M@SOUD64
کاربر سایت
ستینگ موفق باشیبله حل میکنیم.مایکروسافت فقط راجع به ستینگ ایکس باکس باههاتون صحبت میکنند
ستینگ موفق باشیبله حل میکنیم.مایکروسافت فقط راجع به ستینگ ایکس باکس باههاتون صحبت میکنند
آمادگی برای قطع اينترنت توسط آمريكا در آبان
سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
احتمال قطع اینترنت توسط آمریکا در آبان ماه را ضعیف میدانیم اما از طرفی، در صورتی که این اتفاق بیفتد، تدابیری دیده شده که کارکردهای ضروری کشور حفظ شود و شبکه ملی اطلاعات به اندازهای که آماده شده بنا است که بتواند خدمات اساسی مردم را جواب دهد./فارس #فناوری
@Khabar_Fouri
من
اینا خودشون میخوان اینترنت رو قطع کنن بعدش بندازن گردن آمریکا (به همین راحتی!)آمادگی برای قطع اينترنت توسط آمريكا در آبان
احتمال قطع اینترنت توسط آمریکا در آبان ماه را ضعیف میدانیم اما از طرفی، در صورتی که این اتفاق بیفتد، تدابیری دیده شده که کارکردهای ضروری کشور حفظ شود و شبکه ملی اطلاعات به اندازهای که آماده شده بنا است که بتواند خدمات اساسی مردم را جواب دهد./فارس #فناوری
@Khabar_Fouri
من
واقعا میتونن همچین کاری کنن؟آمادگی برای قطع اينترنت توسط آمريكا در آبان
@Khabar_Fouri
من
منظور فقط ترابل شوتینگ اکس باکس میکنن واستون نه چیز دیگه شمام موفق باشی ما مجانی کار انجام ندادیم شما با ساپورت صحبت کن فعلا
رفیق اگر کاری بلدی و میتونی مشکل رو حل کنی یه پست بزار همه رو راهنمایی کن اما میدونم که چیزی از این قضیه نمیدونی و اومدی بچه های اینجا رو تیغ بزنی من حاضرم با همون dns کانکت بشم تا بخوام از افرادی مثل شما کمک بگیرم در ضمن بزار پستهات تو بازیسنتر به 50 تا برسه بعدش شاخ و شونه بکش
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
لطف کن درست صحبت کن عزیزم دزدی کردن و توهین کار شماست شما با دی ان س وصل شو.دوستانیکه خدمات گرفتن میتونن جواب ایشونو بدن.شما با ساپورت اگه مشکلت حل میشه صحبت کن
لطف کن درست صحبت کن عزیزم دزدی کردن و توهین کار شماست شما با دی ان س وصل شو.دوستانیکه خدمات گرفتن میتونن جواب ایشونو بدن.شما با ساپورت اگه مشکلت حل میشه صحبت کن
تو این وضعیت هم دنبال این مسخره بازی ها و پول به جیب زدن هایینزرتی یه اکانت ساختین یه ایدی میدین بعد لابد میگین فلان قدر بده مشکلو حل کنم برات مگه نه ؟دوستانی که لاگین نمیتونن بکنن به آیدی تلگرام@farzoom میتونن پب ام بدن خدمات بگیرن
ناکس زده آی پی ایران رو بسته!بچه ها اروره من امروز عوض شد. تا امروز 80a40010 بود. امروز ميگه تو منطقه شما خدمات ارايه نميشه (80a40401).
بچه ها اروره من امروز عوض شد. تا امروز 80a40010 بود. امروز ميگه تو منطقه شما خدمات ارايه نميشه (80a40401).
برای من چندبار ساین اوت شد دیروز ولی امروز دیگه با dns هم داخل نمیره. isp پیشگاماندیشب با DNS هم برا من یکبار ساین اوت شد!! (ولی بعدش دوباره اکی شد)
فکر کنم دارم جلو DNS هم می بندن خدا بخیر کنه
عجیبه تو گوگل سرچ کردم ارور را چیزی نیاورد!