Escape For Victory بازی مستقل من

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب خوب بود ولی چرا پرنده یهو نصف میشد یعنی یک تیکه از بندش ناپدید میشد نشوندن دادن حالت چهرشون خوب بود ولی بهتره بود پرندها گرد نباشد موسیقی هم خوب بود ولی باید با ریتم گیم پلی هماهنگ باشه

خوب خوب بود ولی چرا پرنده یهو نصف میشد یعنی یک تیکه از بندش ناپدید میشد نشوندن دادن حالت چهرشون خوب بود ولی بهتره بود پرندها گرد نباشد موسیقی هم خوب بود ولی باید با ریتم گیم پلی هماهنگ باشه

اگه یه بار دیگه تریلر رو ببینی متوجه میشی اون یه تیکه رو DIDI میخوره ! با توجه به منقار درازش و تیزی که منقارش داره هرچی که سد راهش بشه رو از بین میبره.
برای آهنگ ها هم یه فکرایی کردم, ایشالله چن روز دیگه بازی رو برای دانلود میذارم (نسخه PC) .

خوب بود
میدونم تنهایی سخته ولی اگه یکم رو طراحی شخصیت ها و محیط بازی بیشتر وقت بزاری دلنشین تر میشه
موفق باشی

حتما اعمال میکنم.

ممنون

آخرین ویرایش:
کارتو ندیدم ولی میدونم خوبه ایوللللللللللللللل اگه ادامه بدی به کارت عالیه از الانم به فکر پولش نباش پول خودش میاد وقتی کارت خوب باشه
با همون GameMaker: Studio هم ادامه بده خودت کم کم میری سطح بالا خلاصه GameMaker یه جور BASE اصلی واسه بازی سازی visual حساب میشه

کارتو ندیدم ولی میدونم خوبه ایوللللللللللللللل اگه ادامه بدی به کارت عالیه از الانم به فکر پولش نباش پول خودش میاد وقتی کارت خوب باشه
با همون GameMaker: Studio هم ادامه بده خودت کم کم میری سطح بالا خلاصه GameMaker یه جور BASE اصلی واسه بازی سازی visual حساب میشه

ممنون دوست عزیز :)

درمورد پول که خدا بزرگ و کریمه در مورد گیم میکر استودیو هم فقط برای یه خروجی میخوام بگیرمش. فکرشو بکن 500 دلار برای یه خروجی گرفتن !

بازی ایکس باکس هست یا تحت نرم افزار استیم یا اورجین ؟؟؟

درود

برای عرضه روی لایو دارم با یکی از دوستان حرف میزنم, روی گرین لایت هم میذارمش اما معلوم نیست که بتونه به استیم راه پیدا کنه.
البته از اول قرار بود فقط برای Android و IOS منتشر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or