EVOLVE | PC

EVOLVE

نام بازی : EVOLVE
سازنده : Turtle Rock Studios
ناشر : 2K Games
ژانر : First Person Shooter
پلتفرم ها : PC _ XONE _ PS4
تاریخ انتشار : (بازی با تاخیر در ماه فبریه سال 2015 عرضه خواهد شد)

وبسایت رسمی بازی

اگر عنوان قبلی استدیوی سازنده ی EVOLVE یعنی LEFT 4 DEAD را تجربه کرده باشید قطعا با سبک و سیاق این بازی نیز آشنا خواهید بود.
بازی در سبک شوتر اول شخص و بر پایه ی همکاری Co_OP بنا نهاده شده است که در آن 4 نفر میتوانند در برابر یک هیولا ایستاده و به بازی بپردازند.
هم چنین بازی دارای بخش تک نفره نیز می باشد که در آن میتوانید در نقش یکی از چهار مهاجم قرار گرفته و یا تک و تنها در نقش Goliath ظاهر شده و به شکار و تکامل و سپس نابودی تیم مقابل بپردازید که بسیار لذت بخش خواهد بود.
استودیوی سازنده ی بازی بمدت 3 سال تا الان بروی ساخت و توسعه ی بازی کار کرده است و تا کنون اطلاعات زیادی از بازی منتشر شده اند که شنیدن هر کدامشان صبر کردن تا پاییز امسال را بسیار سخت میکند.
کلاس هایی که تا کنون معرفی شده اند و بازیکنان میتوانند با انتخاب آنها وارد نبرد شوند شامل Medic , Assualt , Support و Trapper می شوند که هر کدام دارای قابلیت ها و ویژگی های منحصر بفرد خودشان میباشند.
برای مثال کلاس Assault برای نبرد های مستقیم و کلاس Trapper همانطور که از نامش پیداست برای کار گذاشتن تله های محیطی برای به دام انداختن هیولا مورد استفاده قرار میگیرند.
همچنین کلاس Medic برای درمان هم گروهی ها و Support برای ایجاد سپر های محافظ و به نوعی مهندس گروه میباشند.
اما در بخش دیگر که بازیکنان کنترل هیولا (که تا الان دو نمونه ی Goliath و Kraken معرفی شده اند ) را بدست میگیرند قضیه کاملا متفاوت خواهد بود .
هیولای بازی در ابتدا مانند حیوانات دیگر جنگل کوچک و نحیف بوده و در این بخش باید علاوه بر مخفی شدن و فرار از دست مهاجمان باید به شکار و خوردن موجودات دیگر بپردازد و پس از اینکه به اندازه ی کافی تغذیه کرد نوبت به تکامل (Evolve) میرسد ، در این هنگام باید جایی امن برای فرآیند رشد و تکامل هیولا پیدا کرد و سپس به تکامل پرداخت و قوی تر و بزرگتر از قبل شد و پس از چند دوره تکامل یافتن و قوی شدن ورق بر میگردد و حالا نوبت هیولا می باشد تا به 4 مهاجم حمله کرده و سرنوشت مبارزه تعیین گردد.
اطلاعاتی نیز راجع به شکارچی ها تاکنون منتشر شده که مهمترینشان وجود مهمات بی نهایت در بازی _ قابلیت احیا ی مجدد پس از مرگ تا 3 مرتبه _ استفاده از وسایل مختلف با توجه به کلاس کاراکتر و ارتقای آن و ...

بازی در نمایشگاه e3 2014 و Comic Con 2014 تاکنون نمایش های بسیار خوبی ارائه داده و نظر بسیاری از منتقدان و بازیبازها را به سمت خود جلب کرده.
پس از انتشار بازی به طور مفصل به بحث و تبادل نظر راجع به جدیدترین ساخته ی شرکت Turtle Rock Studios خواهیم پرداخت .

تصاویر بازی :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراحل تکامل Goliath اولین هیولای معرفی شده :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تریلر های بازی :

تریلر معرفی بازی
دانلود

تریلر E3 2014 :
دانلود

تریلر نمایش گیم پلی و توضیحات سازندگان :
دانلود

دانلود تریلر گیمزکام :

دانلود

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت :

در نمایشگاه گیمزکام 2014 ، EVOLVE بهترین بازی کنسول XONE ، بهترین بازی اکشن ، بهترین بازی PC و در نهایت برنده ی بهترین بازی چندنفره ی آنلاین شد .

در کل با گرفتن 4 جایزه به عنوان بهترین بازی GamesCom 2014 شناخته شد.

سیستم پیشنهادی و حداقل سیستم مورد نیاز بازی رسما اعلام شد :

حداقل سیستم بازی :

CPU:
– Intel Pentium D 3GHz or higher
– AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2.4 GHz or higher
RAM: 4GB
GPU:
– AMD Radeon 5770 or higher
– NVIDIA GeForce GTX 560 or higher
HDD: 15GB Install
Whether you’re using a lower-end PC or just value frame-rates over quality: We turned down the settings a bit and turned off AA to get some extra frames on an older test rig in the office

سیستم درخواستی : CPU:
– Intel Core i7 920 2.67GHz or higher
– AMD A8-3870 3GHz or higher
RAM: 6GB RAM
GPU:
– AMD Radeon R9 280 or higher
– NVIDIA GeForce GTX 680 or higher
HDD: 15GB Install
Higher-end PC gamers: You will obviously push to Ultra settings and dial back as needed

تاپیک مشکلات بازی

تاپیک امتیازات بازی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
لطفا دوستانی که بازیرو نسخهٔ اوریجینال داون لود کردن و دارن بازی می‌کنن یه خورده در مورد بازی نظر بدن در ضمن سایتی میشناسید بک آاپ فیزیکی‌ بازی رو بفروشه?

