bahram_sar
کاربر سایت
آسیاتک. اپ اندرویدم هم بدون وی پی ان وصل میشه. ایشاله که دائمی باشه و موقتی نباشهچ شرکتی هستی؟؟ من دسترسی ندارم تا تست کنم
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
آسیاتک. اپ اندرویدم هم بدون وی پی ان وصل میشه. ایشاله که دائمی باشه و موقتی نباشهچ شرکتی هستی؟؟ من دسترسی ندارم تا تست کنم
پینگت با سایت گوگل؟ تو اکس باکس اون latacy تو تنظیمات اکس باکس مهمه.اون باید زیر ۱۵۰باشه.از من ۱۳۵هست چه با dns چه بدون اون. من پینگم با سایتی مثل گوگل ۵۵هستمن با dns فقط با همراه اول میتونم وصل بشم با adsl که ماله مخابراته نمیتونم وصل بشم این نتهای 4g درسته پینگش خوبه اما تاخیر رو توی بازی قشنگ حس میکنی واسه همین دوست ندارم از 4g استفاده کنم فعلا دارم از adsl با vpn بازی میکنم درسته مخابرات نت داغونی داره اما پینگ پایینی داره و زیر ۹۰ هست بخوام نتمو عوض کنم میترسم به مشکل پینگ بربخورم و پشیمون بشم
من ۱۵دقیقه بدون dns بازی کردم و الان کنسولو ری استارت کردم ببینم مشکل کامل حل شده. دیدم خیر !پس ایشالا برا همه وصل میشه کم کم. خدا کنه فقط موقتی نباشه. برا من که از امروز صبح وصل شد
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
برا منم قط شد دوبارهمن ۱۵دقیقه بدون dns بازی کردم و الان کنسولو ری استارت کردم ببینم مشکل کامل حل شده. دیدم خیر !
ارور ۴۰۰۱۰ دوباره اومد .
بریم dns .خوشی بما نیومده
من الان باز رفتم وصل شم زد Your network is good but there are some xbox service issuesعجیبه . منکه حاج و واج موندم اصلا چخبره.
من سرعتم ۴۰مگه بعید میدونم ارتباط به سرعت داشته باشه.
دوستان یکپیشنهاد برای کسایی که مشکل حتی با dns دارن برید آی پی استاتیک بخرید گویا درست میشه. از خود isp که اشتراک میگیرین بخواین بتون میدن .معمولا تو وبسایتهاشونم با ۴تا کلیک میتونید بخرید قیمت کمی هم داره
نه منم فکر نمیکنم به سرعت ربطی داشته باشه.عجیبه . منکه حاج و واج موندم اصلا چخبره.
من سرعتم ۴۰مگه بعید میدونم ارتباط به سرعت داشته باشه.
دوستان یکپیشنهاد برای کسایی که مشکل حتی با dns دارن برید آی پی استاتیک بخرید گویا درست میشه. از خود isp که اشتراک میگیرین بخواین بتون میدن .معمولا تو وبسایتهاشونم با ۴تا کلیک میتونید بخرید قیمت کمی هم داره
اتفاقا برای من اتفاق جالبی افتاد همون طور که گفتم یک نتم وصل میشد یکی نه،با اونی که وصل میشد میزد All Service Available ولی اون یکی هی ارور میداد Some Xbox Service Issue !!من الان باز رفتم وصل شم زد Your network is good but there are some xbox service issues
امروز فکر کنم کلا مشکل داشت شبکه واسه همین یهو وصل میشد یه سری بعضی ها هم کلا نه
من لایو رو فقط برای بازی sea of thieves میخوام...اونم اپدیت جدید داره کمپینش یحتمل 3 هفته بیشتر نیست /: