه زنه '
ولی به نظرم بهترین کار اینه که تا امدن بازی صبر کرد بعد بر اساس نمرات 'نقد دوستانی که بازی می کنند و''''عمل کنه خیلی بهتره تا بتا

خوب منم بالاخره بتا این بازی رو تجربه کردم و واقعاً انتظارم خیلی بیشتر از این بود، بازی اولش خیلی‌ خوب ۲ تا مدشو چند دفعه بازی‌ کردم، ولی‌ ازون دست بازی‌هایی‌ هست که زود تکراری می‌شه و دلت نمیخواد یا انگیزه دیگه نداری که ادامشو بازی کنی‌، نمی‌دونم نسخه نهایی چند تا مد داره ولی‌ واقعاً امیدوارم که این تکراری بودن بازی یه جوری برطرف کنن ...

خوب منم بالاخره بتا این بازی رو تجربه کردم و واقعاً انتظارم خیلی بیشتر از این بود، بازی اولش خیلی‌ خوب ۲ تا مدشو چند دفعه بازی‌ کردم، ولی‌ ازون دست بازی‌هایی‌ هست که زود تکراری می‌شه و دلت نمیخواد یا انگیزه دیگه نداری که ادامشو بازی کنی‌، نمی‌دونم نسخه نهایی چند تا مد داره ولی‌ واقعاً امیدوارم که این تکراری بودن بازی یه جوری برطرف کنن ...
یه مد بیشتر نداشت که!
در کل تو مایه های L4D هست دیگه. اگه از سبک ها خوشت نمیاد معلومه از این هم خوشت نمیاد.
من در کل بدم نیومد، احتمال زیاد بگیرمش. مهم اینه که چند نفر داشته باشی با اونا بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or