این چه وضعشه،چرا همه چیز تو این بازی DLC یا فروشی هست تازه به قیمت های عجیب و غریب،عملا بازی رو خالی کردن، همه چیز هاش رو مثل بازار سیاه فروشی گذاشتن

بازی پر لگ هست چرا اینقدر سنگینش کردن هر چی هست 2 گیگ رم گرافیکی ابدا کافیش نیست لگش از هر بازی ای تا الان انجام دادم بیشتره

گیم پلی بازی بد نیست اما تا تاپ هم نیست البته من سینگل زدم شاید انلاینش خیلی بهتر باشه هر چند متاش اینو تایید نمی کنه

مجبور شد برای لگ هم تکسچر مدیوم کنم کلا هم بین 45 تا 60 فریم می گیرم

@s.1
اگه دنبال بالاترین کیفیتی دیگه باید کم کم کارت گرافیکت رو رد کنی بره و حداقل یـ 970 جور کنی چهار گیگ رم دیگه از اوجب واجبات واسه بالاترین تنظیمات (البته همونم کم میاره :))) یکپارچه بودن رم کنسولا حداقل تا اواسط نسل و رواج کارتای چهار گیگ به بالا رو اعصاب صاحبان کارتای 2 گیگی رژه خواهد رفت (همیشه PC گیمر باید جور کنسولا رو بکشه :)):| سازنده هم که قربونش برم دروازس:)))

آخرین ویرایش:
لطفا دوستانی که بازیرو نسخهٔ اوریجینال داون لود کردن و دارن بازی می‌کنن یه خورده در مورد بازی نظر بدن در ضمن سایتی میشناسید بک آاپ فیزیکی‌ بازی رو بفروشه?

دقیقا تمام نظر های کاربرای استیم درباره ی همین موضوعه که DLC هاش واقعا گرونه خیلی ناراضین همشون میگن بازی شاخی هم نیست خیلی تکراری میشه

@s.1
اگه دنبال بالاترین کیفیتی دیگه باید کم کم کارت گرافیکت رو رد کنی بره و حداقل یـ 970 جور کنی چهار گیگ رم دیگه از اوجب واجبات واسه بالاترین تنظیمات (البته همونم کم میاره :))) یکپارچه بودن رم کنسولا حداقل تا اواسط نسل و رواج کارتای چهار گیگ به بالا رو اعصاب صاحبان کارتای 2 گیگی رژه خواهد رفت (همیشه PC گیمر باید جور کنسولا رو بکشه :)):| سازنده هم که قربونش برم دروازس:)))

جهت اینده نگری منتظر 970 با رم 8 گیگ هستم که اگرم بعدا خواستم sli کم یا 4k هر چیزی کم نیاره هر چند همین الانشم بازی هایی هستن که full hd بیشتر از 4 گیگ رم می خوان 970 الان هم که عملا 3.5 گیگش قابل استفاده هست
قیمت ها هم الان خیلی غیر منطقی هست 970 msi gaming با قیمت 350 دلار الان 1800 قیمتشه با دلار 4000 هم که حساب کنی می شه 1400

خب مشکلش چیه؟! بازی اگه خوب باشه بهترین بازی انتخاب میشه

مشکلی با این قضیه ندارم خودمم با آنچارتد بسیار حال میکنم:bighug:...اما اینکه از قبل چون ناتی داگه بازیش رو تقدیر کنن و همه بازیا رو کله کنن یه کمی رو اعصابه:((همه چیز رو اسم و برند میتابه دیگه!!!)...ولی بیخیال به ما چیزی نمیرسه چه این بازی سال شه چه اون;)

- - -ویرایش - - -

بچه هایی که نسخه ی کرک شده رو بازی کردن ، دی ال سی ها قابل دسترسه ؟

نسخه ی کودکس که اومده چند تا هیولا داره برا بازی کردن ؟

مطمن باش من نمیدونم امید(خخخخخ):))

من که DLC تا الان براش پیدا نکردم
3 تا هیولا داره با هر کلاس هم 3 تا کارکتر

دو تا از همین 3 هیولایی که میگی دی ال سی هستش فکر کنم (کراکن و Wrath ) ، تو نسخه ی کرک شده بهموث نیستش ؟
من خودم بازی رو سفار ش دادم هفته دیگه میرسه دستم تا اون موقع میمونم تو کف !

ورژن کرک شدش رو به چه امیدی بازی میکنید ؟ هیچ فایده ای نداره
جز اینکه از گرافیک بازی و دیزاین مپها باخبر بشید چیزی عایدتون نمیشه

چرا سهند خوبه هرازگاهی یه کاستوم مچ میزنی حال میده ، من نسخه اوریج هم داشته باشم نت خوبی ندارم برا آنلاین زدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or