borna khodadad
کاربر سایت
kerio قطعی داره نزدیک به 2 ماهه.. به راحتی سرورهاش وصل نمیشه به خصوص که از طرف مخابرات بسته شده
از pptp -l2tp استفاده کنید
خب دوست عزیز من pptp -l2tp رو خریداری کردم ولی کجا باید کد سرور رو بزنم؟
kerio قطعی داره نزدیک به 2 ماهه.. به راحتی سرورهاش وصل نمیشه به خصوص که از طرف مخابرات بسته شده
از pptp -l2tp استفاده کنید
اره مشکل داره
اگر سمت ایران باشه که 100% هست من تا این موضوع درست نشه دست از سر اینا بر نمیدارم ولی حتی اگر 1% از سمت microsoft باشه کاملا منطقی هستش، xbox فقط در 21 کشور دنیا به طور رسمی قابل دسترسی هست و ایران جزوی ااز اون کشورها نبوده و نخواهد بود، کسانی که تو ایران کنسول میخرن باید اینو بدوننمن امروز با یکی از کارشناسان بنیاد ملی بازی های رایانهای صحبت کردم ، ایشون هم عنوان کردند که کاملا از موضوع خبر دارند و گفتند که پیگیر موضوع هستند ، ضمن اینکه دو احتمال رو مطرح کردند اینکه شاید نهادی به دلیلی یا حتی به اشتباه مسئول بسته شدن پرتها شده باشه یا اینکه خود مایکروسافت به دلیل تحریمها اینکار رو کرده باشه ، و این باعث میشه که همه و همه هر چه سریعتر از مایکروسافت جواب بخوایم.
تا بتونیم در صورت لزوم اینجا پیگیر حقمون باشیم.
قطعا مشکل از داخلهی
اگر سمت ایران باشه که 100% هست من تا این موضوع درست نشه دست از سر اینا بر نمیدارم ولی حتی اگر 1% از سمت microsoft باشه کاملا منطقی هستش، xbox فقط در 21 کشور دنیا به طور رسمی قابل دسترسی هست و ایران جزوی ااز اون کشورها نبوده و نخواهد بود، کسانی که تو ایران کنسول میخرن باید اینو بدونن
خدا کنه درست بشه.من با پشتیبانی مایکرو صحبت کردم گفتن 2 الی 3 ساعت و نهایتا تا 24 ساعت آینده برطرف میشه.
Microsoft: Yes if the sign in issue is not resolve by the console restart it seems that the issue we have is already inline with the service upgrade that we are currently working on to enhance the service of our system. No worries as it will only take 2-3 hours maximum of 24 hours. If you wanted I can surely set up a follow up on your for me to be able to send you update after all upgrade is done. What I will do is to leave the case open and send you email to this on .How's that sounds?
ME: Sounds great, i appreciate that
Microsoft: Perfect! my pleasure to really exhaust all help for you issue, the good part is that you don't need to contact again as I will be the one to reach you in email
Microsoft: I will also be sending you email regarding what we discuss today. Alright
Microsoft: Would there be anything else that I can assist with
ME: Sure, Thanks again
Microsoft: You are most welcome
خدا کنه درست بشه.
منکه اصلا نمیدونم دلیل این ارور چیه همه بازیام رو پاک کردم کلا دستگاه رو ریست کردم.
بنده هم گفتم و میگم که از طرف مایکرپ هستش،اگر پورت رو ایران بسته بود، روی اکس باکس پینگ نمیداد، الان پینگ که میگیرید مثل قبل هستش و بالا نرفته،اگر یادتون باشه برای تلگرام که ف یل تر شد پینگ به چهارصدم رسید پی فیلترینگی از هیچ طرف صورت نگرفته و فقط نرم افزاری است و از طرف مایکرو،خودشم گفته توی این ایمیل،و چقدر جالب که با صحه ی صبر به کاربرشون جواب داده و میخوات با ایمیل پیگیری کنه.من با پشتیبانی مایکرو صحبت کردم گفتن 2 الی 3 ساعت و نهایتا تا 24 ساعت آینده برطرف میشه.
Microsoft: Yes if the sign in issue is not resolve by the console restart it seems that the issue we have is already inline with the service upgrade that we are currently working on to enhance the service of our system. No worries as it will only take 2-3 hours maximum of 24 hours. If you wanted I can surely set up a follow up on your for me to be able to send you update after all upgrade is done. What I will do is to leave the case open and send you email to this on .How's that sounds?
ME: Sounds great, i appreciate that
Microsoft: Perfect! my pleasure to really exhaust all help for you issue, the good part is that you don't need to contact again as I will be the one to reach you in email
Microsoft: I will also be sending you email regarding what we discuss today. Alright
Microsoft: Would there be anything else that I can assist with
ME: Sure, Thanks again
Microsoft: You are most welcome
سلام
دوستان هفته پیش مشکلی که بوجود اومده بود این بود که اکانت که تازه ساخته بودی وارد نمیشد صفحه یوزر پس میامد ولی وقتی یوزر پسو میزدی این ارورو میداد در واقع اکانت جدید رویه دستگاه نصب نمیشد دقیقا 3 تا 4 روز طول کشید درست شد تا پنج شنبه شب درست بعده نیمه دوم بازیه آلمان فرانسه که من میخواستم وصل کنم دیگه کانکت نشد تا الان قبلش اوکی بود بازی میکردم رفتم فوتبال ببینم برگشتم به مشکل خورد تا همین الان که هنوزم وصل نمیشه!
اگر کار فیلترینگ ایران باشه خب میزنه کله لایو فیلتر میکنه فکر نکنم فیلترچیهایه ما اینقدر دانششون بالا باشه که درست مثله یه تک تیرانداز بزنن وسطه پیشونی دقیقا نقطه ای رو فیلتر کنن اصلا نتونی کاری باهاش بکنی!شبکه لایو درسته اینترنتم وصله اما همینکه میخوای ساینین کنی ارور میده حالا هرچی مایکی بگه مشکل از ما نیست به نظرم چرت میگه دقیقا الان اینا 7 روزه تو استتوس سایتشون مشکل داشتن درست از وقتی که سایتشون نوشت همچی اوکی و درست هست به مشکل خوردیم.و جالبیشم اینه هیچکس دقیقا نمیدونه مشکل از کجاس
پی اس ان سالمه آقا مشکلی ندا هقطعا مشکل از داخله
یهو دو سرویس گیم نابود شن طبیعی نیست