Eurogamer و EDGE: کنسول Wii U بهترین انتخاب برای کریسمس امسال است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
WiiU-610x343.jpg

دو روز پیش مجله محبوب بازی های رایانه ای در انگلستان یعنی EDGE، مقاله ای را تحت این عنوان که "چرا Wii U تعطیلات کریسمس شما را باید بدست بیاورد" منتشر کرد و در آن به طور کامل درباره Wii U به عنوان یکی از مهمترین گزینه های خرید در کریسمس صحبت شده است. در این مقاله از کنسول Wii U به عنوان یک وسیله گیمینگ برای بازیکن های قدیمی کار یاد شده است و به مزایایی نظیر صفحه نمایش دوم و دنیای آنلاین نوآورانه و رنگارنگ اشاره شده است.
روز گذشته نشریه آنلاین Eurogamer نیز به EDGE در رابطه با این موضوع ملحق شد و طی یک مقاله جدید Wii U را بهترین خرید کریسمس امسال معرفی کرده است و از سه بازی Super Mario 3D World، The Legend of Zelda: Wind Waker HD و Pikmin 3 به عنوان نقاط قوط کنسول یاد شده.
با این اوصاف بسیار خوشایند است که شاهد چنین مطالبی درباره Wii U هستیم. اما نظر شما درباره بهترین خرید زمستان امسال چیست؟ آیا Wii U توان رقابت با عرضه دو کنسول PlayStation 4 و Xbox One را دارا است؟
nintendonews

همون به خاطره COD و BT4 هم که شده همه میرن دنباله One و 4 یا اصلا سره همون 3 و 360 میمونن D:

گفته بهترین انتخاب بین کنسول های بازی Wii U هست.تازه اونم بین کنسول های نسل بعد مطمئنا منظورش بوده.نگفته که کلا بهترین انتخاب بازیبازان برای انجام بازی ها که.این دو بازی که ذکر کردی هیچ کس نمیره براشون کنسول نسل بعدی رو بخره وقتی می تونه روی کنسول های نسل حاضر بازیشون کنه یا اگر با وضعی بهتر بخواد بازیشون کنه روی PC انجامشون میده.در ضمن COD Ghosts برای Wii U هم میاد.

تعریف میشه ترول می کنید انتقاد میکنن بازم ترول میشه
واقعا به این فن های کنسول های دیگه باید تبریک گفت

فرق یه نینتندویی با فن کنسول های دیگه دقیقا باید همینجا مشخص بشه دیگه.کسی که میشینه با کنسول بازی مورد علاقش بازی می کنه نه اینکه از 24 ساعت , 25 ساعت عمرش رو بشینه کنسول رقیبش رو ترول کنه(حداقل من یکی که اینطوریم.).تازه اونم ترول در مورد چی!زلداLOL!همین زلدا نبود نیمی از عناوین Action Adventure و المان های مختلف این سبک که باعث جذابیتش شدن (می خواین عناوین AA سونی و مایکروسافت رو براتون نام ببرم که خیلی بهشون می نازین؟) وجود نداشتن.بعد اینم ترول میکنن.به قول یکی از دوستان با کیا شدیم 75 میلیون.

باشه چون نمیخوام روشون رو زمین بندازم همین فردا میرم یدونه میخرم :|

فرق یه نینتندویی با فن کنسول های دیگه دقیقا باید همینجا مشخص بشه دیگه.کسی که میشینه با کنسول بازی مورد علاقش بازی می کنه نه اینکه از 24 ساعت , 25 ساعت عمرش رو بشینه کنسول رقیبش رو ترول کنه(حداقل من یکی که اینطوریم.).تازه اونم ترول در مورد چی!زلداLOL!همین زلدا نبود نیمی از عناوین Action Adventure و المان های مختلف این سبک که باعث جذابیتش شدن (می خواین عناوین AA سونی و مایکروسافت رو براتون نام ببرم که خیلی بهشون می نازین؟) وجود نداشتن.بعد اینم ترول میکنن.به قول یکی از دوستان با کیا شدیم 75 میلیون.

پس الان شما اینجا چیکار میکنی؟ :-/

پس الان شما اینجا چیکار میکنی؟ :-/

دیگه بعد از 2 سال عضویتم پستام در مجموع 56 عدد هست خودش همه چیز رو می رسونه.در ضمن من گفتم اون افراد 25 ساعت تو سایت هستن.نگفتم که من هیچ وقت نمیام سایت و از اینترنت استفاده نمی کنم.به هر حال به عنوان یکی از تحریریه های یکی از سایت های بازی بزرگ ایرانی حداقل روزی 2 ساعت رو باید از اینترنت استفاده کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or