ESRB بازی I Am Alive را رده بندی سنی کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
تقریبا بعد از یکسال و نیم بی خبری ESRB بازی I Am Alive را درجه بندی سنی کرد

iamalive3.jpg

به تازگی بازی توسط ESRB رده بندی شده و احتمال میرود که تاریخ عرضه آن نیز نزدیک باشد ، I Am Alive از زمان معرفی آن در E3 2008 توسط استدیوی Ubisoft Shanghai مشغول ساخت است . ماه قبل نیز تریلری از بازی لیک شده بود .

ESRB رتبه M ( بزرگسال ) را به بازی داده است و محتوای آن را : وجود خون ، خشونت ، زمینه های جنسیتی و زبان سخت آن اعلام کرده است

((اینا من رو به عنوان "حیوون خونگی" یا "نشونه شانس" یا " یه چیزی " نگه داشتن )) نقل قولی از توضیحات ESRB است ( یکی از دیالوگ های بازیه که توی توضیحات ESRB بهش اشاره شده )

توضیحات و درجه بندی ESRB رو میتونید در اینجا مشاهده کنید

Thanks VG247

با قطعه تریلری که از این بازی دیده بودم بسیار به این بازی علاقه مند شدم، خوشبختانه UBI بازی بدی نمیسازه، فکر کنم یک عنوان ناب و زیبا بشه.پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی شاهکار رو داره.

با قطعه تریلری که از این بازی دیده بودم بسیار به این بازی علاقه مند شدم، خوشبختانه UBI بازی بدی نمیسازه، فکر کنم یک عنوان ناب و زیبا بشه.پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی شاهکار رو داره.

ubi بازي بد نميسازه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
نه ديگه، اون دوران تموم شد كه ubi بازي بد نمي ساخت، اتفاقا الان فقط بازي بد ميسازه،

بچه ان قدر گير نديد به مسايل ج*نسي، يه وقت ور مي دارن اينجا رو ***** مي كنن.

پگي اوروپاس ، ESRB جهاني فك كنم ، چندين سازمان هستن كه رده بندي ميكنن
esrb جهانی نیستش و برای کانادا و اروپا و مکزیک رده بندی می کنه
میشه در مورد سبک بازی و اینکه برای 360 میاد یا نه هم توضیح بدین !
The player controls Adam Collins in a third person perspective. The player can use various tactics to stay alive, including using an empty gun to threaten enemies, finding food and water around the city in order to keep Adam alive and healthy and use of actual live weapons, including pistols, machine guns, and grenades if found. The player can also drive abandoned vehicles. The game has an emphasis on platforming and exploration. The player will scale wrecked buildings and navigate hazardous areas.
بازی برای Pc,xbox 360,Ps3 عرضه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or