Escape Plan

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Escape-Plan-Logo.jpg

درود

این عنوان یکی از زیباترین و هنری ترین بازی های است که در لیست لانچ تایتل های ویتا قرار گرفته و در شبکه PSN با قیمت 9.99 پوند به فروش می رسد و دارندگان این کنسول می توانند آن را تجربه کنند. در زیر می توانید توضیحات هر چند مختصر را در مورد بازی مطالعه کنید.

در جریان نمایشگاه GC 2011 و معرفی این بازی مشخص شد که دو شخصیت که هر دو نیز قابل کنترل می‌باشند در بازی حضور دارند. نام‌ آن‌ها Laarg و Lil می‌باشد که همان‌طور که از نام آن‌ها مشخص است Larrg ظاهری چاق و سنگین را داشته و در نقطه مقابل Lil از جثه‌ای کوچک و اندامی لاغر برخوردار است. مکانیزم گیم‌پلی بر اساس فرار از مراحل و محیط‌های متفاوت و متنوع تعبیه شده و تعامل دو شخصیت اصلی از نکات کلیدی در طی کردن مراحل می‌باشد. ابتدای بازی با کنترل Lil آغاز می‌شود و سلول او در زندان به نمایش در خواهد آمد. برای حرکت دادن او کافی است که انگشت خود را بر روی صفحه نمایش به حرکت در آورید و به سمتی که قصد دارید او را بفرستید هدایت کنید. برای متوقف کردن او نیز کافی است که ضربه‌ای را به سر او وارد کنید. سیستم معماهای بازی بسیار جالب و دوست داشتنی بوده و در کنار سادگی ظاهری که دارد از پیچیدگی‌های پنهانی نیز برخوردار است تا بتواند بازیکنان را به چالش‌های جدید که پیش از آن تجربه نکرده‌اند دعوت کند. در ادامه بازی و آشنایی با Laarg و آزاد کردن او از قفسی که در آن اثیر شده بود کنترل این شخصیت را به دست خواهید گرفت. در مواقعی که هر دو شخصیت در کنار یکدیگر باشند قابلیت سوئیچ کردن بین آن‌ها نیز وجود خواهد داشت. به عقیده من کارکتر Laarg بسیار جذاب‌تر طراحی شده و حتی این امر در زمینه گیم‌پلی نیز کاملا مشهود است. به عنوان مثال او با پریدن و یا ضربه زدن به زمین‌ها و یا دیوارهای سست می‌تواند باعث نابودی آن شود و مسیری جدید را برای ادامه مراحل آزاد سازد که البته این کار را به شیو‌ه‌هایی جالب انجام می‌دهد که گاهی اوقات خنده را بر لبان شما خواهد نشاند. البته در مقابل Lil نیز از امکانات جالبی در گیم‌پلی بازی برخوردار است که از میان آن‌ها می‌توانیم به باد کردن خودش توسط محفظه‌های هوای فشرده اشاره کنیم و بر همین مبنا می‌توان از حس‌گرها حرکتی کنسول نیز استفاده کرد و با به حرکت در آوردن ویتا او را نیز به سمت چپ یا راست صفحه هدایت کنیم. یکی دیگر از نکات جالب Escape Plan سیستم مرگ آن است که از لحاظ بصری فوق‌العاده جالب و خنده‌دار کار شده و هنگام مرگ هر یک از شخصیت‌ها، آن‌ها همچون جوهر به اطراف پخش می‌شوند. این عنوان از لحاظ گرافیکی نیز در سطح قابل قبولی قرار دارد و محیط‌های جالب و متنوعی برای بازیکنان در نظر گرفته شده که آن‌ها قابلیت تاثیرگذاری بر روی آن محیط را نیز دارا می‌باشند.

escape-plan-vita-1.jpg

امتیازات بازی
Destructoid 4.5/10
Modojo 4.0/5.0
PlayStation LifeStyle 8.0/10
Giant Bomb 3.0/5.0
Cheat Code Central 4.1/5.0
PlayStation LifeStyle 8.0/10
IGN 8.0/10

درود.
من این بازی رو گرفتم.در یک کلام فوق العاده اس! یه بازی بسیار هنری با موسیقی کلاسیک!
به نقد چرند گیم اسپات و امتیاز کمدیش توجه نکنید که دست بعضی از کارکنان خجسته این سایت سالها پیش رو شد.

درود.
من این بازی رو گرفتم.در یک کلام فوق العاده اس! یه بازی بسیار هنری با موسیقی کلاسیک!
به نقد چرند گیم اسپات و امتیاز کمدیش توجه نکنید که دست بعضی از کارکنان خجسته این سایت سالها پیش رو شد.
آره منم بازیش کردم...خیلی باحاله
بعد gamespot بیچاره که همچین نمره بدی بهش نداده:d...6 داده دیگه!!
این ign که به ninja جدید ps3 نمره 3 داده:-o
به silent hill جدید هم 4:-o
دیگه با این نمره ها این بازی عالیه:)

من زیاد از بازیش خوشم نیومد ... به نظرم بعد از 20 مرحله تکراری و قابل پیشبینی میشه ... اما 7.5 براش خوبه !
IGN که جدید قاط زده ...

6 خیلی کمه.7.5 به بالا باید میداد.
بعدش رفته به اون فاجعه موتور استورم یه نمره بالا داده.اون باید 1 میگرفت.

آقا چجوری بازیشو تهیه کردید بگید ماهم بریم بگیریم از PSNنمی تونم چون اینترنتم مخابرات دو زار نمی ارزه

بازیش دانلودیه.منم با اینترنت ذغال نت دانلود کردم با سرعت 5 کیلوبایت.تازه همش قطع هم میشد ولی چه میشه کرد همینه که هست.

راستی برای دانلودش چجوری باید پولشو بپردازم من یه اکانت ساختم ولی 14 دلار رشو چجوری باهاش حساب کنم
باید کارت PSN بخری بعدش توی اکانتت ردیم کنی ....ظاهرا کارت PSN حوالی 80-100 تومنه 50 دلاریش .... به نظره من یک 50 دلاری بگیر که خیالت راحت باشه !

این چلنج بازی که باید با کمتر از 20 بار مردن بازی رو تموم کنی خیلی خیلی سخته.مخ آدم ذوب میشه.یکی دیگه از تروفی هاش اینه که توی همه مراحل باید بمیری توی مرحله اول حتی یه دونه چنگال غذاخوری هم نیست که بشه باهاش lil رو کشت.بگو نمیخوام تروفی بدم دیگه این حرفا چیه.

یکی دیگه از تروفی هاش اینه که توی همه مراحل باید بمیری توی مرحله اول حتی یه دونه چنگال غذاخوری هم نیست که بشه باهاش lil رو کشت.بگو نمیخوام تروفی بدم دیگه این حرفا چیه.
این تروفی راحت ترین تروفی نقره بازی هستش:دی تو مرحله اول هم کاری نداره که اون تابلویی که می خوای بزنی و بندازی پایین رو کافی رو سر lil بندازی تا بمیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or