شما خیلی جدی گفتی اینو، در نتیجه انتظار دارم جدی بحث کنی نه اینکه بزنی جاده خاکی!همینکه میخوای یک ماه رو با یک سال مقایسه کنی خودش نشون میده اغراق حدی نداره
بتمن و Bloodborne رسما برای فبریه (فوریه) تایید شده بودن لیست رو میکردم تو حلقت
بعد بازی هایی که برا من لیست کردی خیلی چیزهای شاخین !؟90 %ـشون رو بگذاری رو هم میشه قدر TW3
![]()
![]()
طبق فرمول خودت 5 تا بازی اول لیست رو با اینا خط می زنیم، 12 تا بازی باقی می مونن، هه ههBatman+bloodborne+order 1886+witcher3+evolve
اگه بتمن و بلادبورن هم باشن اونوقت با یه ذره آرایه ادبی :این بازی های سال 2014، شما هم بازی های فوریه 2015 (اونایی که تاریخ قطعی دارن) رو لیست کن :biggrin1: بازی های Remaster و اونایی که هر سال یه شماره ازشون میاد رو هم نیاوردم.
Dark Souls II
Titanfall
Infamous: Second Son
Watch Dogs
Destiny
Forza Horizon 2
Driveclub
The Crew
Middle-earth: Shadow of Mordor
Alien: Isolation
Borderlands: The Pre-Sequel
Civilization: Beyond Earth
Sunset Overdrive
Bayonetta 2
Dragon Age: Inquisition
Far Cry 4
LittleBigPlanet 3
اغراق کردن هم حدی داره انصافا :biggrin1:
نه5 تا بازی اول لیست رو با اینا خط می زنیم، هه هه![]()
دوست عزیز (شما خیلی جدی گفتی اینو، در نتیجه انتظار دارم جدی بحث کنی نه اینکه بزنی جاده خاکی!وگرنه تابلو هست که سال 2014 اونجوری که شما میگی وضعش خراب نیست، حتی Bloodborne و Batman رو هم واسه فوریه در نظر بگیریم بازم تغییری تو قضیه حاصل نمیشه. اینجوری بخوای حساب کنی که من هم میگم Destiny از ترکیب TW3 و Evolve و The Order بهتره، والا
![]()
پس هر جاده ای که بخوام میزنماغراق کردن هم حدی داره
اون 3 تا ریسینگ رو کلا خط بزناما در مورد حساب کتاب کردن ، تو خودت DC رو که تو لیست آوردی آدم حسابش نمیکنی آخه !!حالا برا من تو اون لیست آوردی ؟ :biggrin1:
کچلی؟ لولتو الان کچلی 2014 رو قبول داری یا قبول نداری ؟!قبول داری اگه Evolve , Bloodborne , TW3 & B:AK و 1886 برای 2014 میمودن همگی از شاخ های رقابت سر GOTY بودن !؟ :biggrin1:
حالا این چیزها که مسخره بازی (میمونه dark souls , LBP3 که اونم یه کاریش میکنیم
اینجا جاش نیست ولی من کلا از بازی هایی که From Software ساخته خوشم نمیاد، ولی وقتی امتیازات و واکنش طرفدارها و اینا رو می بینم مشخصه بازی های خیلی خوب و بعضا عالی هستن، حالا من خوشم نمیاد دیگه ربطی به From Software ندارهایشون اصلا order و bloodborne رو به رسمیت نمیشناسن بعد تو داری بحث میکنی؟
Dark Souls اورریت ترین بازی نسل هست واسه ممد جون. How's That ?1886 رو آری ، ولی Bloodborne رو بعید میدونم به رسمیت نشناسه![]()
![]()
بیش از حد نیست !در کل بی خیال، من منظورم همون اغراق بیش از حد بود که خودتون هم قبول دارید :biggrin1:
دقیقا کچله !کچلی؟ لول :biggrin1: سال خیلی خفنی نیست، ولی خیلی هم بد نیست، بازی های خیلی خوبی داره حالا چون وضعیت سال 2015 بهتره دلیل نمیشه بهش بگیم کچل!
اغراق هیچ حد و مرزی در هر مسئله ای که بخواین حساب کنین، نداره !! :dاغراق کردن هم حدی داره انصافا![]()