Jul 24, 2020 نوشته ها: 47 Everwild Developer:Rare Genre:Adventureip جدید شرکت rare به نام Everwild در سبک ادونچر تجربه جدید و منحصر فرد در یک دنیای جادویی برای شما به ارمغان خواهد آورد. Last edited by a moderator: Jul 29, 2020 Reactions: rahyarpaul, pouria.sh, bezad و 24 کاربر دیگر بیشتر...
Everwild Developer:Rare Genre:Adventureip جدید شرکت rare به نام Everwild در سبک ادونچر تجربه جدید و منحصر فرد در یک دنیای جادویی برای شما به ارمغان خواهد آورد.
rahyarpaul کاربر سایت Oct 14, 2024 #46 نوشته شده توسط m.a.t: وقتی بازی معرفی شد سیبیل نداشتم. وقتی عرضه بشه سیبیل دارم ولی مو ندارم. بیشتر... عزیزم مشکل ریزش مو و کچلی جاش تو تیپ سنتره. پستاتونو تو تاپیک درست بزارید. با تشکر Reactions: m.a.t, HalfLife G, AmirPh78 و 3 کاربر دیگر
نوشته شده توسط m.a.t: وقتی بازی معرفی شد سیبیل نداشتم. وقتی عرضه بشه سیبیل دارم ولی مو ندارم. بیشتر... عزیزم مشکل ریزش مو و کچلی جاش تو تیپ سنتره. پستاتونو تو تاپیک درست بزارید. با تشکر
Refill کاربر سایت Oct 14, 2024 #47 خستنه نباشن واقعا این بازی و contraband معلوم نیست سرنوشتشون چی شد Reactions: m.a.t, rahyarpaul and Starless
darkworld کاربر سایت Oct 15, 2024 #48 از نمایش این بازی خیلی خوشم اومد ولی انگار باید تو آرزوهام ثبت کنم