Eurogamer و اولین مقایسه در بازی PURE

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
وبسایت Eurogamer یک مقایسه ویدئویی اختصاصی بین دو کنسول 360 و PS3 در بازی زیبای Pure انجام داده که میتونید از لینک زیر ببینید و لذت ببرید!:

http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=14128&size=large

اگر پهنای باند اینترنتتون پایینه از این لینک نگاه کنید ولی مطمئن باشید چیز زیادی نمیتونید ببینید!:

http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=14128&size=med

IMO:​
دیگه خیلی وقته که از عرضه PS3 میگذره ولی توی ویدئو به نظر میاد تو نسخه 360 از پلت رنگ بهتری استفاده شده!!!

این عکسها رو خودم گرفتم از دموی بازی ... تنظیمات تلویزیون و دوربین یکسان و جای دوریبن هم ثابت برای هر دو . از دکمه ها هم مشخصه که هر کدوم چه نسخه ای هست .

velx6g.jpg

2hdbfrm.jpg

شرمنده اینو میگم اما فکر کنم Lead poltfrom هاین بازی 360 هست خوب معلومه بهتره!!!!
تو e3 هم دموی بازی از گیم پلی 360 بود!!!
من جایی نخوندم که Lead platform این بازی 360 هست ولی یه گیم پلی از این بازی دانلود کردم که مربوط به اولین نمایشهای بازی تو E3 بود و اتفاقا نسخه PS3 ـم بود.
اگه خواستین میتونید از اینجا DL کنید:
http://gamersyde.com/leech_8104_en.html

توی بازیای جدید فکر نمیکنم که این قضیه Leadplatform بودن زیاد مطرح باشه چون اولا از عمر هر دو کنسول مدت زمان زیادی گذشته و ساخت 90% بازیای فعلی هم به صورت موازی روی دو کنسول پیش میره.
این عکسها رو خودم گرفتم از دموی بازی ... تنظیمات تلویزیون و دوربین یکسان و جای دوریبن هم ثابت برای هر دو . از دکمه ها هم مشخصه که هر کدوم چه نسخه ای هست .

توی عکسایی که دوستمون نیما گذاشته رزولوشن بافتها تو PS3 به وضوح بیشتره ولی توی 360 از Post processing افکتهای بیشتری استفاده شده.

آخرین ویرایش:
توي عكسي كه نيما جان گذاشتند من فرقي نميبينم فقط يكم نسخه 360 روشن تر هست كه عادي شده تقريبا 95 درصد بازي اينگونه هست اما نسخه PS3 كاملا واضح هست و اينگونه نيست كه مات باشه كلا من فرق خاصي نديدم

ویدیوی Eurogamer، صد و هشتاد درجه با عکس های نیما فرق داره ! اصلاً جوری گذاشته که انگار رنگ نداره نسخه ی PS3 ! حالا من هم دارم دمو رو دانلود میکنم، ببینم واقعاً اینطوریه ؟!!!

تعجب میکنم چطور تفاوتی توش نمیبینید؟؟!
از عکسها معلومه نسخه 360 در مقایسه با نسخه PS3 کمی تاره و فقط کافیه یک نگاهی به درختها و چمنهای هر دو عکس بندازید رزولوشن بافتهای نسخه 360 پایینه و کلا نسخه PS3 هم از رزولوشن بالاتری برخورداره و هم وضوح بیشتری داره در عکسها هم کاملا معلومه .
شفافیت هر دو نسخه هم اونجوری که از این عکسها دیده میشه یکسانه و فرقی نداره
با این حال به نظر من هر دو نسخه عالین

ویدیوی Eurogamer، صد و هشتاد درجه با عکس های نیما فرق داره ! اصلاً جوری گذاشته که انگار رنگ نداره نسخه ی PS3 ! حالا من هم دارم دمو رو دانلود میکنم، ببینم واقعاً اینطوریه ؟!!!
Eurogamer که فکر کنم تو این چند وقته از مقایسها و تریلر ها و عکسهای Fake و خوشحالش معلوم شده که یکی از فن سایتهای xbox هستش

من الان مقایسه Eurogamer رو دیدم ... نسخه PS3 تقریبا سیاه و سفیده !!!!
یه سایت معتبر نباید از این کارا بکنه ، چون کاملا مشخصه که تنظیمات رنگ توی TV یکسان نبوده ...

البته اگه توی عکسهای من هم ببینید بازم اختلاف رنگ وجود داره و نسخه 360 یکم پررنگ تره ، ولی نسخه PS3 هم مشکلی از لحاظ رنگ نداره ...

تفاوتی که بین 2 تا عکس هست زیاد نیست اگر بخوایم از نزدیک نگاه کنیم یه جیزای زیادی هست که نباشه بهتره . مثلا تیشرت اون شخص رو ببینید اصلا نیازی نیست یک تیشرت تیره اینقدر برق بزنه ُ آفتابو اینجوری بازتاب کنه(آینه هم اینجوری نمیتونه !) به نظر من نور بازی بد جور تو چشم میزنه . من فکر میکنم PS3 جاده و آسمونو بهتر نشون داده تا ماله 360 که از جادش هیچی معلوم نیست(به خصوص اون تیکه ی چمن ها )

اصولا به چنین تفاوت هایی نمیشه گفت تفاوت .
الان نیما جان اون تصاویری که گذاشت جزء کمی مات بودن و پر رنگ تر بودن 360 چیزی دیگه وجود نداره .
تا اونجا هم که میدونم فکر کنم Pure لید پلتفرمش ps3 باشه .

