Eurogamer و اولین مقایسه در بازی PURE

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما متوجه شدی من چی گفتم؟
بجای اینکه بیای کارتو توجیه کنی، دقت کن ببین من چی گفتم! اگر حرفم اشتباه بود شما بیا بگو این حرفت غلطه!
شما هر چه قدر هم که حساسیت بخرج بدی باز هم بی فایدست! چون این کار از پایه مشکل داره و نمیشه به دقت بررسی کرد.
این پستی هم که من در این مورد دادم مطمئن باش بخاطر اون دلایلی که تو فکر میکنی نیست، چون دیدم اینجا داره در مورد وضوح بافتها و کیفیت درخت ها و اینجور چیزا بحث میشه، اینو گفتم.

شما فکر میکنی اگر این تصاویر Off Screen نبود نسخه 360 رزولوشن بافتهاش بالاتر میومد!!
اگر از روی خود صفحه تلویزیون هم کپچر بشه رزولوشن بافتها هیچ تغییری نمیکنه هر چی که هست همینه که میبینی پس توقع معجزه نداشته باش و خودتو خراب نکن

آخرین ویرایش:
نیما هم گفت چطور در زمان عکس قضیه نمیای بگی مال PS3 مات افتاده؟ یا این کار از پایه غلطه یا اعتراض کنی به اینجور قیاسهایی که همه جا میشه؟!
من کاملآ متوجه شدم که ایشون منظورشون چی بود.
دلیل هم زیاد میتونه داشته باشه، حالا چون شما خیلی تآکید دارید که دلیلشو بدونید اینه که زمان GTA، شرایط خاص خودشو داشت، اون موقع نت پر بود از مقایسه های این بازی (البته مقایسه های Direct-Feed) حتی تو همین انجمن هم چند تا تاپیک در مورد همین موضوع زده شد، اتفاقآ من خودم دو تا عکس Direct-Feed از بازی گذاشتم. به این دلیل و دلایل دیگه که نیازی به گفتنش نیست.

آقا بی خیال شید تا چند روز دیگه همه سایتا پر میشه از مقایسه این دوتا نسخه اونوقت هست و نیست جفتشونم با هم مقایسه میکنن.در ضمن این مقایسه ها روی نسخه های Demo جفت کنسولها بوده ممکنه که مثل GRID تو نسخه نهایی بازم یه تغیراتی پیش بیاد این طور که من خوندم رزولوشن بعضی بازیا تو نسخه دمو با نسخه نهایی ممکنه تفاوت داشته باشه مثل همین GRID یا Virtua Fighter 5.
در مورد اون مقایسه Eurogamerـم من دموی PS3 رو DL کردم ولی هنوز مال 360 رو DL نکردم تا نظر بدم اما واقعا نسخه PS3 رو TV که من بازی کردم تو مقایسه با ویدئوی Eurogamer رنگای خیلی بیشتری داشت.
از آقای نیما هم خواهش میکنم اگه عکس دیگه ای دارن واسمون Upload کنن در مورد تصاویر Off-Screen هم که دوستمون گفتن ممکنه تاری 360 یکمقدار به خاطر لرزش دست به وجود اومده باشه چون توی نوشته ها یه مقدار سایه دیده میشه و اسکن لاینهای TVـم یه مقدار محو شدن که ممکنه به خاطر اثر لرزش دست باشه , به همین خاطر اگه عکسا با دوربینی که پایه داشته باشه گرفته بشه به نظر من بهتره.

آخرین ویرایش:
مقایسه گرافیکی از روی تصاویر off-screen (فیلم برداری و عکس برداری از روی TV یا Monitor) کاملآ اشتباست.

ایشون درست میگه , مقایسه گرافیکی از روی تصاویر off-screen کاملا اشتباه هست.

اگر هم مقایسه ای صورت بگیره باید از تصاویر یا فیلم هایی باشه که به طور Digital output گرفته شده باشند.

توی سایت های بزرگ هم من ندیدم که سایت ها بیان از مانیتور یا TV عکس یا فیلم بگیره و بعد بخواد که مقایسه صورت بده.

اولا كه مجيد هيچم بيراهه نگفته و گفتن كه قضاوت از روي off-screen اشتباهه , خوب اين كاملا درسته .
دوما اينكه دمو ممكنه با بازي نهايي كمي تفاوت داشته و شايدم نداشته باشه بهتره صبر كنيم تا دو سه تا مقايسه درست حصابي از بازي بياد .
مثل مقايسه هايي كه گيم اسپات هر چند وقت انجام ميده .

اگه off Screen مشکل داره واسه هر دو مشکل داره ، ضمن اینکه این عکسایی که من میذارم فکر نمیکنم از لحاظ کیفیت مشکلی داشته باشه ، از عکس خیلی از سایت ها که تازه off screen هم نیست بهتره و جزییات کاملا مشخصه .

منم دوربین رو دستم نمیگیرم که بخواد بلرزه ، گفتم که جای دوربین ثابته .

با اینکه کار سختیه و حوصله میخواد ولی یه بار دیگه از یه قسمت دیگه عکس گرفتم ، حالا دیگه خودتون میدونید ، خیلی مشکل دارید برید خودتون تست کنید .
ولی من مرض ندارم ، از این بچه بازیها هم ندارم که بخوام مثل بقیه بشم !!
تا حالا سر چند تا بازی دیگه هم این کار رو کردم .
به جای اینکه همه رو مثل خودتون فرض کنید ، یکم خودتون رو عوض کنید که مرغتون 1 پا نداشته باشه .

ld3ti.jpg

xfw8ck.jpg

به جای اینکه همه رو مثل خودتون فرض کنید ، یکم خودتون رو عوض کنید که مرغتون 1 پا نداشته باشه .
Pure_360_002.jpg.jpg

Pure_PS3_002.jpg.jpg
Pure_360_005.jpg.jpg

Pure_PS3_005.jpg.jpg

این تصاویر بصورت Digital Output گرفته شده و همونطور که میبینید وضوح بافتها در ورژن 360 (بمقدار خیلی کم) بهتره...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or