Eurogamer و EDGE: کنسول Wii U بهترین انتخاب برای کریسمس امسال است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
WiiU-610x343.jpg

دو روز پیش مجله محبوب بازی های رایانه ای در انگلستان یعنی EDGE، مقاله ای را تحت این عنوان که "چرا Wii U تعطیلات کریسمس شما را باید بدست بیاورد" منتشر کرد و در آن به طور کامل درباره Wii U به عنوان یکی از مهمترین گزینه های خرید در کریسمس صحبت شده است. در این مقاله از کنسول Wii U به عنوان یک وسیله گیمینگ برای بازیکن های قدیمی کار یاد شده است و به مزایایی نظیر صفحه نمایش دوم و دنیای آنلاین نوآورانه و رنگارنگ اشاره شده است.
روز گذشته نشریه آنلاین Eurogamer نیز به EDGE در رابطه با این موضوع ملحق شد و طی یک مقاله جدید Wii U را بهترین خرید کریسمس امسال معرفی کرده است و از سه بازی Super Mario 3D World، The Legend of Zelda: Wind Waker HD و Pikmin 3 به عنوان نقاط قوط کنسول یاد شده.
با این اوصاف بسیار خوشایند است که شاهد چنین مطالبی درباره Wii U هستیم. اما نظر شما درباره بهترین خرید زمستان امسال چیست؟ آیا Wii U توان رقابت با عرضه دو کنسول PlayStation 4 و Xbox One را دارا است؟
nintendonews

اینجور حرفا منو خیلی بیشتر متقاعد میکنه که اوایل لانچ کنسول به درد نمیخوره ! و از اینکه تو لانچ نمیخرم ناراحت نیستم :دی

البته کسی که میخواد برای کریسمس کنسول بخره کاری نداره که کدوم کنسول کی اومده
قیمت کمتر+بازی بیشتر+Backward Compatibilty+زلدا و...:d

اوکی خوبه. ولی خب یه ایرادی داره! من اصلا دوست ندارم دستگاهی رو بخرم که توش هوا بزارم عوض بازی و توهم بگیرم که یه چیزی دارم بازی میکنم تو مایه های کیلزون 4!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or