تفاوت باید اشکار باشه مثل وجود سایه ها . aa , جزئیات محیطی مثل درختها یا بوته ها و چمن زارها و ..............
که در تصاویر نیما تفاوتی وجود نداره .
برای قضاوت بهتر باید از تمام محیط ها تصویر گذاشته بشه مخصوصا از محیطهای که میوتنه تفاوت به وجود بیاد که کمی وقت گیر هست .
الان تو این تصاویر تفاوت محسوس نیست و نباید بحث بیخودی کرد .

شاید اگه خیلی بخواید گیر بدید تفاوتی باشه ، ولی اصلا چیز قابل بحثی نیست ، مخصوصا وقتی یکم از TV یا Monitor فاصله بگیرید و بخواید بازی کنید که دیگه اصلا فرقی ندارن .

من اکثر بازیها رو با هم مقایسه میکنم و این Pure هم قبل از اینکه این تاپیک زده بشه عکس گرفته بودم که بعدش گفتم اینجا بذارم .
در کل الان دیگه تفاوت توی بازی ای نمیبینید که قابل توجه باشه ، اون اوایل یه سری بازی بودن که واقعا نسخه 360 ش بهتر بود ... ولی الان دیگه متعادل شدن تقریبا .

مقایسه گرافیکی از روی تصاویر off-screen (فیلم برداری و عکس برداری از روی TV یا Monitor) کاملآ اشتباست. تو این عکس هایی هم که گزاشته شده مشخص که عکس نسخه 360 یه مقدار تار افتاده.

مقایسه گرافیکی از روی تصاویر off-screen (فیلم برداری و عکس برداری از روی TV یا Monitor) کاملآ اشتباست. تو این عکس هایی هم که گزاشته شده مشخص که عکس نسخه 360 یه مقدار تار افتاده.

هر چی هست همینه و واسه هر دو یکسان ، من گل لگد نکردم که وقتی میگم دوربین و تنظیمات و ... همش ثابته .
من از شما حساس ترم روی این چیزا که اشتباه نشه ...

چطور سر GTA که عکس گذاشتم و نسخه PS3 مات بود کسی نیومد بگه " تار افتاده " ؟!! اونموقع هم همین TV بود ، همین دوربین بود و همین شرایط بود . اگه مشکل داری 2 میلیون عکس بگیرم و بذارم تا ببینی چیزی عوض نمیشه ( البته شاید خودم مخصوصا تارش میکنم :laughing: )

اینطوری درست نیست که هر چی به مزاجمون خوش نیومد بیایم بگیم غلطه و خرابه و ...

هر چی هست همینه و واسه هر دو یکسان ، من گل لگد نکردم که وقتی میگم دوربین و تنظیمات و ... همش ثابته .
من از شما حساس ترم روی این چیزا که اشتباه نشه ...

چطور سر GTA که عکس گذاشتم و نسخه PS3 مات بود کسی نیومد بگه " تار افتاده " ؟!! اونموقع هم همین TV بود ، همین دوربین بود و همین شرایط بود . اگه مشکل داری 2 میلیون عکس بگیرم و بذارم تا ببینی چیزی عوض نمیشه ( البته شاید خودم مخصوصا تارش میکنم :laughing: )

اینطوری درست نیست که هر چی به مزاجمون خوش نیومد بیایم بگیم غلطه و خرابه و ...
شما متوجه شدی من چی گفتم؟
بجای اینکه بیای کارتو توجیه کنی، دقت کن ببین من چی گفتم! اگر حرفم اشتباه بود شما بیا بگو این حرفت غلطه!
شما هر چه قدر هم که حساسیت بخرج بدی باز هم بی فایدست! چون این کار از پایه مشکل داره و نمیشه به دقت بررسی کرد.
این پستی هم که من در این مورد دادم مطمئن باش بخاطر اون دلایلی که تو فکر میکنی نیست، چون دیدم اینجا داره در مورد وضوح بافتها و کیفیت درخت ها و اینجور چیزا بحث میشه، اینو گفتم.

شما متوجه شدی من چی گفتم؟
بجای اینکه بیای کارتو توجیه کنی، دقت کن ببین من چی گفتم! اگر حرفم اشتباه بود شما بیا بگو این حرفت غلطه!
شما هر چه قدر هم که حساسیت بخرج بدی باز هم بی فایدست! چون این کار از پایه مشکل داره و نمیشه به دقت بررسی کرد.
این پستی هم که من در این مورد دادم مطمئن باش بخاطر اون دلایلی که تو فکر میکنی نیست، چون دیدم اینجا داره در مورد وضوح بافتها و کیفیت درخت ها و اینجور چیزا بحث میشه، اینو گفتم.

نیما هم گفت چطور در زمان عکس قضیه نمیای بگی مال PS3 مات افتاده؟ یا این کار از پایه غلطه یا اعتراض کنی به اینجور قیاسهایی که همه جا میشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or